Kisulita, wow, kad čia net nebe vaiduoklis irgi
Ryškėk
Smagu, kad tiek daug pabiro teigiamų NT! Kas sekanti?
Įdomu kas kita
Nenusipirkau šiandien jokių testų, nes mb sako palaukti kol vėluos ir tada šitie pigiukai jau rodys Tai neužsukom į vaistinę
Bet dar turiu du Clear choice testukus iš Norfos, kur ant pakuotės parašyta 10 miu, bet viduje instrukcijoje 25, tai suprask kaip nori kiek iš tiesų yra
Ir pigiukų dar trys, tai turėsiu kur patenkinti savo myžčiojimo poreikį
Jetau kiek mažai, ko tu ten laukeisi?
Kačiuko?
Visus 9kg priaugau. Kiekviena menesi po kilograma
Abejoju, mano kates kai nescios buvo, manau, daugiau priaugo
Pas Crazy Bee nestumas matyt buvo kaip save pilnai islaikantis ekologiskas ukis - nieks neina i ne vieta, viskas panaudojama, perdirbama ir taip toliau
Visom tokius nestumus...
Nors tik tiek priaugau, bet papilnejimas matesi visur ir labai greit nukrito, 3menesi jau pilnai nesiojau normalius dzinsus.
Kalbant apie svori tai mano kolege sake taip - arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori. Tai va... as valgau ka noriu... o atrodau... ai nu neblogai manau kaip 38 metu bobike
Labas rytas
gal kas testuka apsysiojot?
Teisingai sake! Man tai koleges sake, kad as maisto gadintoja, edu daug, bet kazkaip nesimato ant manes
Kisulita- laikua kumscius, kad kitas NT butu graziai ryskus
Vaziuojam atostogaut! Tikiuos parsivesti lauktuviu is atostogu
Crazy bee - geru atostogu! Kur lekiat?
Pasidariau nt ryte, nes bkt ikope i neregetas aukstumas, tai ta proga. Bet visiskai baltas. Dariau clear choice is iki raso 10 miu. Instrukcijoj parasyta naudoti nuo pirmos velavimo dienos. Tai jei jis 10 miu tai anksciau tikrai rodyt turetu. Nu zodziu melynas benukas laukia sekmadienio...jei nepramus...