QUOTE(Linax @ 2008 04 07, 09:51)
Piriausia labai labai sveikinu Mičiko su dukryte

,
Aukit didelės ir sveikos

,
kaip tavo pačios sveikatėlė, kaip gimdymas, kaip jaučiatės?
Dėkui už sveikinimus
Šiaip visai neblogai jaučiuosi, juo labiau, kai beliko tik 6kg numesti

Vis pamirštu, kad jau ne nėščia

Vis galvoju, kad ten neilįsiu, to nepaimsiu, nesusilenksiu, o imu ir susilankstau, po to stebiuosi

Va, naktį prabudus maitint ir pažiūrėjus į vyrą gulintį ant pilvo, pagalvojau, kaip gera taip gulėt, kada aš taip galėsiu... O pasirodo jau aš gulėjau ant pilvo
Dabar reik pas endokrinologą pasirodyti. Įdomu, kaip tie hormonai po nėštumo. Ligoninėje darė tyrimus ir kleckutei, bet hipo funkcijos nerado

Tikiu, kad ji augs sveika ir jai viskas bus gerai.
Šiaip gimdymas buvo gan greitas ir ne toks jau baisus. Nuo sąrėmių, tiesa, dar juokingų, kai nesupratau, kad ten jau jie, praėjo tik 12val. O nuo tų tikrųjų tik 4val. Bet man nuo tiroidito buvo daug vandenų, tai gimda labai išsiplėtusi buvo ir raiščiai ištampyti, tai sąrėmiai buvo oho ho... (bent jau gydytoja sakė, kad skaičius stiprumo l.didelius rodė) ir po to labai daug kraujavo iš kart po gimdymo. Bet svarbiausia, tai praeityje, jau net pasimiršo, o dar svarbiau - lėlytei viskas gerai

Dabar tik pamperius niokojam, o sąžiningai mamai taip sunku atsisakyti blogų, galimų alergizuoti produktų... O taip norisi varškės, sūrio, šokolado...