Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(inc @ 2007 06 07, 15:47)
na nieko...svarbu gerai baigėsi mirksiukas.gif

be abejo 4u.gif Mane labiausiai supykdė ne tai, kad ji suklydo, bet kad neatsiprašė ir suvertė visą kaltę kitam - elementaraus žmogiškumo trūkumas doh.gif

QUOTE(Ikulia @ 2007 06 07, 19:42)
Visa nestuma vartojau tyroxina. Po gimdymo buvau visa tokia laiminga, kad negeriau vaistu...tai buvo didziule klaida, nes pradejau labai blogai jaustis ir turejau skubiai skubiai grizti prie iprastos dozes. Dabar griztu i normalia bukle.

Visiškai identiška situacija ir mano doh.gif
Bet matai kaip dar kartą pasitvirtino - jie ateina tada, kada reikia, ir jokios gydytojų diagnozės jiems negalioja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 06 08, 09:29)
be abejo 4u.gif Mane labiausiai supykdė ne tai, kad ji suklydo, bet kad neatsiprašė ir suvertė visą kaltę kitam - elementaraus žmogiškumo trūkumas doh.gif
Visiškai identiška situacija ir mano doh.gif
Bet matai kaip dar kartą pasitvirtino - jie  ateina tada, kada reikia, ir jokios gydytojų diagnozės jiems  negalioja wub.gif

zinai, visiskai sutinku, nes buvau jau numojus ranka i si reikala rolleyes.gif maniau, kad turiu du ir gerai...bet...bet...bet... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 06 08, 09:29)
Bet matai kaip dar kartą pasitvirtino - jie  ateina tada, kada reikia, ir jokios gydytojų diagnozės jiems  negalioja wub.gif

o aš savo antrojo turbūt būčiau šiomis dienomis sulaukusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 06 08, 15:30)
o aš savo antrojo turbūt būčiau šiomis dienomis sulaukusi verysad.gif

console.gif ir as tokios skaudzios patirties turiu: del skydliaukes praradau spurgiuka(buvo nesivystantis) pries 5 metus angel_sadangel.gif
Bet gyvenimas tesesi ir dabar turiu dziaugsmeli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 08 birželio 2007 - 16:13
Kurgi visos dingot?
Gal atostogaujat?
Aš vat atostogaudama užmiršau tiroksiną: kada išgerdavau, kada ne. O dažniausiai visai pamiršdavau per tuos įspūdžius. doh.gif Tai dabar nesuprantu - ar jau tie hormonai visai vėl išsiderino, ar šiaip nemeilė darbui. Bet vos ant kėdės išsėdžiu. blink.gif Taip atrodo krisčiau ir nejudinkit manęs.
Šneku su žmogum, galva linksiu, bet jau po minutės rišliai negalėčiau pasakyti, ko jis iš manęs norėjo.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2007 07 02, 14:50)
Aš vat atostogaudama užmiršau tiroksiną: kada išgerdavau, kada ne. O dažniausiai visai pamiršdavau per tuos įspūdžius.  doh.gif Tai dabar nesuprantu - ar jau tie hormonai visai vėl išsiderino, ar šiaip nemeilė darbui. Bet vos ant kėdės išsėdžiu.  blink.gif Taip atrodo krisčiau ir nejudinkit manęs.
Šneku su žmogum, galva linksiu, bet jau po minutės rišliai negalėčiau pasakyti, ko jis iš manęs norėjo.

o kaip dabar savijauta, ar geriau kai reguliariai pradėjai gert?

o aš norečiau paklaust, kur kažin dabar geriausia Vilniuje tyrimus darytis?
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2007 07 02, 14:50)
Kurgi visos dingot?
Gal atostogaujat?
Aš vat atostogaudama užmiršau tiroksiną: kada išgerdavau, kada ne. O dažniausiai visai pamiršdavau per tuos įspūdžius.  doh.gif Tai dabar nesuprantu - ar jau tie hormonai visai vėl išsiderino, ar šiaip nemeilė darbui. Bet vos ant kėdės išsėdžiu.  blink.gif Taip atrodo krisčiau ir nejudinkit manęs.

Zinok, kai tik as pradedu "uzmirsti" apie tabletes, tai ir prasideda savijautos "makaliuzes"...reikia gerti ta tiroxina tvarkingai unsure.gif

QUOTE(inc @ 2007 07 11, 10:16)
o kaip dabar savijauta, ar geriau kai reguliariai pradėjai gert?

o aš norečiau paklaust, kur kažin dabar geriausia Vilniuje tyrimus darytis?

Anksciau visada priduodavau "Geromedoje", nes dare greitai, kokybiskai, bet paskutiniu metu priduodu AIDS centro labpratorijoje, nes daug pigiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, truputį tinginiaudama darbe netikėtai radau šį jūsų gana įdomų forumą, kadangi pati jau 15 metų sergu hipoterioze.Ji atsirado po pirmo gimdymo jauciausi siaubingai ( kazkokia plaukiojanti grazuolė).Taciau buvau viska suvertusi gimdymui.Kadangi mano maziukas susirgo diabetu tai teko lankyti svaikų endo ir gydytoja Dobrovolskiene ( Kauno klinikos) iškarto net be tyrimų pasake, kad as sergu hipoterioze. Na siuo metu jauciuosi visai neblogai, vartoju visa laika 150 mg L tiroksino.Tik jau labai senei buvau pas endokrinologus( kadangi jauciuosi puikiiai).
Jeigu jūs nieko pries noreciau su jumis bendrauti. smile.gif
Atsakyti
Oas tai aplamai noreciau suzinoti , kokius negerumus jausdavot, kol negeret vaistu, nes man tai budavo temperatura pakyla 37-37.3, ir saltis stingdo kuna ypac kaip atsigulu miegot doh.gif , ar taip yra kam buve, ir kokios viso to priezastys, kazkada ejau pas endokrinologa, bet ten tie tyrimai buvo normos ribose tik mazeliu turiu, bet jie nedideli ir nieko jiems nedare, skyre o tyroksino maza labai doze, bet ar as ji geriau ar ne nieks nesikeite, todel ir negeriu daugiau, daba laukiuosi antro, dar tik pradzia , bet laikosi subfibrili temperatura ir saltis stingdo, gal sakau nuo skydliaukes, eisiu hormonus pasitikrinti, buvo minciu nueit pas ta Kazanaviciu ar kaip ten jis, bet jis man itartinas, na kad verslininkas tai ne is vienos girdejau, kadangi pati farmacijoje dirbu, zinu is ko daktarai gyvena, o plius kainas kad perlenkes, tai jau neklabu, na bet cia mano nuomone, lauksiu savo Markausko, gal kam teko pas ji lankytis, jis dirba klinikose kauno ax.gif
Atsakyti
As ta labai ziauriai sukudau( aisku tai visai nieko blogo)po to labai budavo salta net ir vasaros metu, užkieteje viduriai, slinko plaukai akivaizdziai,nuolat jauciausi pavargusi net rytenet kalba kirsdavosi (Tiesiogine prasme buvau pridusus)
Bet viska verciau pervargimui ir panasiai o kai pasidariau tyrimus tai ir paaiskejokad tai hipoterioze
Tai mano tokie pirmieji simptomai buvo.
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2007 07 12, 13:56)
Oas tai aplamai noreciau suzinoti , kokius negerumus jausdavot, kol negeret vaistu, nes man tai budavo temperatura pakyla 37-37.3, ir saltis stingdo kuna ypac kaip atsigulu miegot doh.gif , ar taip yra kam buve, ir kokios viso to priezastys, kazkada ejau pas endokrinologa, bet ten tie tyrimai buvo normos ribose tik mazeliu turiu, bet jie nedideli ir nieko jiems nedare, skyre o tyroksino maza labai doze, bet ar as ji geriau ar ne nieks nesikeite, todel ir negeriu daugiau, daba laukiuosi antro, dar tik pradzia , bet laikosi subfibrili temperatura ir saltis stingdo, gal sakau nuo skydliaukes, eisiu hormonus pasitikrinti, buvo minciu nueit pas ta Kazanaviciu ar kaip ten jis, bet jis man itartinas, na kad verslininkas tai ne is vienos girdejau, kadangi pati farmacijoje dirbu, zinu is ko daktarai gyvena, o plius kainas kad perlenkes, tai jau neklabu, na bet cia mano nuomone, lauksiu savo Markausko, gal kam teko pas ji lankytis, jis dirba klinikose kauno ax.gif

Baisi bukle buvo. Prakaitavau ziauriai, plaukai slinkti pradejo, rankos drebejo, menesines buvo dingusios, miegas isejo i kita Visata, issiblaskusi buvau, sirdies perplakimai prasidejo(pulsas buvo iki 120)...Net prisiminti nenoriu doh.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 07 11, 13:52)
Zinok, kai tik as pradedu "uzmirsti" apie tabletes, tai ir prasideda savijautos "makaliuzes"...reikia gerti ta tiroxina tvarkingai  unsure.gif
Anksciau visada priduodavau "Geromedoje", nes dare greitai, kokybiskai, bet paskutiniu metu priduodu AIDS centro labpratorijoje, nes daug pigiau  ax.gif

taip taip. geriau jau tiroksiną gerti sąžiningai. pamenu, man gydytoja minėjo, jog staigūs pasikeitimai, gali sukelti kartais neprognozuojamas reakcijas g.gif

QUOTE(ibrazinskiene @ 2007 07 12, 09:36)
Sveikos, truputį tinginiaudama darbe netikėtai radau šį jūsų gana įdomų forumą, kadangi pati jau 15 metų sergu hipoterioze.Ji atsirado po pirmo gimdymo jauciausi siaubingai ( kazkokia plaukiojanti grazuolė).Taciau buvau viska suvertusi gimdymui.Kadangi mano maziukas susirgo diabetu tai teko lankyti svaikų endo ir gydytoja Dobrovolskiene ( Kauno klinikos) iškarto net be tyrimų pasake, kad as sergu hipoterioze. Na siuo metu jauciuosi visai neblogai, vartoju visa laika 150 mg L tiroksino.Tik jau labai senei buvau pas endokrinologus( kadangi jauciuosi puikiiai).
Jeigu jūs nieko pries noreciau su jumis bendrauti. smile.gif

užeik užeik. pas mus svečiai visad laukiami drinks_cheers.gif

QUOTE(vestinukas @ 2007 07 12, 13:56)

o aš sakyčiau nei tu lauk to savo gydytojo nei ką, nes besilaukiant laukt kartais oi kaip neverta. imk ir pasidaryk tyrimus. tikrai bus ramesnis laukimas kai žinosi ar rodikliai normos ribose ar ne...

QUOTE(ibrazinskiene @ 2007 07 12, 14:04)
As ta labai ziauriai sukudau( aisku tai visai nieko blogo)po to labai budavo salta net ir vasaros metu, užkieteje viduriai, slinko plaukai akivaizdziai,nuolat jauciausi pavargusi net rytenet kalba kirsdavosi (Tiesiogine prasme buvau pridusus)
Bet viska verciau pervargimui ir panasiai o kai pasidariau tyrimus tai ir paaiskejokad tai hipoterioze
Tai mano tokie pirmieji simptomai buvo.

va kaip? o mes čia daugumą kaip tik priaugom svorio. sakyčiau, tau pasisekė bent šiuo atžvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti