Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Mes megstam cepelinus. Gaminu, bet labai retai.

Atsakyti
Na, apie balandžius supratau biggrin.gif . Ačiū, rimtai. Balandžiuose ,an tikrai patirties trūksta. Stipriai biggrin.gif .Tik kad neužmirščiau iki sekančio karto biggrin.gif . Arba reikės greičiau daryt ax.gif . Bet kol dabar suvalgysim ax.gif
Atsakyti

Na, apie balandžius supratau biggrin.gif. Ačiū, rimtai. Balandžiuose ,an tikrai patirties trūksta. Stipriai biggrin.gif.Tik kad neužmirščiau iki sekančio karto biggrin.gif. Arba reikės greičiau daryt ax.gif. Bet kol dabar suvalgysim ax.gif

Kai darysi, vel paklausk, priminsim 😉

Atsakyti
Mum daug balandžių nereikia, tai lapų pirmu užvirimu man užtenka smile.gif
Cepų nesu virus. Va kolegė tuoj parveš cepų iš miesto biggrin.gif
Atsakyti

O kam tuos ryzius virt? as dedu zalius. juk troskinasi ir issitroskina jie,niekad kietu neturejau. As apipjaustau kopusto serdi ir verdant man tie lapai atlimpa, isgrebiu su sakute,nieks nenusipliko :) Farsa susimalu arba perku gatava, ir darau suku dedu i keptuve apkepu ir i puoda su daug morku ir bulviu,vandens ir prieskoniai,keciupo saukstas,grietines saukstas ir 20-30min. troskinasi ant vidutinio lygio. 

Atsakyti

KolJe nezinau mane mama ismokino, kad reik isvirtus ryzius deti 😊

Atsakyti
taip tikrai ryžius nebūtina virt. Aš irgi seniau dėdavau su žaliais ir viskas ok smile.gif tik tiek kad būna pats balandis truputį sausesnis ir sprangesnis. Nes juk ryžiams reikia vandens ir siurbia jis tada visus syvus iš mėsos smile.gif bet šiaip didelio skirtumo nėra smile.gif
Atsakyti

Jeeetau kaip jūs čia sudėtingai darot. Nei vynioju, nei kečiupo, nei grietinės nededu. Darau tinginių balandėlius ir viskas. Valanda maisto ruošimui man per daug. 

Uošviai kartais padaro, bet jie irgi su kečiupu daro. Man tai viaukt tokie. Ir dar grietinės uždeda. Brrr. O cepelinų pas tėvus važiuoju. Neapsikraunu tokiais darbais.

Atsakyti

Jeeetau kaip jūs čia sudėtingai darot. Nei vynioju, nei kečiupo, nei grietinės nededu. Darau tinginių balandėlius ir viskas. Valanda maisto ruošimui man per daug. 

Uošviai kartais padaro, bet jie irgi su kečiupu daro. Man tai viaukt tokie. Ir dar grietinės uždeda. Brrr. O cepelinų pas tėvus važiuoju. Neapsikraunu tokiais darbais.

Tai seimyna reik maitint ir bet ko nepaduosi :) Ypac dukrai :)

Atsakyti

Yra paprastesnių būdų pamaitint. O dukra ir taip beveik nieko nevalgo ką gaminu. Tai būna kad ir nieko negaminu, kas ką rada, tas tą valgo.

Atsakyti
man tie palaidi tinginių balandėliai tai nepatinka. Kai vaizdas ne kažką (na ta košė tai man fe) tai juk nevalgysi užsimerkusi..nes kitaip wiaaaaukt .. Vaikai iš darželio laikų tos košės atsikabinę irgi nenori .... kad jau gamint tai normaliai, o jei ne persunku tai geriau tada ką kitą.... bet čia aišku kiekviena šeimininkė pagal savus įpročius ... biggrin.gif

aš į padažą ir grietinės ir kečupo dedu biggrin.gif skaniausia aišku tai aplamai su grietinėlės sviesto ir miltų padažu, bet aną jau reikia gaminti atskirai tai apsieinam.... biggrin.gif
Atsakyti

Yra paprastesnių būdų pamaitint. O dukra ir taip beveik nieko nevalgo ką gaminu. Tai būna kad ir nieko negaminu, kas ką rada, tas tą valgo.

Tai vat kadangi ir mano nelabai ka valgo, tai ir darau sutrus patiekalus. Nes tas bet kas manes netenkina. Ir buna taip, kad darau net tris patiekalus. Nu ir gerai nesiskundziu.

Atsakyti