Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

rūkoma tai manęs nei kiek neveikė (kad nekokybiška buvo negaliu sakyt, pirkau Amstrdame legalią), keksiukas su kanape smagesnis buvo :D

Atsakyti

1. Neturiu nuomonės. Šiaip mano vaikystėj blogiukai rūkydavo vyšnių lapus, o dabar matyt kanapes  :laugh: 

2. Net neįsivaizduoju apie ką čia tu  :laugh:  Neaukoju niekam.

3. Atrodai tik bjauri boba ir tiek  :laugh: 

Vaikis susipyko su miegu. Nei naktį gerai miega, nei dieną. Tikiuosi dėl dantukų jam taip, nes būna linksmas, o po minutės verkia. Na bent laukas pralinksmina. Net spirga visas kai pasakau, kad į lauką eisim. Su aukle beveik po 2 valandas išvaikšto (tiksliau išsėdi vežime). Visai neblogai sutaria, jau ir užmigdė miegučio, svarbu kad į garažą nešasi tiek kiek nori. Neįsivaizduoju ką jis ten paliko, bet galėtų ten gyvent. Dabar skalbiankę tyrinėja. O aš žiūriu serialus, dėlioju puzlę telefone ir kitaip relaksuoju. 

Atsakyti

Pempe,  nebaisu :P , o bet aš ir netikiu:) gal kokius mamos pasakojimus senus iš pasąmonė išsitraukė ir tiek. Jis man daaaug aiškino ir jo grupę FB siūlė skaityt (vieša) bet motyvų tvirtų kam ta kanapė reikalinga man nepateikė. Be svaiginimosi ir haliucinacijų iš galvos lindimų. Tai ir nepatikėjau. O aplamai aš bijau tokių dalykų ir vaikams sakau tik nesugalvokit pabandyt.... 

Atsakyti

Kolje,manau legalizuoti kanapes nori ne dėl aliejaus :)

Pikkolo, pati tu  boba :)

o vaikis tavo tikras vyras. Garažas  vyrams  yra  garažas :)

Atsakyti

Pempe,  nebaisu :P , o bet aš ir netikiu:) gal kokius mamos pasakojimus senus iš pasąmonė išsitraukė ir tiek. Jis man daaaug aiškino ir jo grupę FB siūlė skaityt (vieša) bet motyvų tvirtų kam ta kanapė reikalinga man nepateikė. Be svaiginimosi ir haliucinacijų iš galvos lindimų. Tai ir nepatikėjau. O aplamai aš bijau tokių dalykų ir vaikams sakau tik nesugalvokit pabandyt.... 

Sunkiem ligoniam ir reikia, kad apsvaigintu, nejaustu skausmu. Kitinuo jos tiesiog miega.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 11 08, 17:04)

ai dar viena tema-
2.kaip jums paskutinės naujienos apie paramos fondų išmėtytas suaukotas lėšas? aukotojos kaip jaučiatės??? biggrin.gif  biggrin.gif  aš kai niekada tuose tv projektuose neaukoju tai jaučiuosi gerai  smile.gif dabar juk vėl prasidės Caritui/ Maisto bankui/ ir t.t. 55 projektai tv- tik aukok... nes juk kalėdos artėja... smile.gif
3. kaip jūs manote- ač cinikė? labai jaučiasi manyje tas cinizmas (ar toks žodis yra? ) smile.gif
nu aišku šia tema tik gražiai :0 nesuvarykit manęs čia viešai db  biggrin.gif

matot kokia šiandie aš protinga. ir temos mano protingos. ne apie mišrainę  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, api kanapes pašnekėjome.
O kas apie lėšas? Nieko negirdėjau. Aš aukoju.

O dėl cinikės-nežinau. Gal ne cinikė, o ponia Teisuolė biggrin.gif . Tokios nelabai mėgstamos rolleyes.gif
Be ir aš į tokias, įtariu, kad dažnokai taikau, tai negaliu daug ant tavęs varyti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2017 11 08, 21:15)
svarbu kad į garažą nešasi tiek kiek nori. Neįsivaizduoju ką jis ten paliko, bet galėtų ten gyvent. Dabar skalbiankę tyrinėja. O aš žiūriu serialus, dėlioju puzlę telefone ir kitaip relaksuoju. </p>

Tikras vyras bigsmile.gif
Atsakyti

Sakė nuo kanapių norisi miego ir valgyt. Tam mano draugui. 

Nu Pempe  kaip suprast ponia teisuole ???? Čia kuria prasme. Todėl kad turiu savo nuomonę ir dažniausiai tvirtą ? ☺ nu tai pas mane iš mamos ☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 11 08, 22:57)
Nu Pempe  kaip suprast ponia teisuole ???? Čia kuria prasme. Todėl kad turiu savo nuomonę ir dažniausiai tvirtą ? ☺ nu tai pas mane iš mamos ☺</p>

Taip taip smile.gif
Atsakyti

Sakė nuo kanapių norisi miego ir valgyt. Tam mano draugui. 

Nu Pempe  kaip suprast ponia teisuole ???? Čia kuria prasme. Todėl kad turiu savo nuomonę ir dažniausiai tvirtą ? ☺ nu tai pas mane iš mamos ☺

Taip taip. Mano mamai patare nevartot grynos, nes sako miegosi istisai.

Atsakyti
daug domėjausi kanapėmis, o dar daugiau vaikai , kai gyvenimas privertė, tai ką galiu pasakyt? Ogi nieko konkretaus, nes viskas dar tyrimų stadijose, medicininiais tikslais kalba eina apie dvi medžiagas išgaunamas iš ju tai narkotikai ir tokie cdb, kurie tipo veikia vėžinias lasteles, jei viena laboratorija ištiria ir galva guldo kad tie cdb veikia be narkotiniu medžiagu , kita jau aiškina kad butina vartoti tik su thc (t.y. narkotinem medžiagom kartu) ir dar 101 kitas niuansas, na čia viskas apie vežį, kaip raminanti medžiaga tinka ir tie vieni thc, manau gal ir kitose ligu srityse kažkas atrasta, tiesiog mes susidurem per šita vieta ir aišku aš tik už mediciniais tikslais, nes pirma gal isigytum legaliai rimtesnį ir kokybiškesni produktą, nes dabar tai padaryti aplamai sudėtinga mirksiukas.gif , plius kainos unsure.gif

Sveikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 lapkričio 2017 - 07:54

medicinoj, kiek žinau, kanapės bandomos ne tik dėl vežio, berods naudoja Parkinsono ligai rankų drebėjimui stabdyti ir išsetine skleroze sergantiem geriau judesius kontroliuot.

Vrine, beje, prisiminiau, mano vienam draugui kažkada atėjo prisiminimas (beje, nieko nepavartojus), kaip jis nepilnai metų būdamas Baltijos kely buvo. Tiksliau jis pats to prisiminimo su Baltijos keliu nesusiejo, bet atsiminė,kokiam vežimėly sėdėjo, kad daug žmonių aplink buvo, mama paskui jam patvirtino ir patikslino.

Atsakyti

daug domėjausi kanapėmis, o dar daugiau vaikai , kai gyvenimas privertė, tai ką galiu pasakyt? Ogi nieko konkretaus, nes viskas dar tyrimų stadijose, medicininiais tikslais kalba eina apie dvi medžiagas išgaunamas iš ju tai narkotikai ir tokie cdb, kurie tipo veikia vėžinias lasteles, jei viena laboratorija ištiria ir galva guldo kad tie cdb veikia be narkotiniu medžiagu , kita jau aiškina kad butina vartoti tik su thc (t.y. narkotinem medžiagom kartu) ir dar 101 kitas niuansas, na čia viskas apie vežį, kaip raminanti medžiaga tinka ir tie vieni thc, manau gal ir kitose ligu srityse kažkas atrasta, tiesiog mes susidurem per šita vieta ir aišku aš tik už mediciniais tikslais, nes pirma gal isigytum legaliai rimtesnį ir kokybiškesni produktą, nes dabar tai padaryti aplamai sudėtinga mirksiukas.gif, plius kainos unsure.gif

Sveikos

Sudetinga, bet galima gauti tikros 😊

Labas rytas

Atsakyti