Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

I mesa krakmolo 😲negirdėjęs dar taip. 

Man ne gaila valandą pagaminti skanu maistą.  Širdis džiaugiasi kai visi valgo ir pakartoja. 

Atsakyti
Jau nutolom nuo balandžių, bet dar pasisakysiu biggrin.gif . Man skaniausiai su grietine ir pomidorų padažu. Be grietinės tai net neverta valgyti biggrin.gif
O morkas paskutiniais kartais dėjau į mėsą, o ne į skystį tarp balandžių. Dar fainiau gaunasi.
Su nevirtais ryžiais nesu bandžiusi. Dabar išvis prabangiai- dėjau rudus. Sveikesn jie. Gal ax.gif smile.gif
Atsakyti

Man maistas kaip ir miegas turi būt kokybiškas.

Atsakyti
Tiek krakmolas, tiek miltai į mėsą- nieko keisto. Čia kaip paveldi iš savo kilmės vietos, tėvų. Arba paskui renkiesi, kas geriau prilimpa.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 03, 21:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pikkolo" data-cid="71745965" data-time="1501784814"><div><p>O vat aš į kotletus geriau dedu miltus.</p></div></blockquote><p>O as dziuveselius arba batona mirkyta.</p>

Aš irgi ☺
Smulkiai sutarkuotas morkas irgi dažnai dedu į mėsą. Na nedaug...svarbiausia kad vaikai nesuprastų ☺ o morkas griežinėliais pjaustau. Ir svarbu ant viršaus visą likusį kopūstą supjaustau ir poto su dukra pešamės kuriai jo daugiau liks....☺
Na balandėlius išnagrinėjom iki ryžio grūdo ☺☺☺ per 3 lapus ☺
Kokia kita gera tema ? ☺
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 03, 21:08)
Aš irgi ☺
Smulkiai sutarkuotas morkas irgi dažnai dedu į mėsą. Na nedaug...svarbiausia kad vaikai nesuprastų ☺ o morkas griežinėliais pjaustau. Ir svarbu ant viršaus visą likusį kopūstą supjaustau ir  poto su dukra pešamės kuriai jo daugiau liks....☺
Na balandėlius išnagrinėjom iki ryžio grūdo ☺☺☺ per 3 lapus ☺
Kokia kita gera tema ? ☺

Aš likusius lapus į dugną dedu, o ne ant viršaus. Atsieit, kad nesviltų. Nors ir taip nieko nesvyla.

Ot gerą temą per savo žioplumą užvedžiau biggrin.gif
Atsakyti

Pempe jeigu mano vyras verda jam visad prisvyla. 

O kopustu lapus dedam i dugna. Ir grietine, pomidoru padaza irgi dedam.

Vat pila pas mane kaip is kibiro. 

Atsakyti
Aš tai net nepasakosiu kiek valandų kai kuriem patiekalam sugaištu. Bet valgau aš ne pilvui.prikimšt, o malonumui biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: dar vis apie balandelius snekat  :hihihi: kokie savaitgalio planai? :) 

Atsakyti

Laba. 

Tetis atvaziuos į svečius.  Jei ne lis vaziuosim prie ežero.  Ir anksti ryte vaziuosim sodo apziuret, atsilaisvino šalia namų.  Tik biski viršija mūsų nusistatyta suma. Tai bus matyt ar nuleis ar teks vėl laukt kito pasiūlymo.  

Atsakyti

Laba. 

Tetis atvaziuos į svečius.  Jei ne lis vaziuosim prie ežero.  Ir anksti ryte vaziuosim sodo apziuret, atsilaisvino šalia namų.  Tik biski viršija mūsų nusistatyta suma. Tai bus matyt ar nuleis ar teks vėl laukt kito pasiūlymo.  

Atsakyti
Sveikos,
savaitgaliui planų jokių ir man tai laaaabai patinka smile.gif
pailsėsiu, pasitvarkysiu, pas mamą nuvažiuosiu, į sodą. Gal šaltienos išvirsiu- turiu tam skirtų produktų šaldiklyje smile.gif

Kolje kaip faina dėl sodo. O pas ten sodai tokie pat kaip pas mus? kokio ploto, kiek arų? su namukais ar be jų? smile.gif

Dėl gaminimo- deja gaminu tikrai ne malonumui bet pavalgymui. kitaip ir nebūna kai su šeima....
Atsakyti