kepiau visgi. mixa is morku, burokeliu, speltos.. austa.. siandien nepjausiu jau turbut, bet ryt. idomu kas cia gavos
Aš gimtinėje buvau, kapukus, gimines aplankiau, jaunystės bažnytėlę. Neseniai grįžom.
Sveikos ir labanakt

Na, kaip fainai, sergu

Valkiojuosi, bet savijauta ne kažką, galva supuvusi, akys, karštis burnoje , gerklė, balsas užkimęs, kartkartėmis visai dingsta.
Pačiu laiku

Grange, kaip tavo pyragas?
Sveikatos tau

Grange, o tai kaip burokelius naudoji? Žalius?
Labas rytasNa, kaip fainai, sergu
. Jau trečia diena. Valkiojuosi, bet savijauta ne kažką, galva supuvusi, akys, karštis burnoje , gerklė, balsas užkimęs, kartkartėmis visai dingsta. Pačiu laiku
Sveikatos 🎈
Labas
man irgi įdomu, kaip grangės pyragas.
savaitgalį išėjo vieno Helovyninio serialo sezonas visas, tai šeštadienį, kaip ir dauguma jo žiūrėtojų, viską ir peržiūrėjom (iki ryto)
Aną savaitę gi dar mūsų paskutinė žiurkė-griautis užsilenkė, tai vakar važiavom naujų pirkt, nes pasiskolintą katę gražinom, tai labai tuščia namie buvo.
o jau oro bjaurumas šiandien. brrrrr...

</p><p></p><p>savaitgalį išėjo vieno Helovyninio serialo sezonas visas, tai šeštadienį, kaip ir dauguma jo žiūrėtojų, viską ir peržiūrėjom (iki ryto)

</p><p>Aną savaitę gi dar mūsų paskutinė žiurkė-griautis užsilenkė, tai vakar važiavom naujų pirkt, nes pasiskolintą katę gražinom, tai labai tuščia namie buvo.
</p><p></p><p>o jau oro bjaurumas šiandien. brrrrr...
</p>
nu tai čia aišku, kad vargšę žiurkę katė sutvarkė pietums

Sveikatos tau

Pirmadiens man laisvas, tai gerai, o ryt nežinau, kaiip čia išsivartysiu, gal ir nevažiuosiu.

</p><p></p><p>savaitgalį išėjo vieno Helovyninio serialo sezonas visas, tai šeštadienį, kaip ir dauguma jo žiūrėtojų, viską ir peržiūrėjom (iki ryto)

</p><p>Aną savaitę gi dar mūsų paskutinė žiurkė-griautis užsilenkė, tai vakar važiavom naujų pirkt, nes pasiskolintą katę gražinom, tai labai tuščia namie buvo.
</p><p></p><p>o jau oro bjaurumas šiandien. brrrrr...
</p>
Žiurkė- griautis

Nu ką damačkos. Išgrūdau vakar dukrą seneliams, vyras dar negrįžęs iš Varšuvos, tai karaliaujam namie vieni. Tiksliau vienas miega, aš žiūriu serialą, nors ko gero eisiu praustis ir gult. Vaikis visai sublūdijo, keltis pradėjo ~5.30. Ir tai ne dėl pasukto laikrodžio, nes praeitą savaitę kėlėsi ~6 val.
Pirmadienį auklė atvažiuos. Vai vai vai kaip man baisu. Žinau kad yra visiškai normalu išeiti ir palikti vaiką, juk tik laikinai, bet kažkaip jaučiu didelę kaltę dėl to. Kaip tai išgyvendint?
valgomas, bet kazkas ni to na saldumo truksta nes labai mazai dejau, bet su saldzia kava ar arbata tai ok. bet jauciasi burokeliu kvapas, skonis tai ne, man kvapas gryn kaip zeme. su keptais taip nebuvo lygtais
si kart jo, reikejo 250 g tarkuotu, bet susitarkavus gavos 200 g. tai 50 g pridejau morku. siaip toks sokoladinis tai skonis nesijaucia labai, bet va sakau kvapas burokeliu yra, tas nepatinka. kazkada seniai esu darius kai pirmiausiai iskepi burokelius ir tada sublenderiuoji, tada nesijaucia taip.
bet su speltos miltais tai ir ok
man irgi įdomu, kaip grangės pyragas.
savaitgalį išėjo vieno Helovyninio serialo sezonas visas, tai šeštadienį, kaip ir dauguma jo žiūrėtojų, viską ir peržiūrėjom (iki ryto)
Aną savaitę gi dar mūsų paskutinė žiurkė-griautis užsilenkė, tai vakar važiavom naujų pirkt, nes pasiskolintą katę gražinom, tai labai tuščia namie buvo.
o jau oro bjaurumas šiandien. brrrrr...
kiek turit dabar is vis, du? ar daugiau . o jus apskritai kates neturejot, visada "skolinta" ? kazkodel galvojau kad turit.
Nu ką damačkos. Išgrūdau vakar dukrą seneliams, vyras dar negrįžęs iš Varšuvos, tai karaliaujam namie vieni. Tiksliau vienas miega, aš žiūriu serialą, nors ko gero eisiu praustis ir gult. Vaikis visai sublūdijo, keltis pradėjo ~5.30. Ir tai ne dėl pasukto laikrodžio, nes praeitą savaitę kėlėsi ~6 val.
Pirmadienį auklė atvažiuos. Vai vai vai kaip man baisu. Žinau kad yra visiškai normalu išeiti ir palikti vaiką, juk tik laikinai, bet kažkaip jaučiu didelę kaltę dėl to. Kaip tai išgyvendint?
bet juk tavo aukle sita ar ji tik atvaziuoja kai reikia?
Grange auklė bus bent metam. Nuo lapkričio vidurio grįštu dirbt. Kai reik tai mama arba anyta atvažiuoja. Va penktadienį varysiu užuolaidas pasiimt, tai anyta pabus valandžiukę.

nenupūtė vėjas?

Grangei su burokų pyragu kaip man su morkų. Lyg ir skanus, ir ypatingai riešutai kompensuoja skonį, ale vat kažkas ne taip jam buvo... vž antrą kartą nebekepsiu

Pikkolo viskas bus gerai. o tas baimes ir kaltės jausmą visos turim kai tokį mažiuką paliekam...aš pamenu kaip šiandien dukrą palikau auklei nuo 1 m. Sėdėjau Kazlauskų koncerte ir visi klausosi o man ašaros tyliai byyyra byyyyra ...vis galvoj ar tam mano vaikui valgyt paduos, ar neskriaus....

tai ryt išeiginė. Po kapus važinėsit ar ilsėsitės?