Taip V-Rinė maistas turi buti skanus ir graziai pateikstas.

O kas pas jus tinginių balandėliai? Nes aš tai tokiais vadinu, kai kepu kotletus iš faršo, ryžių, kopūsťų, morkų ir juos padaže patušinu. Tai nieko man čia neestetiško
Tokius ir darau tinginiu balandelius. Bet man jie visad issileidzia. Todel ir atrodo kaip kose.
na bent darželyje tai duoda balandėlius ale košę- kur viename puode balandėlių faršas sumaišytas ir kopūstų lapų pridėta. na tokia košė kur viskas kartu (na gal sluoksniais pvz sakykim, net koks skirtumas- kai dedi į lėkštę tai būna balandėlių skonio košė su kopūstais
😄
As nemegstu tokiu gamint. Nekazka daugiau ir laiko uzima pagamint normalius balandelius.
Įdedi krakmolo ir neišsileidžia.
Įdedi krakmolo ir neišsileidžia.
Tai jau tada ne tinginiu balandeliai.
O kas? Tokie patys tik nesuvynioti.
O kas? Tokie patys tik nesuvynioti.
Jeigu su krakmolu tai kotletas. Ir aplamai krakmola dedu tik gamindama virtu bulviu cepelinus
O vat aš į kotletus geriau dedu miltus.
O vat aš į kotletus geriau dedu miltus.
O as dziuveselius arba batona mirkyta.