fe kaip neskaniai pavalgiau. kadangi vakar nk nebegaminau, tai buvo tušintų kopūstų, nusipirkau sardelių. Bet fe. geriau galėjau kebabą nusipirkt

valooo įlipau į 100 psl pati pirma

Atsimenu ir mes esam valge pica masinoje ir ne karta man rodos. Vis kitaip
Pas mus vakar slapdriba buvo po pietu, vejas vakare labai sukiles buvo.
Kaip buvau pasiilgus savo darbo, vakar taip pailsejau pildydama dokumentus Siandien namus tvarkau
Ryt vel dokumentai laukia, darzelyje per pietus spektaklis
Sveikos
Hello hello
Vakar šventėm draugės gimtadienį ( 35 metai, tai jubiliejus ).
Tai oi kaip šventėm
Trys merginos išgėrėm 8 butelius vyno
Nežinau kaip čia taip nutiko
Šnd galva tokia jau sunkoka..... bet viskas gerai
Ryt į darbą.
Šeimynai maisto prigaminau trim dienom, tai galėsiu ramiai dirbt
faina greitmaistį valgyt mašinoj. Vilniuj net yra aikštelių, kur visi suvažiuoja kebabų ir pan pavalgyt mašinose. Pvz, Tauro kalnas
sutinku, kartais smagu.
mes ir taip darom, bet labai retai.
Labu dienu. Kur dabar visos ??? Savaitgalį švenčiat ???, ☺ aš irgi va prigulau pirmą kartą šnd. Dar pusvalanduką pagulinėsiu ir eisiu valgyt gamint. O jūs ką veikiat ?
lyginaus, visas kalnas prisikaupes buvo, ir vien pagrinde b marskiniai, 18 islyginau, na dar savo kelias bliuskes.
dabar vel dvi sav bus ramu. trumpom rankovem suslepiau jau, dabar jau gal nebebus tiek siltu dienu, nos ketv dar trumpom i darba ejo.
tikiuos, kad naujam bute galesiu italpint spinta per visa siena, kad tilptu visi jo trumpom rakovem ir ilgom marskiniai, o dabar tai pastoviai sulankstau ir sudedu, vasara vel kai prasideda perlygint viska reikia, dvigubas darbas.
dabar gulejau kojas iskelus, biski pilva skauda.. b gamina pietus negaliu patiket. na bet ten tiek ir to gainimo, ten jo tradicinis patiekalas, bet siaip skanus, jei gerai gausis tai bus gerai. vegetarinis. nusibodo mesa, kartais noris pailset.
noriu siandien kept dar pyraga su burokeliais, speltos miltais, bet nzn kad ir sveikesnis, bet vistiek pyragas, tai gal nereik. nu kaip sugalvosiu dar yr laiko.
Labu dienu. Kur dabar visos ??? Savaitgalį švenčiat ???, ☺ aš irgi va prigulau pirmą kartą šnd. Dar pusvalanduką pagulinėsiu ir eisiu valgyt gamint. O jūs ką veikiat ?
Vakar apsipirkimas, valgio gaminimas, skalbimas, tvarkymasis. Siandien vel valgio gaminimas 😄 Dar i darzeli reik viska suruost ☺Ner kada svesti 😎
Labas vakaras