Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Aš ir su kapišonu vaikštau. Jau dabar. Kepurės man suslegia be ryšio plaukus.
Turiu paltus iš užpernai. Tiks. Na, ne paltai- striukpalčiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 09 lapkričio 2017 - 16:06

As pripratus prie kapisono, tai man kosmaras buvo su ta striuke. Kaip as ja tokia nusipirkau pernai 🤔

Atsakyti
na ne žemę šluojančio, o tokio pusiau blauzdas nes kaip Pempe sako puse palto puse striukes tai turiu ir aš biggrin.gif, ir be kapišono neisivaizduoju žieminio rūbo tik dabar mačiau kad kai kuriu kapišonai neturi to užsegimo prie kaklo o tokie atvepe buna vos ne kaip del grožio jie

kepuriu tiesiog nepakenčiu biggrin.gif, extra atveju vyniojuos į šalikus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 lapkričio 2017 - 16:12
Pasigaminau krabų mišrainę, netokia cray.gif . Kukurūzus turėjau ne Bonduel, o Globus, ir viskas- jau ne tas skonis, gaivumo trūksta.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 09, 17:54)
Pasigaminau krabų mišrainę, netokia  cray.gif . Kukurūzus turėjau ne Bonduel, o Globus, ir viskas- jau ne tas skonis, gaivumo trūksta.

o čia jie taip svarbu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 09, 18:07)
o čia jie taip svarbu?  smile.gif

Ai, gal ir ne taip svarbu, MB sakė, kad gera mišrainė biggrin.gif . Bet Globus kukurūzai yra krakmolingesni, kitokio skonio. O Bondueliai tokie, kokių tikiesi, sultingesni biggrin.gif
Atsakyti

Man kukuruzai netinka nei krabu, nei baltoj misrainej. Sugadina visa skoni 😊

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 11 09, 21:10)
<p>Man kukuruzai netinka nei krabu, nei baltoj misrainej. Sugadina visa skoni 😊</p>

Kukurūzų baltoje mišrainėje ir negali būti, ten žirneliai dedasi.
Atsakyti

Kukurūzų baltoje mišrainėje ir negali būti, ten žirneliai dedasi.

Yra kas deda ir netgi slapia desra deda.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 11 09, 21:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="71879860" data-time="1510255178"><div><p>Kukurūzų baltoje mišrainėje ir negali būti, ten žirneliai dedasi.</p></div></blockquote><p>Yra kas deda ir netgi slapia desra deda.</p>

Šita legali biggrin.gif . Yra variantas su dešra ir be. Dabar jau norėčiau baltos mišrainės biggrin.gif . Gal net su dešra biggrin.gif .
Arba lašinių ax.gif
Atsakyti

Šita legali biggrin.gif. Yra variantas su dešra ir be. Dabar jau norėčiau baltos mišrainės biggrin.gif. Gal net su dešra biggrin.gif.
Arba lašinių ax.gif

As tai tik miego noreciau  :D 

Tai labanakt  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 11 09, 22:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="71879961" data-time="1510259333"><div><p>Šita legali vartotojo įkelta nuotrauka. Yra variantas su dešra ir be. Dabar jau norėčiau baltos mišrainės vartotojo įkelta nuotrauka. Gal net su dešra vartotojo įkelta nuotrauka.
Arba lašinių vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As tai tik miego noreciau  biggrin.gif </p><p>Tai labanakt  4u.gif​ </p>

Labanakt 4u.gif
Lašinių vis tik užkandau
Atsakyti