Sveikos,
eilini karta pameciau savo slaptazodi, taigi rasau nauju vardu.
Sekasi man visai neblogai, per tuos 2 metus priaugau 2 kg., o taip yra todel, kad pastaruoju metu tiesiog nebuvo laiko laikytis normalaus mitybos rezimo, taciau pries savaite grizau prie ritmo ir tikiuos pabaigti nukratyti svori iki 55-57 kg.
Ir toliau nevalgau mesos, neseniai buvau issitirt krauja, tai rodikliai kuo geriausi. Pastaruoju metu gana nemazai eksperimentuoju maistu, atradau daug geru prieskoniu, kurie labai patobulina darzoviu ir kruopu patiekalus. Ypac pamegau spinatus, verdu is ju sriubas, darau koldunus su varske, lazanija ir tt. Geriu daug vandens ir po kiekvieno valgio suvalgau sauksteli virskinima gerinancio dziovinto misinio (Metos - 20 gr. Pankolis - 20 gr, Imbieras - 10 gr, Kalendra - 10 gr., Indiski kmynai - 10 gr). Uzigeriu puse stiklines vandens.
Vasara menesi saziningai lankiau baseina, tai labai ryskiai formos pagerejo, visokie celiulitai apmazejo, naudojau stangrinancius aliejus, kontrastingas dusas, trumpas masazas vakarais.
Taip pat lankausi infraraudonuju spinduliu pirtyje, kas irgi efektyviai padeda kovoti su svoriu ir kitais dalykais

Ir dabar manau, kad vienintelio recepto nera, o visa ko pagrindas - valia. Visi juk zino kaip reikia sveikai maitintis, taciau visad atidelioja ir pan.
Jeigu man kas butu pasakes pries kelis metus, kad taip valgysiu - nepatikeciau.
Dar parasysiu, turiu begti