Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

TTH - puikus.

HappyAngel, ar turi galimybę mane ištrinti iš pirmo puslapio? Būčiau labai dėkinga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 23 birželio 2017 - 18:20

Tyrimai.jpg?_subject_uid=54193838&w=AADr

Atsakyti

Mano tyrimo atsakymai :)

Jefimija, Ten, lucci, nefifi, kuri nors tarkite žodį :)  Pagal mane viskas lyg ir gerai, FSH ir LH arčiau didesnės ribos pusės, bet normos ribose, tai kaip suprantu viskas gerai :)

Atsakyti

Tarsiu as zodi - nerodo :D

Atsakyti

Ačiū Guzikui :D

Bandau įkelti dar kartą :D

Tyrimai.jpg?_subject_uid=54193838&w=AADr

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 23 birželio 2017 - 21:14

Nerodo, Kisulita :( pabandyk gal per part.lt?

Atsakyti

Labas, nebežinau ką ir galvot....vakar visą  vakarą mudė pilvą, šiandien ryte nuėjus į wc - lyg ir šviežios rudos išskyros su tamsiu krauju  :blink:  iškart po dušu ir į priėmimą... papauoliau pas ...hm net nežinau kaip čia tokį žmogų pavadint...Sako tai tau mėnėsinės gal - kuom aš tau padėsiu? :huh2: burbėjo visą laiką, kad be reikalo atėjau - jei persileidimas- kraujuosi ir iškraujuosi, matau gi kad tau pilvo neskauda, gali nesakyt....aš pirmą kart taip šūdinai jaučiuosi...pagaliau sugebėjo apžiūrėt, rodo man ir sako "taip ir galvojau, nėra jokio kraujo, na parodyk kur kraujas" - demonstruodamas įrankius....sako aš tokio tipo moteris pažystu, rytoj ir vėl atbėgsi, kad kažkas negerai, o rytoj tai turėsi žinok susimokėt......merginos, aš šoke...perspėjo kd rytoj irgi gali būt kraujo..sako jei bus persileidimas tai gali būt ir po  valandų ir po dviejų parų....aš taip ir nesuprantu kas man yra.....išvažiavau verkdama nes nieko nesupratau, tik pasakė kad puslytė dar vietoj...

Atsakyti

Simona

Jei puslyte vietoj, tai vietoj... gal del viso pikto pasidaryk prg tyrima, mazu papildomo reikia. Is esmes, tai nieko ir nepadarysi daugiau...apsisarvuok kantrybe ir lauk. 

Atsakyti

Trečiadieny man pas privačią gydytoją, gal ji padarys reikiamus tyrimus?

Nors sakė kad aš iki  12sav neturėčiau vaiksčiot pas gydytojus ir neieškot ligų ir problemų ... :huh2:  :oh:​ 

Atsakyti

Sumona02, na ir pas gydytoją papuolei...  :blink:  Ir kas to žmogaus galvoje darosi, čia tokia jautri būsena, o taip įsidirbinėti, kai žmogus ateina prašydamas pagalbos  :oh: Na, kaip ir lucci sakė, belieka tik apsišarvuoti kantrybe.

Privačiai nuėjus, manau, tikrai gausi kitą paslaugų kokybę ir gal pagaliau paaiškins kodėl taip gali būti ir nuramins  :4u:​ 

Atsakyti

Nerodo, Kisulita :( pabandyk gal per part.lt?

Et, kaip čia taip yra, kad tik aš matau... :( Grįžusi nano pamėginsiu įkelti vėl  :)​ 

Atsakyti

Simona

Viskas priklauso nuo to, kaip tu jauties psichologiskai. Gali kantriai nestresuodama laukti - lauk. Jei kazkas blogai su zirniuku, tai ir skubiai pradetas vartoti papildomas prg neisgelbes. As po triju persileidimu tikrai pradejau manyti, kad gamta sutvarko viska taip, kaip turi buti, nors sirdis ir plysta i skutelius...

Atsakyti