Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nemėgsta važiuoti automobilinėje kėdutėje

Neįsivaizduoju kaip gali būti kitaip nei kėdutėj. Mano maršrutai vasarą tęsiasi per visą Lietuvėlę. Manoji buvo ir iki Kėdainių nuo Klaipėdos atstaugus, bet pasakiau kad aš vairuoju ir negaliu su ja žaisti. O dabar visus reikalus tvarkom su saldainiais thumbup.gif pasakau kad jei bus gera gaus saldainį ir psio ramu, tik močiutė vis tai gal pas mane ant kelių.. o aš grieštai ne ir sėdi 4u.gif
Atsakyti
Mūsų mažoji kėdutės nepripažino labai ilgai doh.gif
Aš sėdėdavau šalia ir žaisdavau doh.gif
Jojių kelionių vienai su dukryte net neplanuodavau...
Po to sugalvojom, kad nieko nebus ir leidom paklykti kelis kartus.
Nelabai padėjo tik mes buvom su skaudančiom galvom blink.gif
Po to sugalvojom, kad reikia man sėstis į priekį ir nekreipri dėmesio biggrin.gif
Padėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ilgesnei kelionei paimam žaisliukų ar knygučių.

Siūlau pabandyti, gal kuriam nors reksniukui tiks toks auklėjimo būdas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 08 01, 23:23)
Maniske irgi sededavo be kedutes- rekdyt nenorejau.O viena kart prie sviesaforo gavom nedideli smugi i gala, o vaikas i prieki nuskrido  unsure.gif Tai pamoka buvo, nuo to karto tik kedutej sedi, 4 metai praejo, tuoj sesi metukai bus panelei.Ir jokiu kalbu, negali but  schmoll.gif
Nejuokaukit, mamytes  heart.gif

Pritariu siai mamytei. Pas mus buvo problematiskai su pirmuoju. Kelis sykius leidom parekti doh.gif ,o dabar jam 5metai sedi prisegtas be problemu.Su antruoju viskas kitaip mato brolis sedi ir jis nelipa... bigsmile.gif Be jokiu rupesciu i Palanga nuvaziuoju. thumbup.gif .Sedi abu gale knygutes varto,vaikiskas daineles vyresnelis traukia.
Atsakyti
Mano mazute 8men irgi nelabai nori kedutej sedet, o vistik joje saugiau, tai vis mazutei duodam koki dziuvesi pagraust, ar duoniuka, tai siaip taip nuvykstam. Tikimes veliau bus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano berniukas tai nuo pat gimimo sedi tik keduteje. keista, bet cia is ligonines po gimdymo vaiko neisleidzia jei ateini be masinines kedutes. Jam dar tik penki men, bet zinau kad ir ateity tokiu problemu neturesiu, kadangi jis nuo pirmu dienu priprates sedeti kedeje. As jau net neisivaizduoju kitokios keliones be kedutes.
Atsakyti
Mūsų gražuolis (7 mėnesių) vos įsodintas į kėdutę pradeda baubti (beje, į vežimėlį jo irgi neįsodinsi/nepaguldysi... nori būti STAČIOMIS, ir viskas). Su tokiu dar nesusitarsi... Iš pradžių dar pavyksta "užkišti" žaislais, žaidinimais, labiausiai gelbsti buteliukas su sultimis ar arbatėle, tai pasėdi šiek tiek čiulpdamas, pamiega. Tai pusvalandį kokį, jei pasiseka - ir valandą dar kėdutėje pavažiuoja.Bet paskui jau niekas nebepadeda, nors tu ant galvos stovėk. Na ir ką - vežu nesaugiai, ant rankų, nes MB negali vairuot, kai vaikas staugia. Vienintelė išeitis mums - nevažiuoti į ilgas keliones verysad.gif
Atsakyti
Todel ir staugia, jog zino, kad savo pasieks unsure.gif
Atsakyti
Del klykimo sutinku simtu %. O kai mes dar mamos negalim istverti vaikelio verkimo, mums is kart gaila pasidaro tai jie tuom ir naudojasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuko @ 2006 08 02, 10:36)
maniske sedi gale viena, mes su vyru priekyje, ir taip yra visada nuo pat gimimo.jokiu kaprizu as nepripazistu, kedute tam ir yra, kad sauguma vaiko uztikrint.

drinks_cheers.gif
Mes irgi visada vaiką vežam tik kėdutėj. Nuo gimimo važinėjam taip. Dabar jam beveik 2,5 metų ir vos įlipęs į mašiną, jis sėdasi į savo kėdę ir pats prašo prisegt diržus. Jokių problemų neturim thumbup.gif
Atsakyti
Sėdi - nesėdi... patinka - nepatinka... Yra situacijų, kai negali būt jokių derybų. Reikia ir viskas.
Maniškiui jau tuoj 2,5 metų ir to dar karts nuo karto patikrina, gal galima važiuot neprisisegus... Ir tai vyksta pakankamai periodiškai... būna gaila, bet taisyklės yra taisyklės, ir jos nekeičiamos, bent jau kai tai susiję su saugumu.
Dabar dažniau derasi kur važiuos: priekyje ar gale, bet ne dėl to, kad kėdutėje ar ne. Tad, jei važiuoja dviese su tėčiu, priekis priklauso vyrams, bet jei ir mama važiuoja, tenka tenkintis vieta ant galinės sėdynės mirksiukas.gif

Atsakyti
Beje, mes irgi atradom, kad daug mažiau triukšmo būna kai kliackas (jam 8 mėnesiai) sėdi gale vienas. Nėr prieš ką cirkintis, tenka miegot thumbup.gif Ką tik parvažiavom iš Talino, tai visą kelionę tvarkingai kėdutėje sėdėjo. O prieš tai važiavom nuo pajūrio keturiese, tai teko sėst į galą. Ojoj kokia triukšminga kelionė buvo!!! doh.gif
Atsakyti
Su maniške irgi buvo bėdos, bet vieną kartą, kai prašė iškelt iš kėdės, griežtai pasakiau NE. Ji pacypė, paniurzgėjo aš savo ruožtu rodžiau gamtą, pasakojau aktyviai apie visas pakeliui matytas karves, paukščius, kartu plasnojom ir t.t. tongue.gif Dabar visai neblogai sėdi.
Atsakyti