Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nemėgsta važiuoti automobilinėje kėdutėje

Aš pilnai pritariu, bet ką daryti, kai mano zuikis net nuo gimimo neleisdavo sodinamas į kėdutę. Visaip bandžiau, bet be šansų.Sarbiausia, kad mašinoj nemiega pasodintas, tik paguldytas ir tai vos pusvalandį. Patarkit mamytės, kelionė ilga pas tėvus, tai man didžiausia kankynė.Jau ko tik nebandžiau, ir rėkė kiek galėjo, kol galiausiai springti pradėdavo, jokie kalbinimai dainavimai nepadeda doh.gif verysad.gif Jau ir namuose bandžiau sodint, vežime ramiausiai, tik į kėdutę ir vėl rėkia, ir man jau baigia kantrybė trūkti.
Atsakyti
skaitau ir pasidare geda ir biski baisu, kad nuolaidziauju savo pupai del kedutes doh.gif pasizadu pasitaisyt pioneer.gif tikrai gi cia toks reikalas ne noriu-nenoriu, o del pacio vaiko saugumo.
Atsakyti
maniškė irgi visaip kovoja už savo" teises į laisvę", bet saugumas svarbiau už mano sugadintus nervus, klausant vaiko verkimą, pykimą ir panašiai.Žinau keletą atvejų, kai neprisegtas vaikas nukentėjo, tai nerizikuoti daug protingiau.
Atsakyti
QUOTE(ingridatam @ 2006 11 09, 00:06)
musu grudas nuo pirmu dienu keduteje sededavo ramiausiai, jokiu problemu likus iki tevu pusvalandziui jau pasiimu ant keliu, nes kategoriskai atsisako sedet smile.gif ...nu pagalvojus gi suagusiam sunku tiek issedeti smile.gif.
Zodziu KANTRYBES smile.gif

O jūs dažniau sustokit pailsėt mirksiukas.gif

Sūnus kėdutėj visada sėdėjo be problemų. O va dukra nuo kokio 8 mėn pradėjo reikšti pretenzijas kėdutei. Bet niekas jos neklausė. Tai tęsėsi maždaug metus doh.gif . Žinoma, ne nuolatinio rėkimo pavidalu, bet amžinu niurzgimu ir irzlumu kelionėse (o pasivažinėt mes mėgstam biggrin.gif ). Kažkiek abejodami, bet išsiruošėm savo mašina į Zakopanę - vaiką kaip kas pakeitęs po tos kelionės būtų - daugiau jokių zirzimų ar prieštaravimų gridėti neteko. Na, nebent tik ta tema, kad nori sėdėt brolio pusėj ar brolio kėdėj (abu važiuoja Chicco Max kėdutėse, tik spalvos skiriasi).

Dėl sudominimo - mums labai pasiteisina ilgose kelionėse magnetinės piešimo lentos thumbup.gif
Atsakyti
..as ir bijojau kad vaikas nesedes ramiai,juo labiau kad turejom vaikui gimus autobusiuka..bet 3men. grizom pas senelius..mes su teciu susiplanavom kelione prie juros, o nuo namu beveik 400km.kelias..senelis isradingas:ispjove alksnio lazda,pervere ja per rankenas kur prie sogo pritvirtintos keleiviams laikytis..paeme nuo mineralinio vandens 300ml bonkute, idejo i ja zirniu ir pora grudu(manau tinka visokios stambesnes kruopos ir makaronai), pririso su plona gumele, tai vaikui tokia atrakcija visa kelia buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad nereikejo jokiu pirktiniu zaislu..ta bonkute vaikas gali paiimti i rankute, tampyti, o ten taip barska, plius ji dar ir spyruokliuoja ..ruosiames ir vel i Lietuva , tai tetis juokauja, kad teks nusipirkti ta zaiskla,jis vis dar kabo pas tevus masinoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

i 
žinutės apie automobilinės kėdutės vietą automobilyje perkeltos į naują temą: čia
Atsakyti
O mūsų nenoras sėdėti kėdutėj atsirado dėl nepatogios kėdutės. Pasiskolinom iš draugų kėdutę (jų mergina irg nesedėjo) ir mūsiškė kategoriškai pradėjo reikšti pretenzijas, nors prieš tai jokių problemų nebuvo. Pasirodo kėdutė pastatyta ant sėdynės pasidaro labai gulsčios padėties ir vaikui tenka sėdėti pusiau gulom ir nepatogiai laikyti galvą. Viskas pasitaisė nusipirkus kitą kėdutę. Renkantis kitą kėdutę (pirkau dėvėtą), tai ėmiau pačią stačiausią ir labiausiai nunešiotu viršum. Pagalvojau, kad jai jau taip nutrintas viršus tai kėdutė kažkam tikrai buvo patogi ir ilgai tarnavo. Pasiteisino 100proc. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukas: 13 kovo 2007 - 17:38
maniškė nesėdėjo kėdutėje kai paaugo...ir teko imti ant ranku, nes gėda pripažint, bet neturiu kantrybės ilgai dainuoti, linguoti ir pan. tik va įsitempiu visa ir jei koks staigus stabdymas ar pan. kelėnai atsitrenkia į sėdynę, o vaiką stengiuosi laikyt tvirtai...bet kad ir kaip sunku pripažint...blogai darom...
Atsakyti
Ir dar PATARIMAS visiems, kurių vaikai nesėdi kėdutėse... Tiesa gal kam ir nuskambės žiaurokai, bet kartą mums buvo toks atvejis, kai dukra irgi kategorisškai nenorėjo sėdėt savo kėdutėj. Važiavom toli ir visaip bandėm ir gražiuoju ir piktuoju kalbint, ir dainuot, ir stot... Niekas negelbėjo, tai su vyru pasigarsinom muziką ant viso garso ir važiavom toliau doh.gif Padėjo thumbup.gif Svarbiausia nenusileisti, nes tai - būtinybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2006 12 08, 18:15)
Aš pilnai pritariu, bet ką daryti, kai mano zuikis net nuo gimimo neleisdavo sodinamas į kėdutę. Visaip bandžiau, bet be šansų.Sarbiausia, kad mašinoj nemiega pasodintas, tik paguldytas ir tai vos pusvalandį. Patarkit mamytės, kelionė ilga pas tėvus, tai man didžiausia kankynė.Jau ko tik nebandžiau, ir rėkė kiek galėjo, kol galiausiai springti pradėdavo, jokie kalbinimai dainavimai nepadeda  doh.gif  verysad.gif  Jau ir namuose bandžiau sodint, vežime ramiausiai, tik į kėdutę ir vėl rėkia, ir man jau baigia kantrybė trūkti.

sunku patiket kaip kudikis gali sedet juk nemoka,bet persas nuomone cia aisku mano mintys kad kedutes nepatogios ir vaikui pavargsta raumenukai,mano pvz mazius vaziuoja pradzioj be problemu jokiu rekimu,bet nurodyta kad butina kas panasiai pusantros val iskelt,kad raumenukai pailset,nes jei nemiega butinai primena.bet mes sustojam tik tada is kedutes isimu ,vaziuojam tik kedutej.vaikai greit supranta iskelei vaziuojant vadinas rekimas padeda okuo toliau tuo graziau,mano vyresnis jau ne kedutej ,bet dirzas butinas net trumpoj kelionej problemu nekyla,nes tokia taisykle ir net neklausia,ir kartais vaikui pabosta kelione ir ne kedute cia kalta sekmes keliaujant
Atsakyti
sveikos mamytes ,cia toks super tetis Briedis
smile.gif
ir as manau kad svarbiausia nenusileisti.
Atsakyti
Aš ir nuolaidžiaudavau, paimu iš kėdutės ant rankų o paskui įsodint neįmanoma, todėl neimu niekada dabar. paverkia, nu ir ką. Svarbiausia vaiko saugumas cool.gif
Atsakyti