Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

sveikutes 4u.gif ,
as irgi apsilankiaus pas Kazaneviciu, tik labai jau jis mane greit apziurejo, gal per 10 min, tyrimus padare. Gal zinot kas yra ATA ? blush2.gif gal cia tas pats ATPO? nes pas mane tai jis kraupus >1000 (norma <35.0) doh.gif
Atsakyti
sveikos. 4u.gif
pakomentuokit jei galit

nezinau as raidem pati to tyrimo nemaciau bet drauge ligoninej dirba tai pasake. tai va.

Viskas yra norma tik
L-tiroksinas taip sake atrodo yra 25 kai norma ten nuo 5 iki 10 atrodo ar tik 5 nzn.

Pakomentuokit unsure.gif
Atsakyti
gal cia tas pats ATPO? nes pas mane tai jis kraupus >1000 (norma <35.0)

Tai ir pas mane jis toks pat kraupus. doh.gif Nors jau pusmetį geriu L-tiroxin'ą.
Laisvas tiroksinas kaip ir normoj - 18.8. Taigi dozės nedidino. Laukiam kas bus toliau g.gif
Atsakyti
Laba diena, koleges.
Noriu pasiteirauti kaip jusu savijauta buvo karstom dienom kai kvepuot nebuvo kuo blink.gif Mane taip slegis veike, kad vos ant koju stovejau. Ar nebuvo sirdies perplakimu? Silpnumo jausmo?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 04, 14:28)
Laba diena, koleges.
Noriu pasiteirauti kaip jusu savijauta buvo karstom dienom kai kvepuot nebuvo kuo  blink.gif  Mane taip slegis veike, kad vos ant koju stovejau. Ar nebuvo sirdies perplakimu? Silpnumo jausmo?

Sveikutė 4u.gif
Man absoliučiai nieko nebuvo rolleyes.gif Aš dar ir pasidegint sugebėjau blush2.gif biggrin.gif Einu trečiadienį TSH rezultatų sužinot - laikykit kumščius, nuo to priklauso ar siųsim kvietimą gandrui topsecret.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 06 04, 14:55)
Sveikutė 4u.gif
Man absoliučiai nieko nebuvo rolleyes.gif Aš dar ir pasidegint sugebėjau blush2.gif  biggrin.gif  Einu trečiadienį TSH rezultatų sužinot - laikykit kumščius, nuo to priklauso ar siųsim kvietimą gandrui topsecret.gif  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
LAIKYSIM...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 04, 15:25)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
LAIKYSIM...

4u.gif Labai jaudinuosi rolleyes.gif Aišku, nebus, tai ką padarysi, palauksim
irnesakyk.gif

Bet geriau jau tegul būūūnaaaa cry.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 04 birželio 2007 - 15:00
Sveikos merginos 4u.gif
Padekit kas nors, nes jau plaukai taip slenka, kad jau bijau net sukuotis.... nepadeda man joks tiroksinas, kuri geriu kazkur beveik 3 men. doh.gif o pas gyd. tik uz gero menesio!
gal zinot kokiu geru patarimu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollkutt @ 2007 06 06, 20:44)
Sveikos merginos  4u.gif
Padekit kas nors, nes jau plaukai taip slenka, kad jau bijau net sukuotis.... nepadeda man joks tiroksinas, kuri geriu kazkur beveik 3 men. doh.gif o pas gyd. tik uz gero menesio!
gal zinot kokiu geru patarimu ?  4u.gif

g.gif gal vis nesusitvarko...gal doze per maza. arba siaip, reikia kokiu papildomu vaistu...gal yra kokiu kitu problemu su sveikata, isskyrus skydliauke... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollkutt @ 2007 06 06, 20:44)
Sveikos merginos  4u.gif
gal zinot kokiu geru patarimu ?  4u.gif

Sunku pasakyt, reikia padaryti tyrimus TSH - gal dar neatsistatė? Jei jis normalus, tai priežasties ir kitur vertėtų paieškoti g.gif

P.S. Vakar gavau endokrinologės parašą po laišku gandrui thumbup.gif Ačiū, Ikulia, tavo kumščiai padėjo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 07 birželio 2007 - 07:21
Labai smagu Saulyčiuk, kad viskas thumbup.gif ir linkim didelės sėkmės teikiant užsakymą 4u.gif Aš irgi pasiėmiau atsakymus, na truputį pagerėjo ir pas mane reikalai, bet tiroksina vis tiek padidino iki 2 tablečių. Na žiūrėsim kaip čia eisis.
Atsakyti
QUOTE(Linax @ 2007 06 07, 10:03)
Labai smagu Saulyčiuk, kad viskas  thumbup.gif  ir linkim didelės sėkmės teikiant užsakymą  4u.gif Aš irgi pasiėmiau atsakymus, na truputį pagerėjo ir pas mane reikalai, bet tiroksina vis tiek padidino iki 2 tablečių. Na žiūrėsim kaip čia eisis.

labai dėkoju už palinkėjimus wub.gif ir linkiu tau sėkmės - aš irgi labai ilgai atstatinėjau normą - daugiau nei metus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 07 birželio 2007 - 09:29