Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Jetau kiek mažai, ko tu ten laukeisi?  :D  Kačiuko?  :D​ 

Abejoju, mano kates kai nescios buvo, manau, daugiau priaugo :D

Pas Crazy Bee nestumas matyt buvo kaip save pilnai islaikantis ekologiskas ukis - nieks neina i ne vieta, viskas panaudojama, perdirbama ir taip toliau :D Visom tokius nestumus... :wub:

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 07 12, 18:53)
Mergos nenervuokit 😠😂
Papildyta:

Taip ilgai be šito turbūt neištvėrčiau, bet būtų įdomu pabandyt bent savaitę smile.gif
O vaisius vartojai? Juose irgi cukrus smile.gif

Vartojau vaisius, bet tik rytais smile.gif Šiaip galima sau panuolaidžiauti šiek tiek, bet tik rytais. Na dar vakarienei valgydavau naturalų jogurtą, riešutų ar panašiai.
Atsakyti

Kalbant apie svori tai mano kolege sake taip - arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori. Tai va... as valgau ka noriu... o atrodau... ai nu neblogai manau kaip 38 metu bobike  :rolleyes:  Labas rytas  :4u:  gal kas testuka apsysiojot? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 13 liepos 2017 - 07:17

Pusę ryto prasivarčiau spręsdama dilemą daryti/nedaryti testą :D Ir visgi pasidariau :D Na aš mačiau vaiduokliuką, bet nufotografavus nelabai kas matyti :unsure: :hmm:

ues8XbU.png

Atsakyti

Vyras tai mano iš vis, taip tik mandagiai nusišypsojo, neskuba džiaugtis :) Tai ir aš apsiraminau... :) Visgi čia tie pigiukai, gal brokuotas :unsure: Antrą neryškią juostelę pamačiau greičiau nei per 1 min., iš pradžių baltas baltas, bet netrukus pasirodė vos matoma ir tuomet šiek tiek paryškėjo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 13 liepos 2017 - 07:47

Kisulita, aš matau  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Dėl testų, man irgi ne iš karto išryškėjo. Per testavimo laiką, bet tikrai ne iš karto. Na vakar jau greičiau išlindo brūkšnelis, per kokias 20-30 sekundžių. Siūlau nusipirkt normalesnį testą ir ryt poryt vėl testuotis.

Atsakyti

kisulita kad cia viskas matos geriausiai, nereikia nei vartyti nei ryskinti. 

Super! saugok save ir ta mazyte kruopyte visus ateinancius menesius. 

kaip fainai... ir pavydu ir dziugu  :angel2:  :angel_not: 

Atsakyti

Kisulita, čia ne vaiduoklis, jei ką :D Tyliai sveikinu! :4u: 

Tanite, sveikinimai! :4u: 

Aš prie žemaūgių - 158 cm. Dabar va per mėnesį numečiau 6 kg, tai pamažu atvirstu į žmogų :dry2:​ 

Atsakyti

Kisulita  :yahoo: jeeee  :4u:  :4u:  :4u:  :nestuke  :nestuke  :nestuke  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Dėl testų, man irgi ne iš karto išryškėjo. Per testavimo laiką, bet tikrai ne iš karto. Na vakar jau greičiau išlindo brūkšnelis, per kokias 20-30 sekundžių. Siūlau nusipirkt normalesnį testą ir ryt poryt vėl testuotis.

Po darbo eisiu benuko ieškoti rožinio  :)  Poryt matyt neišlauksiu, nors reiktų, nes hcg didėja kas dvi dienas  :D 

kisulita kad cia viskas matos geriausiai, nereikia nei vartyti nei ryskinti. 

Super! saugok save ir ta mazyte kruopyte visus ateinancius menesius. 

kaip fainai... ir pavydu ir dziugu  :angel2:  :angel_not:

Na ir man toks gan gerai matosi  :)  Bet vyras sakė nesidžiaugti per daug, nes po to bus liūdna, jeigu pasorodys, kad visgi ne  :unsure:  Et, linkiu visoms kuo greičiau sulaukti tos antros juostelės  :wub: 

Kisulita, čia ne vaiduoklis, jei ką :D Tyliai sveikinu! :4u: 

Tyliai džiaugiuosi ir labai tikiuosi, kad ryškės  :4u: 

Kisulita  :yahoo: jeeee  :4u:  :4u:  :4u:  :nestuke  :nestuke  :nestuke  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Darbe visai nesidirba, galva pilna minčių  :D 

Kas keisčiausia, kad ankščiau gk būdavo aukštai ir visas minkštas, ir balti testai, dabar gk žemai, kietokas, galvojau tikrai nepavyko ir va ką testas rodo, na kažkaip man nepatikimas dalykas tas gk  :D​ 

Atsakyti

Kusulita-WOW, matosi kuo puikiausia, linkiu ryškėti ....  :4u:  :wub: 

P.S klausei del breketų dėjimo- 15d nusimato vizitas pas orto, nežinau, žiūrėsiu ką gydytoja sakys.... aš lb nenoriu jų...

mergos, trečia diena vemiu, šiandien skrandis visiškai neveikia, per kelias dienas - maisto keli kąsniukai, mano ginė atostogauja....ką daryt????? jėgu nėra, sėdžiu kaip tortas ir meldžiuos kad tik daugiau nevemt..................

Atsakyti