Jefimija, gal tik siaip teplioja, gal ne mmm
Mmm neabejotinai, raudonu krauju ir dvigubu gausumu nei paprastai 🙁
Laba, prisiduodu, kad nieko naujo idomaus, NT nieko lyg ir nerodo, mmm irgi dar nera, bet turbut vistik O buvo veliau, tai teks palaukt. Tik vimdo vis kazkaip is gerkles, bet greiciausiai nuo nervu. Atradau, kad stipriai pastresavus mano temperatura iki 37.5-37.6 soktelt gali o_O Tai si menesi negaliu nieko sprest nei is OT, nei is temperaturu.
Uztai vel bandau i darba grizt. Vel sistema nesamones suskele, kad mazdaug atleista buvau, tai atmetam. Nuejau aiskintis i HR, sakau tai sakykit tiesiai sviesiai, jeigu man banas visam laikui, tai patys tokie "nu neeee, tikrai gi sakem, kad sveikatai susitvarkius gali darbintis bandyt, juk abipusis susitarimas, ne del nusizengimu kokiu nors, visi tave megsta, menedzeriai zino ir tik geri atsiliepimai" ir panasiai ir taip toliau. Tai savaites gale turetu but aiskiau, kodel ant mano bylos vis dar durnos veliaveles. Nes man ziuriu ne tik, kad nelabai kur kitur del anxiety galiu, bet principas sukilo, kad jei sake, kad galiu - tai kas per grybas
Tai jo. Greiciau jau, kol atgal nepriims. As jokio special treatment nenoriu, eisiu i visus interviu ir viska, kaip ir nauji - tokios salygos buvo. Bet anksciau ar veliau mane TURI paimt, nes kvalifikacijas visas turiu, turiu patirti, dirbau gerai ir be nusiskundimu. Nu buvo pora liapsusu, bet kai naujai apmokyta buvau, ir iskart dariau viska, kad istaisyt. Tai vat. Nors sitoj vietoj savim esu uztikrinta
Ka pradejo is lempos pilt. Kas pora dienu dabar taip - silta, net saule, nieko viskas - ir is lempos pilt ima, pries pora dienu dar ir su zaibais nesveikais. Brr. Slapia, galva skauda, valgyt nesinori. Reiks eit su katem ant lovos pasikutent turbut Visada padeda.
As tai net nz ka daryt. Vasara, o susirgau. Ir dar liga, kuria nuo mokyklos nesirgus. Ir dar aisku paciu netinkamiausiu metu, kai pilvinukas mazytis ir toks trapus. Angina sukilo, skausmas toks, kad noris vilku kaukt. Bandysiu ryt isiprasyt pas gydytoja.
Jeigu napavyks pas gydytoją patekti, tai arba į priimamajį bandyk arba privačiai
Laba, prisiduodu, kad nieko naujo idomaus, NT nieko lyg ir nerodo, mmm irgi dar nera, bet turbut vistik O buvo veliau, tai teks palaukt. Tik vimdo vis kazkaip is gerkles, bet greiciausiai nuo nervu. Atradau, kad stipriai pastresavus mano temperatura iki 37.5-37.6 soktelt gali o_O Tai si menesi negaliu nieko sprest nei is OT, nei is temperaturu.
Nt lyg ir nieko nerodo? Tai gal kažką lyg ir rodo? Aukšta temperatūra pas tave, net jeigu tik vakarais matuojiesi, vis tiek aukštoka
Dėl darbo, tai panašu, kad jie čia įsisukinėja arba neatsimena ką ankščiau sakė. Tikėkimės, kad dar atsigaus ir priims darban
Aš irgi galvojau, kad jau užkibo, nes neįprastai bt nukrito ir pakilo. O ir ankščiau trumpa antra fazė buvo?
Ne, pas mane visada kaip šveicariškas laikrodis 13 dienų fazė. Labai retai kada 14. Bet ne trumpesnė. Tai kažkaip galvoju, kad šį kartą tikrai buvo bandymas kibti, bet buvo atmestas.
Kisulita, ne pastoviai tokia, o kazkur pries pusantros sav, kai sakiau stresas didelis - soktelejo iki 37.5, ir dabar pries kelias dienas irgi buvo nervu daug - tada iki 37.6. Siaip laikosi 37-37.2, tai kaip ir visada. Tas "kazka rodo" tai irgi toks kaip visada, kad kai labai nori tai ir matai Nieko tokio itartino, kaip kad toj foto kai keliau.
Del darbo, jeigu jie issisukinejo pries 4 menesius, su pvz pagrindu, kad per mazai laiko praejo nuo paskutinio alpimo, tai dabar nieko nebegali sakyt, nes kazkur 8-9 menesiai tuo atzvilgiu ramu. Zodziu. Tegu issisukineja. Jie prie tu imoniu, kurios priima zmones su disabilities, pas mane disabilities tokios, kurios netrukdo sio darbo dirbt, galiu staigiai uzskust kaip diskriminacija. Nors nemanau, kad prireiks. Tiesiai sviesiai su ta moterim is HR kalbejau, kad sakau - nu zmones, as motyvuota, kvalifikuota, man reik darbo ir normalaus gyvenimo - as tikrai neiseisiu po dvieju savaiciu, kaip kad tai, ka priemet per sita laika. Tai syptelejo, sako jo, daug tokiu labai, max islaiko iki bandomojo pabaigos ir sako neeeea, per sunku, ne mums O as tai zinau, kokia ten kebekne uzvirt gali, ir vistiek noriu. Nu zodziu. Labai tikiuos, kad nesumals sh ir priims. Ir man geriau, ir jiem - manes bent nereik mokyt grindis sluot
Jauciu is sono atrodau kaip pasikelus "as pati geriausia" Tikrai nera taip. Tiesiog ta darba dirbus iki paaukstinimo, o net nesitaikau i savo pareigas is kuriu iseiti teko, i pacias paprasciausias.
Jeigu napavyks pas gydytoją patekti, tai arba į priimamajį bandyk arba privačiai
Nu į priėmimą manau dar ne ta situacija, kad reiktų lėkt, bet va bent jau crb pasidaryt ir pasikonsultuot nulėksiu pas saviškę, visada geranoriškai priima, jei ekstra situacija. Gerai tik tai, kad tonzilės ne kosmiškai padidėję ir tik viena pusė, tai dar valgyt galiu, nors ir skauda. Kai vaikystėj sirgdavau, tai nei galvos pasukt negalėdavau, viskas užtinę būdavo kakle. Skalauju su druska ir soda, nes daugiau nežinau ko griebtis, nelabai kas galima rimtesnio.
Jauciu is sono atrodau kaip pasikelus "as pati geriausia"
Tikrai nera taip. Tiesiog ta darba dirbus iki paaukstinimo, o net nesitaikau i savo pareigas is kuriu iseiti teko, i pacias paprasciausias.
Tikrai taip nepasirodė Nematau nieko blogo tame, kad tu supranti, jog dirbai gerai ir esi verta tos darbo vietos. Kaip tik labai sveikas požiūris
Nu į priėmimą manau dar ne ta situacija, kad reiktų lėkt, bet va bent jau crb pasidaryt ir pasikonsultuot nulėksiu pas saviškę, visada geranoriškai priima, jei ekstra situacija. Gerai tik tai, kad tonzilės ne kosmiškai padidėję ir tik viena pusė, tai dar valgyt galiu, nors ir skauda. Kai vaikystėj sirgdavau, tai nei galvos pasukt negalėdavau, viskas užtinę būdavo kakle. Skalauju su druska ir soda, nes daugiau nežinau ko griebtis, nelabai kas galima rimtesnio.
Man pgelbėdavo virtų bulvių kompresas.mama vaikystėj visada dėdavo. Išsiviri bulves-suvynioji į kokį ploną rankšluostuką ir apsivynioji gerklę.Laikyti prieš miegą, kol atvės. Dar yra receptas su kaitinta degtine, tik tavo atveju nežinau ar tiks
Beja, šitas receptas su virtom bulvėm man gelbėja kai būn sinusitas - bulves užsidedu ant žandų, kaktos- vieną kart užteko tik vieno uždėjimo-sinusitas dingo.Sveikatos