Sveikos,
nesitikejau, kad mano tema paskelbe, taigi visai uzmirsau pasiziuret. Na bet geriau veliau nei anksciau!
Mano ugis 172 cm, o numeciau per 4 men. ( zinau kad taip negerai). Turiu priminti, kad svorio padidejima leme ir vaistai, kuriuos geriau ir gyvenimo budas, kuri gyvenau ( esu saldumynu fanatike + valgytoja vakarais ir naktim + nejudrus gyvenimo budas). Zodziu viskas viename

Ryte atsikelus isgeriu 2 stiklines vandens ( kartais ir aliejaus saukstelis) poto verduosi kose ( grikiu, avizu, ir tt. ) Tik ryziu privengiau ( nes kietina vidurius). Mano drauges mama visada sake, kad koses tukina, taciau mano atveju, kadangi esu vegetare nieko kito neliko daryt - viskas super buvo.
Kartais suvalgydavau jogurto be cukraus arba varskes ( kartais ir su uogiene). Per diena ~ 1,5 -2 litr. vandens. Spausdavau sultis ( morkos, obuoliai, burokeliai, salieras, apelsinas - nebutinai viska kartu

))). Valgydavau sistemingai ~4 kart per diena, paskutinis valgymas 18 h . ( budavo ziauru, turint omeny mano naktinius valgymus) Siaip ajurveda raso, kad valgyt galima iki 20 h - poto suleteja virskinimas. Pietums : salotos arba koks nors keptas baklazanas. Isvardinsiu iv variantus: darzoviu troskinis ( galit ir vistienos ipjaustyt arba jautienos, kalakutienos), apkepas su suriu, kuskusas su darzovem, sriubos, idarytos paprikos kad ir su suriu ( esu surio fanate), virtos darzoves su suriu, gali buti zuvis ant garu virta, kalakutiena, vistiena su darzovem ( jokiu derinimu mesos su bulvem arba makaronais)

) Vaisiai tik 20 min pries valgi, nereiktu gert valgymo metu ( atsiskiedzia skrandzio sultys - sunkiau virskina). Vakariene irgi kazkas is vegetarisku patiekalu ( dievinu apkepus, cukinijas, baklazanus, kartais bulviu apkepa kepdavau, daug sriubu darzoviniu, kosiu). Po 18 h - amba

Cia ir buvo mano paslaptis, nes diena valgydavau labai sociai - o po nakties jau nieko nebelikdavo. Beje mano kolege numete nuo 140 kg iki 70 kg ( pagal ta latvio dieta) Jeigu kam idomu, galesiu parasyt produktus ir rezima. Ten esme - disciplina. Super dabar atrodo

P mano mama numete pagal Atkinsa, bet viskas sugrizo

Manau, kad numest svori nera sunku, bet ji islaikyt - ojoj

Laukiu klausimu