Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kisulita, wow, kad čia net nebe vaiduoklis irgi  :wub: Ryškėk :wub:

Smagu, kad tiek daug pabiro teigiamų NT! Kas sekanti?  :yahoo:​ 

Įdomu kas kita  :D​ 

Atsakyti

Nenusipirkau šiandien jokių testų, nes mb sako palaukti kol vėluos ir tada šitie pigiukai jau rodys  :oh:  Tai neužsukom į vaistinę  :oh: Bet dar turiu du Clear choice testukus iš Norfos, kur ant pakuotės parašyta 10 miu, bet viduje instrukcijoje 25, tai suprask kaip nori kiek iš tiesų yra  :D   Ir pigiukų dar trys, tai turėsiu kur patenkinti savo myžčiojimo poreikį  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2017 07 13, 07:00)
<p><strong>Kisulita</strong>, čia ne vaiduoklis, jei ką biggrin.gif Tyliai sveikinu! 4u.gif 

<strong>Tanite</strong>, sveikinimai! 4u.gif </p><p></p><p></p><p>Aš prie žemaūgių - 158 cm. Dabar va per mėnesį numečiau 6 kg, tai pamažu atvirstu į žmogų dry.gif​ </p>

Tokia mažytė? kažkaip iš pilvukų foto kur teko pamatyt, tai kaip tik maniau kad aukšta smile.gif

Kisulita, pavarei! Kažką kitaip darėt? Neatgaminu smile.gif
Aukit wub.gif
Atsakyti

OT neigiamas, bet yra KB ir GK toks atviras, kad net išsiviepęs :D marianas pradedu anksti. Užsičiūrinu traukinuką :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 13 liepos 2017 - 19:08
Na man pagal kalendorių rytoj dienos turi prasidėti. Jei iki sekmadienio neprasidės reiks apsysiot koki NT smile.gif šiaip jokių požymių kad rytoj prasidės nejaučiu, bet man taip būna dažnai smile.gif Iškeliauju į Ispaniją kitą šeštadienį, tai mano vyras juokais sakė jog visai ispaniuko norėtų biggrin.gif
Atsakyti

Kisulita, kaip ir laiaks, bet yra ir kam dar labiau laikas :D

Jefimija, as su tavim kupe uzsiimu :D Nusimato kolkas tas pats marsrutas ir laikas, tai galim kartu.

Atsakyti

Kisulita, pavarei! Kažką kitaip darėt? Neatgaminu smile.gif
Aukit wub.gif

Na taip, šį ciklą visada prieš miegą nd ir po to apsiprausus greit į lovą miegoti ir marinuoti viską  :D  Nežinau ar tai padėjo, ar nelabai  :D​ 

Atsakyti

Kisulita, kaip ir laiaks, bet yra ir kam dar labiau laikas :D

Visom laikas, tai greičiau į traukinuką  :D 

Kažkaip pas mus kas pusmetį suaktyvėja nėštumų bumas  :D​ 

Atsakyti

Nu tai zinai, atsilo oras - pakilo noras. O ziema - salta, sildytis norisi :D

Atsakyti

Nu tai zinai, atsilo oras - pakilo noras. O ziema - salta, sildytis norisi :D

Mystery solved  :D​ 

Atsakyti

Jetau kiek mažai, ko tu ten laukeisi?  :D  Kačiuko?  :D​ 

Visus 9kg priaugau. Kiekviena menesi po kilograma :lol:

Abejoju, mano kates kai nescios buvo, manau, daugiau priaugo :D

Pas Crazy Bee nestumas matyt buvo kaip save pilnai islaikantis ekologiskas ukis - nieks neina i ne vieta, viskas panaudojama, perdirbama ir taip toliau :D Visom tokius nestumus... :wub:

Nors tik tiek priaugau, bet papilnejimas matesi visur :D ir labai greit nukrito, 3menesi jau pilnai nesiojau normalius dzinsus.

Kalbant apie svori tai mano kolege sake taip - arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori. Tai va... as valgau ka noriu... o atrodau... ai nu neblogai manau kaip 38 metu bobike  :rolleyes:  Labas rytas  :4u:  gal kas testuka apsysiojot? 

Teisingai sake!  Man tai koleges sake, kad as maisto gadintoja, edu daug, bet kazkaip nesimato ant manes :lol:

Kisulita- laikua kumscius, kad kitas NT butu graziai ryskus  :wub: 

Vaziuojam atostogaut! Tikiuos parsivesti lauktuviu is atostogu  :B 

Atsakyti

Crazy bee - geru atostogu! Kur lekiat?

Pasidariau nt ryte, nes bkt ikope i neregetas aukstumas, tai ta proga. Bet visiskai baltas. Dariau clear choice is iki raso 10 miu. Instrukcijoj parasyta naudoti nuo pirmos velavimo dienos. Tai jei jis 10 miu tai anksciau tikrai rodyt turetu. Nu zodziu melynas benukas laukia sekmadienio...jei nepramus...

Atsakyti