Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Aš kiek skaičiau angliškų straipsnių, neradau absoliučiai jokios info.. visur rašo, kad svarbu, jog LH yra mažesnis. Idealiu atveju santykis turėtų būti aplink 1, bet neradau visiškai nieko, ką rodo, kai LH mažesnis. Nes tarkim pas mane jis mažesnis perpus.. 

Merginos kažkada diskutavo temoje, berods Ten apie tai kalbėjo. Jeigu FSH gerokai didesnis, nei LH, tai reiškia, kad gali būti mažas kiaušidžių rezervas. Bet kaip ir rašė kažkuri iš merginų, per anksti dareisi tyrimą, po dienos būtų paaugęs LH ir susilygintų.

Aš tai pasiskaičiau, kad darantis FSH,geriausia kartu ir E2 pasidaryti, kad būčiau žinojus ankščiau :oh: Ir taip pat perskaičiau, kad geriausia tyrimą atlikti 3 cd, o aš 4 cd atlikau.

Ir dar pasiskičiau, kad aukštas FSH irgi gali reikšti mažą rezervą, o pas mane jis netoli viršutinės ribos. Blyn, reikia nustoti skaityti, nes prisigalvosiu ko nereikia. Normos ribose, reiškia normos ribose, nors norėtųsi, kad būtų normos ribose per vidurį tos ribos, o ne prie viršutinės :unsure:

Atsakyti

Kisulita

Normalus hormonai, gal tik kiek del LH/FSH santykio pasidomeciau, nes nesiekia vieno...

LH iš FSH reikia dalinti? :( Fcuk, internete radau, kad FSH iš LH... "A normal FSH:LH ratio is 1."

Atsakyti

Merginos kažkada diskutavo temoje, berods Ten apie tai kalbėjo. Jeigu FSH gerokai didesnis, nei LH, tai reiškia, kad gali būti mažas kiaušidžių rezervas. Bet kaip ir rašė kažkuri iš merginų, per anksti dareisi tyrimą, po dienos būtų paaugęs LH ir susilygintų.

Aš tai pasiskaičiau, kad darantis FSH,geriausia kartu ir E2 pasidaryti, kad būčiau žinojus ankščiau :oh: Ir taip pat perskaičiau, kad geriausia tyrimą atlikti 3 cd, o aš 4 cd atlikau.

Ir dar pasiskičiau, kad aukštas FSH irgi gali reikšti mažą rezervą, o pas mane jis netoli viršutinės ribos. Blyn, reikia nustoti skaityti, nes prisigalvosiu ko nereikia. Normos ribose, reiškia normos ribose, nors norėtųsi, kad būtų normos ribose per vidurį tos ribos, o ne prie viršutinės :unsure:

Mažas rezervas gali būti įtariamas, kai FSH viršija ribą, t.y yra labai aukštas. Tada ir nesigauna tas tobulas santykis 1. 

Bet šiaip jo-mažiau skaityk.. iš savi pusės-skaičiau tol, kol panika kilt pradėjo. Tada irgi pagalvojau, kad gana, nereikia susikurt ligų.. 

LH iš FSH reikia dalinti? :( 

LH/FSH kiek žinau žiūrima dėl PKS..

Atsakyti

[b]aquabona[/b] 

O kiek tau metu, jei ne paslaptis? Del mazesnio nei 1-1.5 santykio (kuris rekomenduojamas pastojimui) niekad nesidomejau, nes pati esu linkusi i policistines, tai skaiciau skersai isilgai tik del didesnio santykio. [i]Advanced gydytojai [/i]pagal siuos du hormonus plius estradioli nustatineja "kiausidziu darbo amziu", bet cia irgi daugiau nieko placiau nesidomejau...

PS

Zinai, visgi nesukciau galvos, viskas cia normaliai. Neieskom siknoj slieku :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucci: 25 birželio 2017 - 21:49

Mažas rezervas gali būti įtariamas, kai FSH viršija ribą, t.y yra labai aukštas. Tada ir nesigauna tas tobulas santykis 1. 

Bet šiaip jo-mažiau skaityk.. iš savi pusės-skaičiau tol, kol panika kilt pradėjo. Tada irgi pagalvojau, kad gana, nereikia susikurt ligų.. 

LH/FSH kiek žinau žiūrima dėl PKS..

Jo, įtaria PKS, kai LH gerokai didesnis nei FSH... Pas mane atvirkščiai, FSH didesnis, bet nežymiai :hmm:

Randu ką reiškia, kai LH:FSH santykis kokie 3:1, bet kas gali būti, kai LH mažesnis nei FSH, nerandu :hmm:

Stogas nuvažiuos, reikia rašytis pas ginekologą... Bet bijau, kad ji sakys, jog per daug galvoju, per daug užsiciklinu, todėl ir nesigauna pastoti... Ir sakys, kad tyrimai normos ribose...

Kaip ir gydytoja, kuri vyro spermogramo aptarė, vis aiškino, kad nesigauna, nes per daug galvojam ir stresuojam, tiksliau AŠ taip darau... :oh: Todėl ir nesinori rodytis pas gydytojus, nes niekas nežiūri rimtai, kai planuoju dar palyginti neilgai :unsure:

Atsakyti
Kisulita, žinau kaip jauties, tas nerimas ir noras tirtis smile.gif jokie patarimai apie mažiau galvojimą nepadės. Tai tirkis, darykis, galėsi vėl kada pasikartoti tyrimus. Kol kas man jie atrodo tikrai normalūs. Šiaip nepamiršk dar, kad dažnai ir nepavyksta nustatyt priežasties.. O neretai ir su blogiausiais rodikliais žmonės pastoja ir išnešioja. Jau čia tai man mistikos pasaulis po tiek metų smile.gif
Atsakyti

Merginos, neapsikraukit per daug galvos bent pirma pusmeti, o gal ir metus. Gi ne be reikalo sako, kad sveikiem iki metu pastot laiko reik (kaikur net pusantru sako). Patikekit - jeigu kazkas negerai, spesit dar prisijaudint. Aisku, lengva sakyt...

Atsakyti

Sveikos,

prisiduodu kad gyva.... po tokio "gydytojo " vizito sukilo migrena nuo nervų, tai dvi dienas nesugebėjau atsikelti iš lovos nuos kausmų galvos... šiandien tik pavalgiau.

Merginos, aš iškart būčiau lėkusi privačiai, bet deja mūsų mieste saaitgaliais klinikos nedirba...Kad ir privačiai yra tam tikros dienos, kada ginė atvažiuoja.... Tai va-vizitas trečiadienį.

Tam gydytojui siunčiu mintimis "šilčiausius" linkėjimus, jo pavardė jau buvo l.ryte kaip paleido iš priėmimo kraujuojančią neštukę, liepė sumokėt už apžiūrą ir namie mergina persileido...Ar gali toks žmogus vadintis gydytoju? abejoju.Bet personale jis labai gerbiamas pasirodo gydytojas nes GI JIS IŠ VILIAUS. siaubas.Išlydėdamas iš priimamojo dukumentus numetė seselei ir pasakė kad dėl tokių nesąmonių jo daugiau netrukdyti. Be komentarų išėjau.

Situacija tokia, kad kiekvieną rytą  būna rudas patepliojimas. Visą dieną tada ramu. Nežinau ar lėkt dar pasidaryt kokius tyrimus ar laukt trečiadienio? nežinau ar bus geri tyrimai, nes esu labai silna, savaitgaly nieko nevalgiau tik šiandien pusryčius...ką patarsit?

Atsakyti

Simona, o gali neiti darban? Sakyčiau dabar labiausiai reiktų gulimo rėžimo ir atsigaut po visų daktariukų ir migrenų. Dėl tyrimų, gal kitos pakomentuos, nes gyvenime neteko susidurti su tokia specifika.

Atsakyti

Pas mane darbas ramus ir sėdimas, tai aš nors darbe mažiau galvoju apie nesamones, greičiau laikas bėga, o namie guliu ir plaukia mintys nekokios...

Atsakyti

Simona02, gal dabar būtų geriausia gerai pasiilsėti  :)​  Dėl tyrimų tai nežinau... Kad nebūtų, jog dar labiau susinervinsi dėl to - sakau iš patirties, tie tyrimai nepalengvina..

Atsakyti

na palauksiu trečiadienio, jei anksčiau pasidarysiu tyrimus ir blogi bus, tai gydytoja anksčiau gi neatlėks pas mane  :D Tai va, lauksiu...

Atsakyti