Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

kepiau visgi. mixa is morku, burokeliu, speltos.. austa.. siandien nepjausiu jau turbut, bet ryt. idomu kas cia gavos  :angel_not: 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 29, 16:29)
<p>Labu dienu. Kur dabar visos ???  Savaitgalį švenčiat ???, ☺ aš irgi va prigulau pirmą kartą šnd. Dar pusvalanduką pagulinėsiu ir eisiu valgyt gamint. O jūs ką veikiat ?</p>

Aš gimtinėje buvau, kapukus, gimines aplankiau, jaunystės bažnytėlę. Neseniai grįžom.

Sveikos ir labanakt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Na, kaip fainai, sergu biggrin.gif . Jau trečia diena.
Valkiojuosi, bet savijauta ne kažką, galva supuvusi, akys, karštis burnoje , gerklė, balsas užkimęs, kartkartėmis visai dingsta.
Pačiu laiku blink.gif

Grange, kaip tavo pyragas?
Atsakyti
Pempe, o į darba eini?

Sveikatos tau 4u.gif victory.gif

Grange, o tai kaip burokelius naudoji? Žalius?
Atsakyti

Labas rytas biggrin.gif Na, kaip fainai, sergu biggrin.gif. Jau trečia diena. Valkiojuosi, bet savijauta ne kažką, galva supuvusi, akys, karštis burnoje , gerklė, balsas užkimęs, kartkartėmis visai dingsta. Pačiu laiku blink.gif Grange, kaip tavo pyragas?

Sveikatos 🎈

Labas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 30 spalio 2017 - 11:56

man irgi įdomu, kaip grangės pyragas. :)

savaitgalį išėjo vieno Helovyninio serialo sezonas visas, tai šeštadienį, kaip ir dauguma jo žiūrėtojų, viską ir peržiūrėjom (iki ryto) :D

Aną savaitę gi dar mūsų paskutinė žiurkė-griautis užsilenkė, tai vakar važiavom naujų pirkt, nes pasiskolintą katę gražinom, tai labai tuščia namie buvo.

o jau oro bjaurumas šiandien. brrrrr...

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 10 30, 13:57)
<p>man irgi įdomu, kaip grangės pyragas. smile.gif
</p><p></p><p>savaitgalį išėjo vieno Helovyninio serialo sezonas visas, tai šeštadienį, kaip ir dauguma jo žiūrėtojų, viską ir peržiūrėjom (iki ryto) biggrin.gif
</p><p>Aną savaitę gi dar mūsų paskutinė žiurkė-griautis užsilenkė, tai vakar važiavom naujų pirkt, nes pasiskolintą katę gražinom, tai labai tuščia namie buvo.
</p><p></p><p>o jau oro bjaurumas šiandien. brrrrr...
</p>

nu tai čia aišku, kad vargšę žiurkę katė sutvarkė pietums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 30, 10:31)
Pempe, o į darba eini?

Sveikatos tau  4u.gif  victory.gif

Pirmadiens man laisvas, tai gerai, o ryt nežinau, kaiip čia išsivartysiu, gal ir nevažiuosiu.

QUOTE(Cartman @ 2017 10 30, 13:57)
<p>man irgi įdomu, kaip grangės pyragas. smile.gif
</p><p></p><p>savaitgalį išėjo vieno Helovyninio serialo sezonas visas, tai šeštadienį, kaip ir dauguma jo žiūrėtojų, viską ir peržiūrėjom (iki ryto) biggrin.gif
</p><p>Aną savaitę gi dar mūsų paskutinė žiurkė-griautis užsilenkė, tai vakar važiavom naujų pirkt, nes pasiskolintą katę gražinom, tai labai tuščia namie buvo.
</p><p></p><p>o jau oro bjaurumas šiandien. brrrrr...
</p>

Žiurkė- griautis thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti

Nu ką damačkos. Išgrūdau vakar dukrą seneliams, vyras dar negrįžęs iš Varšuvos, tai karaliaujam namie vieni. Tiksliau vienas miega, aš žiūriu serialą, nors ko gero eisiu praustis ir gult. Vaikis visai sublūdijo, keltis pradėjo ~5.30. Ir tai ne dėl pasukto laikrodžio, nes praeitą savaitę kėlėsi ~6 val. 

Pirmadienį auklė atvažiuos. Vai vai vai kaip man baisu. Žinau kad yra visiškai normalu išeiti ir palikti vaiką, juk tik laikinai, bet kažkaip jaučiu didelę kaltę dėl to. Kaip tai išgyvendint?

Atsakyti

Grange, kaip tavo pyragas?

valgomas, bet kazkas ni to :D  na saldumo truksta nes labai mazai dejau, bet su saldzia kava ar arbata tai ok. bet jauciasi burokeliu kvapas, skonis tai ne, man kvapas gryn kaip zeme. su keptais taip nebuvo lygtais 

si kart jo, reikejo 250 g tarkuotu, bet susitarkavus gavos 200 g. tai 50 g pridejau morku. siaip toks sokoladinis tai skonis nesijaucia labai, bet va sakau kvapas burokeliu yra, tas nepatinka. kazkada seniai esu darius kai pirmiausiai iskepi burokelius ir tada sublenderiuoji, tada nesijaucia taip. 

bet su speltos miltais tai ir ok 

man irgi įdomu, kaip grangės pyragas. :)

savaitgalį išėjo vieno Helovyninio serialo sezonas visas, tai šeštadienį, kaip ir dauguma jo žiūrėtojų, viską ir peržiūrėjom (iki ryto) :D

Aną savaitę gi dar mūsų paskutinė žiurkė-griautis užsilenkė, tai vakar važiavom naujų pirkt, nes pasiskolintą katę gražinom, tai labai tuščia namie buvo.

o jau oro bjaurumas šiandien. brrrrr...

kiek turit dabar is vis, du? ar daugiau . o jus apskritai kates neturejot, visada "skolinta" ? kazkodel galvojau kad turit. 

Nu ką damačkos. Išgrūdau vakar dukrą seneliams, vyras dar negrįžęs iš Varšuvos, tai karaliaujam namie vieni. Tiksliau vienas miega, aš žiūriu serialą, nors ko gero eisiu praustis ir gult. Vaikis visai sublūdijo, keltis pradėjo ~5.30. Ir tai ne dėl pasukto laikrodžio, nes praeitą savaitę kėlėsi ~6 val. 

Pirmadienį auklė atvažiuos. Vai vai vai kaip man baisu. Žinau kad yra visiškai normalu išeiti ir palikti vaiką, juk tik laikinai, bet kažkaip jaučiu didelę kaltę dėl to. Kaip tai išgyvendint?

bet juk tavo aukle sita ar ji tik atvaziuoja kai reikia? 

Atsakyti

Grange auklė bus bent metam. Nuo lapkričio vidurio grįštu dirbt. Kai reik tai mama arba anyta atvažiuoja. Va penktadienį varysiu užuolaidas pasiimt, tai anyta pabus valandžiukę.

Atsakyti
Labos smile.gif
nenupūtė vėjas? smile.gif

Grangei su burokų pyragu kaip man su morkų. Lyg ir skanus, ir ypatingai riešutai kompensuoja skonį, ale vat kažkas ne taip jam buvo... vž antrą kartą nebekepsiu smile.gif

Pikkolo viskas bus gerai. o tas baimes ir kaltės jausmą visos turim kai tokį mažiuką paliekam...aš pamenu kaip šiandien dukrą palikau auklei nuo 1 m. Sėdėjau Kazlauskų koncerte ir visi klausosi o man ašaros tyliai byyyra byyyyra ...vis galvoj ar tam mano vaikui valgyt paduos, ar neskriaus.... biggrin.gif biggrin.gif
tai ryt išeiginė. Po kapus važinėsit ar ilsėsitės?
Atsakyti