Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 97 iki 63

QUOTE(Satori @ 2008 03 03, 19:33)
sauksteli virskinima gerinancio dziovinto misinio (Metos - 20 gr. Pankolis - 20 gr, Imbieras - 10 gr, Kalendra - 10 gr., Indiski kmynai - 10 gr). Uzigeriu puse stiklines vandens.

Tuos džiovintus prieskonius reikia smulkiai sumalti ir ugreriant vandeniu praryti po valgio? Ar kažką neteisingai supratau?
Atsakyti
Tiesa apie angliavandenius:
http://www.delfi.lt/...php?id=16977744

Ištrauka:
Tyrimai parodo, kad kuo daugiau žmogus vartoja angliavandenių, tuo mažiau jam šansų papilnėti. Pasirodo, angliavandeniai saugo nuo apkūnumo.
Atsakyti
Smagu girdėti, kad pavyko numesti tiek kg..Bet man be mėsos nieko nebus...Aš galiu šokoladų nevalgyti ir tortukų, bet be mėsytės..... gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2008 05 29, 22:52)
Smagu girdėti, kad pavyko numesti tiek kg..Bet man be mėsos nieko nebus...Aš galiu šokoladų nevalgyti ir tortukų, bet be mėsytės..... gathering.gif

aš taip pat be mėsytės negaliu drinks_cheers.gif bet deje ir be šokoladų verysad.gif
Atsakyti
Štai ką perskaičiau apie stambumo dvasines priežastis:
• Stambumas – baimė, nesaugumo jausmas (riebalai atlieka apsauginę funkciją). Stambūs žmonės labai jautrūs, sunkiai susitvarko su savo jausmais (riebalai padeda „sušvelninti“ emocijas ir išgyvenimus). Stambumas – viena iš savęs nemylėjimo, nepasitenkinimo savim apraiškų. Taip kūnas ginasi nuo savęs kritikavimo, savęs barimo. Kai žmogus save myli, jo kūno formos ir svoris tampa idealūs.
Atsakyti
QUOTE(Satori @ 2008 03 03, 20:33)
Sveikos,
eilini karta pameciau savo slaptazodi, taigi rasau nauju vardu.
Sekasi man visai neblogai, per tuos 2 metus priaugau 2 kg., o taip yra todel, kad pastaruoju metu tiesiog nebuvo laiko laikytis normalaus mitybos rezimo, taciau pries savaite grizau prie ritmo ir tikiuos pabaigti nukratyti svori iki 55-57 kg.
Ir toliau nevalgau mesos, neseniai buvau issitirt krauja, tai rodikliai kuo geriausi. Pastaruoju metu gana nemazai eksperimentuoju maistu, atradau daug geru prieskoniu, kurie labai patobulina darzoviu ir kruopu patiekalus. Ypac pamegau spinatus, verdu is ju sriubas, darau koldunus su varske, lazanija ir tt. Geriu daug vandens ir po kiekvieno valgio suvalgau sauksteli virskinima gerinancio dziovinto misinio (Metos - 20 gr. Pankolis - 20 gr, Imbieras - 10 gr, Kalendra - 10 gr., Indiski kmynai - 10 gr). Uzigeriu puse stiklines vandens.
Vasara menesi saziningai lankiau baseina, tai labai ryskiai formos pagerejo, visokie celiulitai apmazejo, naudojau stangrinancius aliejus, kontrastingas dusas, trumpas masazas vakarais.
Taip pat lankausi infraraudonuju spinduliu pirtyje, kas irgi efektyviai padeda kovoti su svoriu ir kitais dalykais smile.gif
Ir dabar manau, kad vienintelio recepto nera, o visa ko pagrindas - valia. Visi juk zino kaip reikia sveikai maitintis, taciau visad atidelioja ir pan.
Jeigu man kas butu pasakes pries kelis metus, kad taip valgysiu - nepatikeciau.
Dar parasysiu, turiu begti smile.gif

Amzina kova doh.gif
Atsakyti
QUOTE(upe_5 @ 2008 07 11, 22:18)
Amzina kova doh.gif

drinks_cheers.gif as uz
Atsakyti
neisivaizduoju kaip galeciau gyventi be mesos
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 06 16, 16:26)
• Stambumas – baimė, nesaugumo jausmas (riebalai atlieka apsauginę funkciją). Stambūs žmonės labai jautrūs, sunkiai susitvarko su savo jausmais (riebalai padeda „sušvelninti“ emocijas ir išgyvenimus). Stambumas – viena iš savęs nemylėjimo, nepasitenkinimo savim apraiškų. Taip kūnas ginasi nuo savęs kritikavimo, savęs barimo. Kai žmogus save myli, jo kūno formos ir svoris tampa idealūs.

visiska tiesa-as ginuosi nuo labai labai daug ko.... cool.gif todel via gyvenima kovoju su kg....
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 05 09, 14:27)
Tuos džiovintus prieskonius reikia smulkiai sumalti ir ugreriant vandeniu praryti po valgio? Ar kažką neteisingai supratau?

Taip smile.gif Padeda virskinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 06 16, 18:26)

Visiskai sutinku 4u.gif

Ir dar.. Norint numest kg. visai nebutina atsisakyt mesos smile.gif Daugelis vegetaru kaip tik pilnoki smile.gif
Atsakyti
sveikinu, kas yra tiek valios gelezines... bet man be mesos 3 dienos ir VSIO, galiu spjauti i visas dietas...
Atsakyti
as ir manau kad galma valgyt mesa ir mest svori
Atsakyti