Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mergužėlės, labas! Su Joninėm :) 

Kaip savaitgalis? Aš likau viena namie, vyrioks išvarė žvejot. Aš pagalvojau, kad per lietų sodyboj nuobodžiausiu, tai likau namie. Apsitvarkiau, pafotkinau lauke biškutį, dabar valgyt gaminu ir sex n the city žiūriu :D

Labas, nebežinau ką ir galvot....vakar visą  vakarą mudė pilvą, šiandien ryte nuėjus į wc - lyg ir šviežios rudos išskyros su tamsiu krauju  :blink:  iškart po dušu ir į priėmimą... papauoliau pas ...hm net nežinau kaip čia tokį žmogų pavadint...Sako tai tau mėnėsinės gal - kuom aš tau padėsiu? :huh2: burbėjo visą laiką, kad be reikalo atėjau - jei persileidimas- kraujuosi ir iškraujuosi, matau gi kad tau pilvo neskauda, gali nesakyt....aš pirmą kart taip šūdinai jaučiuosi...pagaliau sugebėjo apžiūrėt, rodo man ir sako "taip ir galvojau, nėra jokio kraujo, na parodyk kur kraujas" - demonstruodamas įrankius....sako aš tokio tipo moteris pažystu, rytoj ir vėl atbėgsi, kad kažkas negerai, o rytoj tai turėsi žinok susimokėt......merginos, aš šoke...perspėjo kd rytoj irgi gali būt kraujo..sako jei bus persileidimas tai gali būt ir po  valandų ir po dviejų parų....aš taip ir nesuprantu kas man yra.....išvažiavau verkdama nes nieko nesupratau, tik pasakė kad puslytė dar vietoj...

Nafik.. kas per.. varyk privačiai! Kuriam Tu mieste? Juk privačiose klinikose  tikrai gali priimti ekstra atveju, kad nereiktų Tau laukti 3dienio.. 

Ir jo, pasidaryk PRG! Gal tiesiog trūksta ir teplioja.

Et, kaip čia taip yra, kad tik aš matau... :( Grįžusi nano pamėginsiu įkelti vėl  :) 

lauksiu! 

Atsakyti

Simona, laikykis! Tikekis geriausio, bet ruoskis blogiausiam, ziauru, bet tiesa. Nes jei prasideje - nelabai ka padarysi, bet lygiai taip pat gali but koks kaklelio patepliojimas, trukes koks kapiliariukas ir pns. Lucci teisingai sako, pries gamta siuo atveju daug nepasisakosi...

As tokiam "daktareliui" jauciu buciau nesusilaikius ir arba uzvozus, arba i panikos ataka puolus o_O Nu kas per... Urodas... Nu kas per daktaras, jeigu negali nors truputi jautrumo parodyt, dievazi. Arba irgi - "sventiniu" rezimu dirba. Vienaysk papuoliau kovo 11 i reanimacija su smegenu sutrenkimu ir soku - kikenau kaip idiote. Tai elgesi ir dave suprast, kad kazko apsivartojus, iki kol nepadare kraujo ir slapimo tyrimu - tada jau geruciai visi. Slykstynes su isankstiniu nusiteikimu.

Gavau sio menesio Pink Parcel. Nu sakes - trecias menuo neatsistebiu. Tiek visko prikrauta. Neskaiciuojant arbatos, sokoladuko ir higienos priemoniu, kosmetikos priemoniu ir ingaliu verte - 37 svarai O_O KUR AS ANKSCIAU BUVAU???

Atsakyti

Simona babandyk nesinervuot, kad ir kaip sunku bebutu. Tokio laiko nestumo nei viena ligonine ar gydytojas nesiims "gelbeti" ar kazko rimtodaryti, nes deja gamta yra gamta, ir jei lemta tai nebesustabdys ir nelabai yra ka daryt.juk dar ir per echo nornaliai nemato o be to ir lysti taip anksti nera ko.vienintelis ka jis galejo padaryt tai kalbet kaip zmogus ir nuraminti stresinej situacijoj...

As vienu kartu kai nuvaziavau i ligonine ir, nebezinau kiek buvo,jauciu 7 sav gal, dar nebuvau girdejus sirdutes.. bet ir pradejo tepliot ir maust, tai atvykus i priemima kai pasakiau kiek laiko tai man korektiskai bet logiskai paaiskino, kad nieko jie padaryti negali, tik paziurejo echo ar pastojimas buvo gimdoj, nes jei ne, tai tada reiktu operacijos, ir liepe vaziuot namo ir lovos rezimu, bes ligoninej nelaiko tiesiog per mazas nestumas..deja po dienos lovos rezimo prasidejo kraujavimas ir viskas baiges, jau taip matyt turejo but. Tai tuonatveju as nekaltinu gyd kad nieko nedare, na, nes ka jie gali padaryt?

Bet tavo atveju niekas dar neprarasta, gal kokia cicta ar kas, praeis gal ir viskas bus gerai.

Atsakyti

Suprantu, kad nieko nedare. Bet taip kalbet tikrai nekorektiska. Zino jis, matai, "tokias". Nors gal man asmeniskai groja nuo tos reanimacijos frazes "priveza cia tokiu, kaip tu, normaliem ligoniam lovu neuztenka". Nu negali lygint zmoniu, nezinai tu situacijos ir galu gale zmogaus psichologines bukles, kaip ji/ja paveiks tie zodziai. Ir ka gero kam duoda tokei leptelejimai? Kad daktaras pasijus visaziniu guru, o pacientas - paskutiniu debilu, be reikalo besikreipianciu? Kitasyk gali but ir pavojinga situacija, o bijos ir nesikreips, nes daktarelis vel ka nors uzvems. Nezinau. Taip, mazai ka padaryt galima, bet nereikia ir i dusia sikt, kai zmogui ir taip neramu.

Uzsisakiau pigenu, bus manijai tenkint, kai ateis. Pasirizus negadint geru testu be reikalo :angel_not:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 24 birželio 2017 - 18:27

Simona, kaip tu siandien, ar viskas gerai?

Del tu gydytoju repliku, man teke tik su echoskopuotoja ragana susidurti. As vis profilaktiskai einu krutis pasitikrinti, nes esu turejusi operacija. Tai man atejus pradejo bumbeti, ko cia einu, eile uzimu. Aisku situacijos nelygintinos, bet yra tu mediku atbukusiu nuo visko. Visgi empatijos neretai pritruksta. O cia toks jautrus dalykas...

Mes pas vyro tevus, pasimyluot nera galimybiu. Nu kur mano protas buvo planuot si savaitgali cia, kai vaisingos dienos prasideda...

Atsakyti
Simona02, aš pritarčiau merginom, kad tokiais atvejais geriau privačiai, nes jie bus malonesni ir padės nusiramint greičiau, nes tokioj situacijoj tiesiog reik giliai įkvėpt ir laukt.
Na ką man mmm dar nėr verysad.gif bet jau pabudau su košmaru, vadinas viskas pakeliui, matyt vėlyva O šįkart, jaučiu pramuš, kai relaxinsiu SPA 😣😣😣

Atsakyti
Na va paverkiau ir parėjo smile.gif
Bet per vėlai, bus pats gausumas ryt.. Gerai taurelė yra, bet vis tiek jau pagadino reikaliukus mad.gif
Na ką dar vienas ciklas ir IVF fear.gif

06.17 - Shirbake nelaukia mmm
07.03 - Guzikas nelaukia mmm
07.04 - Jefimija nelaukia mmm
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite nelaukia mmm
07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
Atsakyti

zMhLHrM.jpg

Atsakyti

Kisulita, mano akimis viskas labai puikiai :) 

Simona, kaip Tu?

Atsakyti

Kisulita, mano akimis viskas labai puikiai :)

Simona, kaip Tu?

Man irgi atrodo, kad viskas gerai :) Žiūrėsim, ką kitos merginos pasakys, bus ramiau, kai išgirsiu daugiau nuomonių :D

Bet kiek internete žiūrėjau, tai lyg ir viskas šioje vietoje pas mane tvarkoje :) Reikia pagauti O ir pasidaryti dar prg :)

Atsakyti

Kisulita

Normalus hormonai, gal tik kiek del LH/FSH santykio pasidomeciau, nes nesiekia vieno...

Atsakyti

Kisulita

Normalus hormonai, gal tik kiek del LH/FSH santykio pasidomeciau, nes nesiekia vieno...

Aš kiek skaičiau angliškų straipsnių, neradau absoliučiai jokios info.. visur rašo, kad svarbu, jog LH yra mažesnis. Idealiu atveju santykis turėtų būti aplink 1, bet neradau visiškai nieko, ką rodo, kai LH mažesnis. Nes tarkim pas mane jis mažesnis perpus.. 

Atsakyti