Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ech, Jefimija, imk  :4u:  bet ta BT yra melage, mano pereita cikla 12 dpo sokletelo, nu jau irgi galvojau pavyko, ale kur tau testas baltas buvo, kita diena BT nukrito iki raudonos linijos ir mmm atbildejo po piet. O toks grazus grafikelis buvo. Si men grafikelis ne kazka, bet ov lyg buvo 12 cd. Telieka laukti  :unsure:​ 

Atsakyti

FB ėjo filmukas apie tai irgi, mačiau :) su amžiumi daugėja persileidimų, ypač ankstyvų. Iš genetinės pusės tai puikiai paaiškinama. O aš nežinau, kaip lengvai būčiau pastojus prieš tarkim kokius 7 metus - galbūt būtų buvę lygiai taip pat? 

Beje, savęs dar nepriskiriu prie "ilgiau planuojančių". Dėl to nesuku galvos. Temoje tai ilgai jau sėdžiu 😂

Tai va, kad niekas nežino kaip būtų buvę ankščiau, gal irgi būtų užtrukę  :)  Bet gera žinoti, kad ir vėliau nesumažės tikimybė pastoti  :D 

Taip pat skaičiau, kad kartais nors ir viskas gerai, bet vis tiek užtrunka iki kol pastoja poros. Ir rašė, kad tiesiog genetiškai kai kurios moterys yra vaisingesnės ir lengviau pastoja už kitas, nors ir tos ir tos yra vienodai sveikos  :) 

O kiek jau laiko planuojate?  :D  Pusmetis jau yra?  :) 

Atsakyti

Ech, Jefimija, imk  :4u:  bet ta BT yra melage, mano pereita cikla 12 dpo sokletelo, nu jau irgi galvojau pavyko, ale kur tau testas baltas buvo, kita diena BT nukrito iki raudonos linijos ir mmm atbildejo po piet. O toks grazus grafikelis buvo. Si men grafikelis ne kazka, bet ov lyg buvo 12 cd. Telieka laukti  :unsure:​ 

Na jau taip yra, kad mūsų kūnas pateikia ir staigmenų ir ne visada veikia, kaip internete parašyta  :D 

O kodėl šį mėnesį grafikėlis ne kažką? :) Kas negerai?  :)​ 

Atsakyti
Naujokems labas 4u.gif greito susiplanavimo smile.gif

Uz mmm 4u.gif

Eisiu ieskot OV testu siam menesiui, idomu ka jie rodys smile.gif po mm iskart juos darot ar kada?
Atsakyti

Tai va, kad niekas nežino kaip būtų buvę ankščiau, gal irgi būtų užtrukę  :)  Bet gera žinoti, kad ir vėliau nesumažės tikimybė pastoti  :D

Taip pat skaičiau, kad kartais nors ir viskas gerai, bet vis tiek užtrunka iki kol pastoja poros. Ir rašė, kad tiesiog genetiškai kai kurios moterys yra vaisingesnės ir lengviau pastoja už kitas, nors ir tos ir tos yra vienodai sveikos  :)

O kiek jau laiko planuojate?  :D  Pusmetis jau yra?  :)

Man kazkaip irgi atrodo kad tas amzius tera mitas. As kai buvau jauna ir grazi ir tik 21 metu, tai dukryte susiplanavo tik per pusmeti, nors tikrai saziningai dirbom. O va budama 38 metu pastojau per pirma planavimo cikla. Tai va  :unsure:

Ir dar nemanau kad patapau genetiskai vaisingesne, tiesiog vyras pas mane kitas ;) jis matyt vaisingesnis papuole  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 31 liepos 2017 - 11:54

Na jau taip yra, kad mūsų kūnas pateikia ir staigmenų ir ne visada veikia, kaip internete parašyta  :D

O kodėl šį mėnesį grafikėlis ne kažką? :) Kas negerai?  :)​ 

Po ov pakilo 0.2 laipsnio ir vsio, uztrigus tokia ir laikos, jau 4 dpo. 

Atsakyti

Naujokems labas 4u.gifgreito susiplanavimo smile.gif

Uz mmm 4u.gif

Eisiu ieskot OV testu siam menesiui, idomu ka jie rodys smile.gifpo mm iskart juos darot ar kada?

Ir man idomu kada reik po mmm pradet, skaiciau jei ciklas 26 dienos tai lyg nuo 7 cd pradet. Ir lyg geriau po pietu daryt pries tai negerus kelias valandas. Merginos, kurios darot OT, apsvieskit mus. As jau uzsisakius is ebejaus, kita savaite tureciau gaut, po mmm irgi meginsiu ziuret. 

Atsakyti

Dėl to pastojimo sakyčiau dažnai būna labai skirtingai tai pačiai moteriai. Viena draugė su pirmu pastojo pirmam cikle, o antro susilaukė gerokai sunkiau, dar su pora nesėkmingų nėštumų prieš tai. Todėl ir laiko nemažai praėjo, ir išgyvenimų sunkių patyrė. O amžius dar buvo pats tas, kaip gydytojai sako. Tiesiog manau susideda daug aplinkybių, bendra sveikatos būklė, nes ji kinta laike, ir dar n nežinomųjų, kurie padeda arba trukdo.

Atsakyti
As manau kad amzius mitas. Dukryte gime tik po insinacijos, antra karta pastojau po vieno karto net ne ciklo. Man buvo 39, tik gaila kad viskas baigesi abrazija.. Po abrazijos jau beveik metai, kolkas nepavyksta.

OT raso geriausia darytis apie 16 val.
Atsakyti

Eisiu ieskot OV testu siam menesiui, idomu ka jie rodys smile.gifpo mm iskart juos darot ar kada?

Priklauso kokio ilgio ciklas :) Jei kokių 30 cd, tai atskaičiuoji 16 dienų ir daraisi nuo kokios 14 d., jeigu ciklas trumpesnis, tada ankščiau  :)  O jeigu pati jauti kada per ciklą vyksta O, tai iš vis puiku, pirmiems pojūčiams pasirodžius pradedi darytis  :)  Aš sulaukusi tam tikrų iškyrų jau pradėdavau testuotis  :)​ 

Atsakyti

Ir man idomu kada reik po mmm pradet, skaiciau jei ciklas 26 dienos tai lyg nuo 7 cd pradet. Ir lyg geriau po pietu daryt pries tai negerus kelias valandas. Merginos, kurios darot OT, apsvieskit mus. As jau uzsisakius is ebejaus, kita savaite tureciau gaut, po mmm irgi meginsiu ziuret. 

Mhm, internete rašo pradėti daryti gerokai prieš O, bet jeigu aš turėčiau 26 dienų ciklą, tai ne ankščiau 9 cd pradėčiau testuotis  :) Kadangi dirbanti, tai darydavau po 18 val., būdavo ir 20 val., ir vėliau, kaip gaudavosi  :D  Bet viskas gerai buvo  :)  Dėl vandens, tai kai prisimindavau, stengdavausi mažiau gerti prieš testavimasį  :)​ 

Atsakyti

Mhm, internete rašo pradėti daryti gerokai prieš O, bet jeigu aš turėčiau 26 dienų ciklą, tai ne ankščiau 9 cd pradėčiau testuotis  :) Kadangi dirbanti, tai darydavau po 18 val., būdavo ir 20 val., ir vėliau, kaip gaudavosi  :D  Bet viskas gerai buvo  :)  Dėl vandens, tai kai prisimindavau, stengdavausi mažiau gerti prieš testavimasį  :)​ 

Tai va as irgi dirbanti, kasdien iki 17 val, tai darbe nelakstysiu ant testuku sysiot. Darysiu vakarais apie 18:30 val, nes tokiu laiku bunu jau namie po parduotuviu, ir kaip tik tuo metu kai iseinu is darbo, vaziuoju namo, uzsuku i parduotuve nieko negeriu, tai manau bus viskas gerai :) 

Atsakyti