Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2017 11 09, 09:06)
<p>medicinoj, kiek žinau, kanapės bandomos ne tik dėl vežio, berods naudoja Parkinsono ligai rankų drebėjimui stabdyti ir išsetine skleroze sergantiem geriau judesius kontroliuot.
</p><p></p><p>Vrine, beje, prisiminiau, mano vienam draugui kažkada atėjo prisiminimas (beje, nieko nepavartojus), kaip jis nepilnai metų būdamas Baltijos kely buvo. Tiksliau jis pats to prisiminimo su Baltijos keliu nesusiejo, bet atsiminė,kokiam vežimėly sėdėjo, kad daug žmonių aplink buvo, mama paskui jam patvirtino ir patikslino.
</p>

aha dabar kai parašei prisiminiau kad vienas dukros draugas sergantis cp jas vartoja
o del antro tai oho bigsmile.gif
Papildyta:

QUOTE(Sunflowers @ 2017 11 09, 09:10)

Sveikos</p></div></blockquote><p>Sudetinga, bet galima gauti tikros 😊</p><p>Labas rytas</p>

mirksiukas.gif

bet nežinau ar čia gera tema viešoj erdvej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 lapkričio 2017 - 09:16
Labas rytas, mergaitės.
Man tik rytas, su kava atėjau 4u.gif
Atsakyti

aha, Lyžuka, pritariu, dabar viešai nereiktų, nes pagal naujus įstatymus už bet kokio kiekio turėjimą vienintelė bausmė -  kalėjimas be jokios galimybės bausmę atidėt (t.y. lygtinai jau negausi). Ir iš esmės studentas pagautas su 1 suktine kalėjimo gaus tiek pat, kiek pardavėjas pagautas su 10kg.

Atsakyti

Jūs apie kanapes vis dar. Man reiktų jau į darbą turbūt įsijausti, pradėti skaitinėti, domėtis, rašyti, bet..... jetau kaip gerai nieko neveikti  :laugh:  Tai einu dar patingėsiu. Gal vėliau trumpam prisėsiu. Bet taip norisi tiesiog ramiai pasėdėt, žurnalą paskaityt, serialą pažiūrėt. Nu kada dar aš turėsiu tokią progą? Gal kai vaikai iš namų išeis. Nes po savaitės į darbą. Darbų jau krūvą prisirašiau. Tada atsigausiu, bet kita prasme. O dabar norisi tik ramybės. Ar labai jau blogai to norėt?

Atsakyti

pikkolo, atostogauk tik,nusipelnei :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 11 09, 11:32)
<p>Jūs apie kanapes vis dar. Man reiktų jau į darbą turbūt įsijausti, pradėti skaitinėti, domėtis, rašyti, bet..... jetau kaip gerai nieko neveikti  laugh.gif  Tai einu dar patingėsiu. Gal vėliau trumpam prisėsiu. Bet taip norisi tiesiog ramiai pasėdėt, žurnalą paskaityt, serialą pažiūrėt. Nu kada dar aš turėsiu tokią progą? Gal kai vaikai iš namų išeis. Nes po savaitės į darbą. Darbų jau krūvą prisirašiau. Tada atsigausiu, bet kita prasme. O dabar norisi tik ramybės. Ar labai jau blogai to norėt?</p>

Oi, kaip tave suprantu biggrin.gif . Turiu milijoną darbų, bet taip noriu patingėti ax.gif
Atsakyti

Pagaliau nusipirkau striuke 🤗

Atsakyti

Laba. 

As tai noriu i darba,nors porai valandu per diena :) 

Mazis apsirgo,jauciu nuo seses apsikrete,arba po skiepo reakcija, gerkle pakimus ir sloga. Nakti seip sau miegojo,bet seip geros nuotaikos ir zvygauja is laimes ir pabuna kedutei,kol as tvarkiausi :) 

Atsakyti
Sveikos.
Aš labiausiai noriu šiuo metu bent kokių 2 dienų nieko neveikimo ir jokių rūpesčių planų ir t.t. Va taip valgai/tv/knyga/pagalvė... svajonių dienos būtų....
o šiadien koks apniūkimas dar ir kaip šalta.... Sunfl. suspėjai striukę nusipirkt smile.gif na man paltuką irgi jau reiks kišti spinton ir traukti žieminę jei taip ir toliau bus....
Atsakyti

Sveikos.
Aš labiausiai noriu šiuo metu bent kokių 2 dienų nieko neveikimo ir jokių rūpesčių planų ir t.t. Va taip valgai/tv/knyga/pagalvė... svajonių dienos būtų....
o šiadien koks apniūkimas dar ir kaip šalta.... Sunfl. suspėjai striukę nusipirkt smile.gifna man paltuką irgi jau reiks kišti spinton ir traukti žieminę jei taip ir toliau bus....

As turejau striuke, bet trumpa ir be kapisono. Siandien nusipirkau siltesne, zemiau keliu ir su kapisonu. Nes su ana tikrai salta, o jei dar lyja 😮

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 11 09, 10:32)
<p>Jūs apie kanapes vis dar. Man reiktų jau į darbą turbūt įsijausti, pradėti skaitinėti, domėtis, rašyti, bet..... jetau kaip gerai nieko neveikti  laugh.gif  Tai einu dar patingėsiu. Gal vėliau trumpam prisėsiu. Bet taip norisi tiesiog ramiai pasėdėt, žurnalą paskaityt, serialą pažiūrėt. Nu kada dar aš turėsiu tokią progą? Gal kai vaikai iš namų išeis. Nes po savaitės į darbą. Darbų jau krūvą prisirašiau. Tada atsigausiu, bet kita prasme. O dabar norisi tik ramybės. Ar labai jau blogai to norėt?</p>

tada jau prades tevai sirguliuoti, nusens reiks jiems demesio ir priežiūros, pačiai gali kas nors su sveikata išlystį ir 101 kita problema, esmėj poilsio nesitikėk biggrin.gif, va "nuteikiau" tave ramiai ir tingiai ateičiai biggrin.gif

aš tai vis pasvajoju apie tikru puku ilgą paltą, va su tokiu kaip but faina per šalčius mirksiukas.gif
Atsakyti
man palto tokio ilgo gal nereikia, bet jau žiemai tokie pusilgiai man super. Ir kapišinas būtinas. Nes kepurių nedėviu tai kapišonas laabai reikalingas. Šiemet dar turiu, nieko nereik. Nei batų nei striukių... smile.gif
Atsakyti