Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 97 iki 63

nežinau kaip jums bet man sunkiausia nevalgyti vakarais, aš jau seniai derinu maista, riboju viokias bulves ,duonas ,saldumynus, man visa sveiko gyvenimo būdo mityba seniai aiški 4u.gif bet nuolat galvoju aie maista, dabar vat šiuo metu esu soti, net skrandis jaučiu pilnas, bet atrodo vistiek ką nors sukirsčiau.vat man kas nors patarkit, kaip psichologiškai negalvoti apie maistą, nes baigiu išprotėti, nuo to ką kad negalima to ar ano ir taip visą gyvenimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2006 09 19, 16:39)
nežinau kaip jums bet man sunkiausia nevalgyti vakarais, aš jau seniai derinu maista, riboju viokias bulves ,duonas ,saldumynus, man visa sveiko gyvenimo būdo mityba seniai aiški 4u.gif  bet nuolat galvoju aie maista, dabar vat šiuo metu esu soti, net skrandis jaučiu pilnas, bet atrodo vistiek ką nors sukirsčiau.vat man kas nors patarkit, kaip psichologiškai negalvoti apie maistą, nes baigiu išprotėti, nuo to ką kad negalima to ar ano ir taip visą gyvenimą doh.gif

Nagi ir man tas pats,kai ner kas veikti tik ir sukasi mintys apie maistą.Geriausia kai turi reikalų darbo,tai ir apie maistą nebegalvoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2006 09 20, 08:57)
Nagi ir man tas pats,kai ner kas veikti tik ir sukasi mintys apie maistą.Geriausia kai turi reikalų darbo,tai ir apie maistą nebegalvoji smile.gif

sėdžiu prie kompo ir "suvorovo" sausainius kemšu. O skanu tongue.gif Bet kaip ant sąžinės po to box.gif Bet jau būna vėlu.. pririjau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 09 23, 21:06)
sėdžiu prie kompo ir "suvorovo" sausainius kemšu. O skanu tongue.gif Bet kaip ant sąžinės po to box.gif  Bet jau būna vėlu.. pririjau verysad.gif

Va, va, va amžina bėda. Paguosiu tave, kad tokia esi neviena. Man pragaras būna vakarais apie 22 val. kada jau reiktų eiti miegoti. Jei dar sėdžiu prie kompo , tai ir prasideda krimst pakrimst. Nors visą dieną galiu valgyti sveiką maistą, bet vakare ..... ir ką daryti ?kaip save apgauti?
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2006 09 19, 16:39)
nežinau kaip jums bet man sunkiausia nevalgyti vakarais, aš jau seniai derinu maista, riboju viokias bulves ,duonas ,saldumynus, man visa sveiko gyvenimo būdo mityba seniai aiški 4u.gif  bet nuolat galvoju aie maista, dabar vat šiuo metu esu soti, net skrandis jaučiu pilnas, bet atrodo vistiek ką nors sukirsčiau.vat man kas nors patarkit, kaip psichologiškai negalvoti apie maistą, nes baigiu išprotėti, nuo to ką kad negalima to ar ano ir taip visą gyvenimą doh.gif

tikrai yra tokia psichologine pagalba, mes apie tai snekam skyreli vienisi drambliai 1 ir 2 temos, daugiausia pirmoj, pasiskaitykite, tikrai labai padeda. as irgi buvau kaip jus, aisku ir dar esu, bet maziau ir maziau
Atsakyti
respect.saunuole. numesti tiek kg tai tas pats kaip pradeti nauja gyvenima.Nuosirdziai sveikinu,kad ta padarei ir dar darai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
nesitikejau, kad mano tema paskelbe, taigi visai uzmirsau pasiziuret. Na bet geriau veliau nei anksciau!
Mano ugis 172 cm, o numeciau per 4 men. ( zinau kad taip negerai). Turiu priminti, kad svorio padidejima leme ir vaistai, kuriuos geriau ir gyvenimo budas, kuri gyvenau ( esu saldumynu fanatike + valgytoja vakarais ir naktim + nejudrus gyvenimo budas). Zodziu viskas viename smile.gif
Ryte atsikelus isgeriu 2 stiklines vandens ( kartais ir aliejaus saukstelis) poto verduosi kose ( grikiu, avizu, ir tt. ) Tik ryziu privengiau ( nes kietina vidurius). Mano drauges mama visada sake, kad koses tukina, taciau mano atveju, kadangi esu vegetare nieko kito neliko daryt - viskas super buvo.
Kartais suvalgydavau jogurto be cukraus arba varskes ( kartais ir su uogiene). Per diena ~ 1,5 -2 litr. vandens. Spausdavau sultis ( morkos, obuoliai, burokeliai, salieras, apelsinas - nebutinai viska kartu smile.gif))). Valgydavau sistemingai ~4 kart per diena, paskutinis valgymas 18 h . ( budavo ziauru, turint omeny mano naktinius valgymus) Siaip ajurveda raso, kad valgyt galima iki 20 h - poto suleteja virskinimas. Pietums : salotos arba koks nors keptas baklazanas. Isvardinsiu iv variantus: darzoviu troskinis ( galit ir vistienos ipjaustyt arba jautienos, kalakutienos), apkepas su suriu, kuskusas su darzovem, sriubos, idarytos paprikos kad ir su suriu ( esu surio fanate), virtos darzoves su suriu, gali buti zuvis ant garu virta, kalakutiena, vistiena su darzovem ( jokiu derinimu mesos su bulvem arba makaronais) smile.gif) Vaisiai tik 20 min pries valgi, nereiktu gert valgymo metu ( atsiskiedzia skrandzio sultys - sunkiau virskina). Vakariene irgi kazkas is vegetarisku patiekalu ( dievinu apkepus, cukinijas, baklazanus, kartais bulviu apkepa kepdavau, daug sriubu darzoviniu, kosiu). Po 18 h - amba smile.gif Cia ir buvo mano paslaptis, nes diena valgydavau labai sociai - o po nakties jau nieko nebelikdavo. Beje mano kolege numete nuo 140 kg iki 70 kg ( pagal ta latvio dieta) Jeigu kam idomu, galesiu parasyt produktus ir rezima. Ten esme - disciplina. Super dabar atrodo smile.gif P mano mama numete pagal Atkinsa, bet viskas sugrizo sad.gif Manau, kad numest svori nera sunku, bet ji islaikyt - ojoj smile.gif Laukiu klausimu
Atsakyti
kaip su ta arbata?
Atsakyti
As tai dietu nelabai pripazistu. Bet gyvenimas vercia susimastyti. Kai buvau jaunesne, viena karteli buvau susigriebusi ir per 3 men. numeciau 30 kg. Tais metais lauke 3 vestuves. Taigi buvo paskata. Tada labai padejo knygele "Valgau ir liekneju". Aisku valios reikejo, bet pasiekiau norimu rezultatu. Bet bego meteliai ir tie kg grizo su kaupu. Aisku, todel, kad baigesi visi suvarzymai. Labai megstu saldumynus. Tai vis save palepindavau.
O dabar jau meteliu yra, ovalios-tik laseslis. Aisku, noretusi palieseti, bet kolkas dar nepuolu i jokia puse, o duomiuosi, kas ir ka raso. Labai neblogos rekomendacijos dietose pagal kraujo grupe, kur parasyta,kad vegetarais ne visi gali buti. Atkinsono dieta tai irgi sudomino, tik ten tie visi priedai labai jau nervina.
Taigi tikrai butu idomu suzinoti latvio receptus. 4u.gif
Atsakyti
Nikune, jei nepripažįsti dietų, tai ir net negalvok apie jokį latvį, atkinsa ir t.t. O tiesiog valgyk daugiau daržovių, vištiesnos, varškės, vaisių ir t.t. Ir kuo mažiau saldumynų. Pasportuoti kiek galima, ir nevalgyti po 18 ar 20val. Ir viskas turėtų būti gerai. Aš labai žaviuosi Skruzdele, kuri sugėbėjo tiek kg numesti, o kas pats svarbiausias dalykas, sveikai besimaitindama. thumbup.gif Vat tai ir pavyzdys virš tavo žinutės. mirksiukas.gif

Atsakyti
Sutinku su hobite thumbup.gif
Del latvio (parasysiu trumpai, nes turiu begt): valgoma kas 5h, pirmas valgymas apie 9h (tarkim)
Pusryciai: juodos duonos rieke, storis (1cm), sviestas ir kumpis arba suris, kava ar arbata be cukraus
Pietus: 3 saukstai misraines ( baltos (2sauksteliai majonezo) arba raudonos misraines (aliejaus 2 sauksteliai)) ir 140 g. zuvies arba mesos ( viskas gaminama be druskos)
Vakariene: 6 saukstai ( nubraukti misraines, raud arba baltos)
Po keliu menesiu pradedamos daryti iskrovos dienos, per kurias suvalgoma pakelis varskes, 0,5 litro kefyro ir 8 graikiniai riesutai, dar kazkada prisideda 2obuoliai)
Viska tiksliai parasysiu kai grisiu smile.gif
Atsakyti
nu tikra saunuole thumbup.gif
nezinau ar galeciau be mesytes g.gif
Atsakyti