Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mmm neabejotinai, raudonu krauju ir dvigubu gausumu nei paprastai 🙁

jopapa...aš jau buvau isitkinus kad bus II  :)  :4u:​ 

Atsakyti

Tanite, pabandyk ne tik skalaut, bet inhaliacijas darytis - i puoda salto vandens sodos, virint ir tais garais kvepuot per nosi, per burna - vis giliau "paims", negu tik skalaujant. Man tiek su gerkle, tiek su sinusitais sitas gerai gelbeja. Dar eteriniai aliejai, ant pagalves pvz lasiukas, bet nezinau ar tau dabar tinkama butu :unsure:

Atsakyti

Guzike, va sito budo nezinojau. Dekui, butinai isbandysiu.

Aciu mergaiciukes uz patarimus  :4u: 

Atsakyti

Ne, pas mane visada kaip šveicariškas laikrodis 13 dienų fazė. Labai retai kada 14. Bet ne trumpesnė. Tai kažkaip galvoju, kad šį kartą tikrai buvo bandymas kibti, bet buvo atmestas. 

Gali būti, kad kibo, nes temperatūra taip šoktelėjo. Reikia tikėtis, kad kitą ciklą jau nebeatmes. Gal tavo organizmas apvaisintą kiaušinėlį atpažįsta kaip svetimkūnį ir puola?  :hmm:​ 

Atsakyti

Jauciu is sono atrodau kaip pasikelus "as pati geriausia" :D Tikrai nera taip. Tiesiog ta darba dirbus iki paaukstinimo, o net nesitaikau i savo pareigas is kuriu iseiti teko, i pacias paprasciausias.

Atrodai, kaip moteris, kuri pasitiki savo jėgomis ir žino ką gali ir su kuo susitvarkys  :B  Labai geras požiūris, nežinau kodėl jie vis dar tavęs nepaėmė, čia jiems labai pasiseks, kad tave gaus, nes kiek suprantu, esi dirbusi ir aukštesnėse pareigose, tai į šias, į kurias taikaisi, tavo kvalifikacija net per aukšta  :)​ 

Atsakyti

Beja, šitas receptas su virtom bulvėm man gelbėja kai būn sinusitas - bulves užsidedu ant žandų, kaktos- vieną kart užteko tik vieno uždėjimo-sinusitas dingo.Sveikatos  :4u: 

Gal kuri žinote receptų, kurie padėtų perpūstam sprandui gydyti?  :D  O tai jau dvi savaitės nelabai gyja, vis dar maudžia ir viena ranka rytais truputį aptripusi ir ją maudžia  :)  

Atsakyti

Gali būti, kad kibo, nes temperatūra taip šoktelėjo. Reikia tikėtis, kad kitą ciklą jau nebeatmes. Gal tavo organizmas apvaisintą kiaušinėlį atpažįsta kaip svetimkūnį ir puola?  :hmm:​ 

Gali būti, bet kol kas per anksti tai teigti. Jeigu tai kartosis, ir mediškai esu sveika, tai bus šitas variantas. Mes abu su MB netirti dar visiškai, tai pirmiausia į paprastenes galimas priežastis reikia pažiūrėti. Tai gali būti koks prg trūkumas, galbūt kiaušialąstė nekokybiška, galbūt buvo su genetiniais defektais. Daug variantų :). Pasižymiu kaip įtartiną ciklą ir važiuojam toliau. MB sakė, šitą ciklą irgi nusiteikęs darbui 😂

Kažkur skaičiau, kad gimda taip treniruojasi, atmeta vieną ar kelis, o paskui jau priima :) juk ir mano amžius nebe tas, kur nuo spermos lašo ant šlaunies pastoja. 

Atsakyti

Gal kuri žinote receptų, kurie padėtų perpūstam sprandui gydyti?  :D  O tai jau dvi savaitės nelabai gyja, vis dar maudžia ir viena ranka rytais truputį aptripusi ir ją maudžia  :)  

Itrint degtine ar kazkuo panasaus, det kopusto lapa, maiseli ir apvyniot siltai :)

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 07 30, 15:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kudlota" data-cid="71740447" data-time="1501423340"><div><p>Jefimija, gal tik siaip teplioja, gal ne mmm
</p></div></blockquote><p> Mmm neabejotinai, raudonu krauju ir dvigubu gausumu nei paprastai 🙁</p>

Uz tas nelemtas mm 4u.gif
Atsakyti

Kažkur skaičiau, kad gimda taip treniruojasi, atmeta vieną ar kelis, o paskui jau priima :) juk ir mano amžius nebe tas, kur nuo spermos lašo ant šlaunies pastoja. 

Žiūrėjau laidą, kurioje pasakojo, kad šitie teiginiai, jog vyresnio amžiaus moterys sunkiau pastoja nėra pagrįsti faktais, kad kažkada kažkokios moterėlės tai sugalvojo ir iš kartos į kartą ėjo šitas "faktas" :) Normalūs tyrimai parodė, kad moterims iki 35 m. per metus pastoti tikimybė 85 %, o 35m. - 82 %  :)  Sumažėjimas toks nežymus, kad realiai jis nieko nekeičia  :)  Pasakojo, kad jeigu moteris neturi jokių problemų dėl vaisingumo, tai pastoti turi beveik tokią pat tikimybę  :)  Gera serija buvo, pasakojo ir apie mitus dėl mišinukų, pogimdyvinės depresijos  :)​ 

Atsakyti

Itrint degtine ar kazkuo panasaus, det kopusto lapa, maiseli ir apvyniot siltai :)

Ačiū, bandysiu, reikia viską išbandyti  :)​ 

Atsakyti

Žiūrėjau laidą, kurioje pasakojo, kad šitie teiginiai, jog vyresnio amžiaus moterys sunkiau pastoja nėra pagrįsti faktais, kad kažkada kažkokios moterėlės tai sugalvojo ir iš kartos į kartą ėjo šitas "faktas" :) Normalūs tyrimai parodė, kad moterims iki 35 m. per metus pastoti tikimybė 85 %, o 35m. - 82 %  :)  Sumažėjimas toks nežymus, kad realiai jis nieko nekeičia  :)  Pasakojo, kad jeigu moteris neturi jokių problemų dėl vaisingumo, tai pastoti turi beveik tokią pat tikimybę  :)  Gera serija buvo, pasakojo ir apie mitus dėl mišinukų, pogimdyvinės depresijos  :)​ 

FB ėjo filmukas apie tai irgi, mačiau :) su amžiumi daugėja persileidimų, ypač ankstyvų. Iš genetinės pusės tai puikiai paaiškinama. O aš nežinau, kaip lengvai būčiau pastojus prieš tarkim kokius 7 metus - galbūt būtų buvę lygiai taip pat? 

Beje, savęs dar nepriskiriu prie "ilgiau planuojančių". Dėl to nesuku galvos. Temoje tai ilgai jau sėdžiu 😂

Atsakyti