Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nemėgsta važiuoti automobilinėje kėdutėje

QUOTE(vaida L @ 2007 05 03, 09:00)
Mano irgi nenorėdavo sėdėti auto-kėdutėje lopšys kur. Aš nusprendžiau, kad padėtis jai matyt nepatogi buvo, nes kai nupirkom normalią kėdutę, sėdi dairos, o kai užmiega padarom gulimą padėti thumbup.gif
Viens prie vieno. Dabar net rankose nenori būti, reikalauja, kad sėdėtų kėdutėje ir viskas, daugiau mato ir patenkinta visa thumbup.gif

Dar mačiau ir tokį variantą: dienos metu vaikas keliauja kaip niekur nieko, užmiega, atsikelia, kai už auto lango jau temst/sutemo, o tada jau rėkti pradeda blush2.gif matai jam jau baisu scare.gif
Atsakyti
na, kai paklausai aplinkinių - visų vaikai miega mašinose.
Galvojau, kad mano vienos vaikai keisti, nemėgstantys keliauti.
Bet, kaip tikrai lietuvei, malonu, kad mes ne vieni lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškis nėra sedėjes kedutėje ax.gif
Atsakyti
mums tai kaip sauna i galva jei ilga kelione tai jam atsibosta bet jei mieste vazinetis tai patinka thumbup.gif ir jokiu zaislu net nereikia, siaip visus esam isbande bet jam nepatinko schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus irgi būna šita problema.Nenusėdi mano spirgas nors tu ką doh.gif Ilgesnes keliones planuojam per jo miegelį.Jei važiuojam su vyru,tai aš gale su mažium vartau knygeles,žaislus žiūrinėjam.Mieste,kai trumpi atstumai ir daug eismo už lango,tai dar truputį nusėdi ramus.
Atsakyti
Vardan saugumo, aš savo vaiką kankinau. Kai išaugo pirmąją kėdynę-nešioklę ir nupirkom sėdimą - oj kaip nepatiko. Būdavo, kad klykė ištisai. Skaudu klausyti buvo, bet dar skaudesnės pasėkmės gali būti nesaugiai vežant. Savaitė ožių ir vaikas nebeįsivaizduoja kitokio važiavimo mašinoj, nei prisisegus savo kėdutėje
Atsakyti
Yra žodis "REIKIA". Ir vaikas, jei tik tėvai nenuolaidžiauja, greitai tą supranta.
Atsakyti
Kai vaikiukai jau didesni, tai suprantu, kad yra zodis "reikia", bet ka daryti, kai mazylei 8 men.? ji nesupranta "reikia" ir isiklykia iki pamelynavimo ir uzsikukciojimo. daugelis mamyciu pasisako uz tai, kad reikia nenusileisti, paklyks ir nustos, bet nenustoja niekaip, jokie zaislai ir kiti uzsiemimai nepadeda schmoll.gif bandziau leisti paklykti, bet viskas baigesi tuom, kad po tokios keliones susirgo verysad.gif tai kaip ipratinti sedeti kedutej, kol prades suprasti zodeli "reikia"?
Atsakyti
Jeigu nesedi ir nesedes mirksiukas.gif maniskiam tas pats buvo niekaip neprisnekinom niekaip niekas nepadejo. dabar jau 3 metukai tai sedi gale ant paaukstinimo dideliu dirzu prisegtas. nesigadinkit nervu ir sveikatos.
Atsakyti
Nelabai suprantu "nesedi keduteje"... schmoll.gif Jeigu teveliai labai noretu kad sedetu tai ir sedes, o jeigu nuolaidziauja ir pasiduoda vaiku kaprizams, tai vaikai visada tuo manipuliuos ir issireikalaus savo.
Jus sakot nesedi? O pagalvojate kas gali atsitikti jusu masinoj besimakaluojanciam vaikui be dirzu ir kedutes, jeigu i jus reztusi koks neblaivus ir dideliu greiciu lekiantis niolikmetis??? blink.gif Bet kaip visi dazniausiai galvoja "man juk taip neatsitiks..."
Policija turetu stabdyti visus tevus ir bausti uz tai kad veza vaikus ne kedutese!
Mes savo vaikui taip ikalem i galva kedutes svarba, kad ji be kedutes net neseda i masina.
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2007 08 21, 09:11)
Kai vaikiukai jau didesni, tai suprantu, kad yra zodis "reikia", bet ka daryti, kai mazylei 8 men.? ji nesupranta "reikia" ir isiklykia iki pamelynavimo ir uzsikukciojimo. daugelis mamyciu pasisako uz tai, kad reikia nenusileisti, paklyks ir nustos, bet nenustoja niekaip, jokie zaislai ir kiti uzsiemimai nepadeda  schmoll.gif bandziau leisti paklykti, bet viskas baigesi tuom, kad po tokios keliones susirgo  verysad.gif tai kaip ipratinti sedeti kedutej, kol prades suprasti zodeli "reikia"?

man padejo tik kedutes padeties pakeitimas - pritvirtinom viduryje (pardavejo paprasiau, pati nesugebejau), tai sedejo issiziojes nuo vaizdu, nes kai labai mazas, sedi gale, pro langa sonini nieko nemato, saule kepina, tai oi kiek vargo buvo su klyksmais...
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2007 08 22, 12:06)
man padejo tik kedutes padeties pakeitimas - pritvirtinom viduryje (pardavejo paprasiau, pati nesugebejau), tai sedejo issiziojes nuo vaizdu, nes kai labai mazas, sedi gale, pro langa sonini nieko nemato, saule kepina, tai oi kiek vargo buvo su klyksmais...

gera mintis 4u.gif tik va kaip pritvirtinti g.gif juk dirzas tai kitoks per viduri g.gif
Atsakyti