Net nesusimasciau anksciau apie rysi tarp skydliaukes ir krutines Man nustate cistine mastopatija, tad neatmetu galimybes, jog skydliauke padejo sitam blogiui
Tikra tiesa, kad viskas tarpusavyje susije, kaip bet kokiam mechanizme
Man nustate cistine mastopatija, tad neatmetu galimybes, jog skydliauke padejo sitam blogiui
Aš irgi skydliaukę nuėjau išsitirti tik kai aptikau guziuką ant kaklo. Man patvirtino, kad dėl skydliaukės sutrikimų "iš rikiuotės išeina" ir limfmazgiai. Ir patarė krūtis taip pat nuolat tikrintis.
Net nesusimasciau anksciau apie rysi tarp skydliaukes ir krutines
Man nustate cistine mastopatija, tad neatmetu galimybes, jog skydliauke padejo sitam blogiui
Tikra tiesa, kad viskas tarpusavyje susije, kaip bet kokiam mechanizme
Kad jus zinotumet kaip mamologai priesinosi tokiai nuomonei...mano skydliauke isbalansuota, tikrinausi krutis pastoviai, klausinejau apie rysi - kategoriskai sake NE, nieko bendro
Labas moterikes, Mano mama gavo skydliaukės tyrimus , bet tie skaičiai nelabai ka man sako. Gal yra čia kas juos supranta TTH -0,6009 TPO - mažiau 5 Būsiu dėkinga
Net nesusimasciau anksciau apie rysi tarp skydliaukes ir krutines
Na, man irgi buvo radę. Gėriau nakvišų aliejų. Bet geriausias buvo patarimas - pastoti Iš pradžių labai jau juokiausi, bet sako, skydliaukė pastojus ir hormonų kitokių gamina, todėl pasitvarko ši situacija
Tai jau nelauksiu, nes gyvent ištisai jaučiant smaugimą nebegaliu. Užsirašiau pas ta gyd. Barysienę, dar prieš tai kraujo tyrimus pasidaryt reikia. Kovo 6 eisiu....
Labutes, nu žinokit, va čia perskaičius prisiminiau kad vakar turėjau eiti vakar tokia įtempta diena darbe buvo, lėkiau namo dokumentų, paskum notarinėje ilgai sėdėjau ir pamiršau.... Nu eina sau. Mes kraustomės rytoj į namą, tai va galva ir prikimšta kitų dalykų, sveikata neberūpi. Tai ką, skambinsiu per naują registruotis