Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Sveikos ir vel.

Net nesusimasciau anksciau apie rysi tarp skydliaukes ir krutines doh.gif
Man nustate cistine mastopatija, tad neatmetu galimybes, jog skydliauke padejo sitam blogiui unsure.gif

Tikra tiesa, kad viskas tarpusavyje susije, kaip bet kokiam mechanizme biggrin.gif
Atsakyti
Man nustate cistine mastopatija, tad neatmetu galimybes, jog skydliauke padejo sitam blogiui

Aš irgi skydliaukę nuėjau išsitirti tik kai aptikau guziuką ant kaklo. Man patvirtino, kad dėl skydliaukės sutrikimų "iš rikiuotės išeina" ir limfmazgiai. Ir patarė krūtis taip pat nuolat tikrintis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaRadz @ 2008 03 06, 12:11)
Sveikos ir vel.

Man nustate cistine mastopatija, tad neatmetu galimybes, jog skydliauke padejo sitam blogiui  unsure.gif

Tikra tiesa, kad viskas tarpusavyje susije, kaip bet kokiam mechanizme  biggrin.gif

Kad jus zinotumet kaip mamologai priesinosi tokiai nuomonei...mano skydliauke isbalansuota, tikrinausi krutis pastoviai, klausinejau apie rysi - kategoriskai sake NE, nieko bendro verysad.gif
Atsakyti
Keik gyd tiek nuomonių ne kitaip. tongue.gif
Atsakyti
Labas moterikes,
Mano mama gavo skydliaukės tyrimus , bet tie skaičiai nelabai ka man sako.
Gal yra čia kas juos supranta blush2.gif
TTH -0,6009
TPO - mažiau 5
Būsiu dėkinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaRadz @ 2008 03 06, 13:11)
Sveikos ir vel.

Man nustate cistine mastopatija, tad neatmetu galimybes, jog skydliauke padejo sitam blogiui  unsure.gif

Na, man irgi buvo radę. Gėriau nakvišų aliejų. Bet geriausias buvo patarimas - pastoti mirksiukas.gif Iš pradžių labai jau juokiausi, bet sako, skydliaukė pastojus ir hormonų kitokių gamina, todėl pasitvarko ši situacija smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Tiesiog atėjau kaip paguoda ir geros emocijos visoms, kurios jaudinasi dėl nėštumo ir vaikelio sveikatos sergant šia liga smile.gif

Vasario 26 d. į pasaulį atėjo mūsų mylima ir sveika dukrytė Vėjūnė wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2008 02 28, 05:27)
Tai jau nelauksiu, nes gyvent ištisai jaučiant smaugimą nebegaliu. Užsirašiau pas ta gyd. Barysienę, dar prieš tai kraujo tyrimus pasidaryt reikia. Kovo 6 eisiu....

Nu Vita, sveikute, tai vakar buvai del skydliaukes? Ka sake?
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 03 07, 13:23)
Sveikutės smile.gif

Tiesiog atėjau kaip paguoda ir geros emocijos visoms, kurios jaudinasi dėl nėštumo ir vaikelio sveikatos sergant šia liga smile.gif

Saulyčiuk, sveikinu dideliausiai tave ir mažylę clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Edituke777 @ 2008 03 07, 14:02)
Nu Vita, sveikute, tai vakar buvai del skydliaukes? Ka sake?

Labutes, nu žinokit, va čia perskaičius prisiminiau kad vakar turėjau eiti doh.gif doh.gif doh.gif vakar tokia įtempta diena darbe buvo, lėkiau namo dokumentų, paskum notarinėje ilgai sėdėjau ir pamiršau.... Nu eina sau. Mes kraustomės rytoj į namą, tai va galva ir prikimšta kitų dalykų, sveikata neberūpi. Tai ką, skambinsiu per naują registruotis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 03 07, 12:23)
Sveikutės smile.gif

Labai labai sveikinam thumbup.gif 4u.gif
Nu ką, retėja nėštukių gretos, o didėja laimingų mamyčių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vasario 26 d. į pasaulį atėjo mūsų mylima ir sveika dukrytė Vėjūnė

4u.gif Sveikinimai mamytei ir dukrytei 4u.gif
Atsakyti