Mes megstam cepelinus. Gaminu, bet labai retai.

Na, apie balandžius supratau
. Ačiū, rimtai. Balandžiuose ,an tikrai patirties trūksta. Stipriai
.Tik kad neužmirščiau iki sekančio karto
. Arba reikės greičiau daryt
. Bet kol dabar suvalgysim
Kai darysi, vel paklausk, priminsim 😉

Cepų nesu virus. Va kolegė tuoj parveš cepų iš miesto

O kam tuos ryzius virt? as dedu zalius. juk troskinasi ir issitroskina jie,niekad kietu neturejau. As apipjaustau kopusto serdi ir verdant man tie lapai atlimpa, isgrebiu su sakute,nieks nenusipliko Farsa susimalu arba perku gatava, ir darau suku dedu i keptuve apkepu ir i puoda su daug morku ir bulviu,vandens ir prieskoniai,keciupo saukstas,grietines saukstas ir 20-30min. troskinasi ant vidutinio lygio.
KolJe nezinau mane mama ismokino, kad reik isvirtus ryzius deti 😊
Jeeetau kaip jūs čia sudėtingai darot. Nei vynioju, nei kečiupo, nei grietinės nededu. Darau tinginių balandėlius ir viskas. Valanda maisto ruošimui man per daug.
Uošviai kartais padaro, bet jie irgi su kečiupu daro. Man tai viaukt tokie. Ir dar grietinės uždeda. Brrr. O cepelinų pas tėvus važiuoju. Neapsikraunu tokiais darbais.
Jeeetau kaip jūs čia sudėtingai darot. Nei vynioju, nei kečiupo, nei grietinės nededu. Darau tinginių balandėlius ir viskas. Valanda maisto ruošimui man per daug.
Uošviai kartais padaro, bet jie irgi su kečiupu daro. Man tai viaukt tokie. Ir dar grietinės uždeda. Brrr. O cepelinų pas tėvus važiuoju. Neapsikraunu tokiais darbais.
Tai seimyna reik maitint ir bet ko nepaduosi Ypac dukrai
Yra paprastesnių būdų pamaitint. O dukra ir taip beveik nieko nevalgo ką gaminu. Tai būna kad ir nieko negaminu, kas ką rada, tas tą valgo.

aš į padažą ir grietinės ir kečupo dedu

Yra paprastesnių būdų pamaitint. O dukra ir taip beveik nieko nevalgo ką gaminu. Tai būna kad ir nieko negaminu, kas ką rada, tas tą valgo.
Tai vat kadangi ir mano nelabai ka valgo, tai ir darau sutrus patiekalus. Nes tas bet kas manes netenkina. Ir buna taip, kad darau net tris patiekalus. Nu ir gerai nesiskundziu.