Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

aš vakar tą šventę atlaikiau, kadangi jaunasis tėtis, kad moterim nemaišyt pas mb glaudės, tai grįžus dar ir su vyrais pasiviskinau :D

Atsakyti

Sakiau vyrui kad pasiskambintų prieš vežant katiną, tai ne, nuvežė taip, o šiandien chirurgo nėr, tik ryte bus. Tai paliko ten katiną. Vargšas mano katukas, kaip jis ten vienas bus.

Atsakyti

Labas rytas.  Katinams sveikatos ☺ Lyžuka tu tai nesisterilizuok jei ką....rašai" mūsų " 😊😊 man tas susitapatinimas su bet kuo vaikais ar katinais tai neskamba ☺ išgėriau kavą. Eisiu varškėčių kepti ir bulvių morkų virti baltai mišrainei. Tadum į bažnyčia su vaiku.  Vakar vakare keliavom po Turkiją. Valgėm saldainius ir gėrem vyną ir video žėjom ir įspūdžių klausėm ir lauktuves ėmėm ☺

nu as tikiuos, kad ji turejo omenu musu katino laukia, o ne "mes darysim".. :D

o mes tai ikejoj buvom, reikejo grazint kai ka, paslampinejom dar. kai siandien dirba tai zmoniu MILIJONAS. eina sau, eiles kokios... gaila, kad salia esancios pardes nepasinaudojo proga ir nedirba, butu buve jom pelno 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 11 26, 09:09)
<p>Labas rytas.  Katinams sveikatos ☺ Lyžuka tu tai nesisterilizuok jei ką....rašai" mūsų " 😊😊 man tas susitapatinimas su bet kuo vaikais ar katinais tai neskamba ☺ išgėriau kavą. Eisiu varškėčių kepti ir bulvių morkų virti baltai mišrainei. Tadum į bažnyčia su vaiku.  Vakar vakare keliavom po Turkiją. Valgėm saldainius ir gėrem vyną ir video žėjom ir įspūdžių klausėm ir lauktuves ėmėm ☺</p>

V rine, kol suskaičiau taip kaip norėjai parašyt biggrin.gif, tik iš kelinto karto pavyko, na tai taip čia iš tos temos kur pakakojom, bet ne sisiojom biggrin.gif
Atsakyti

Skambino kad jau katukas po operacijos. Ech, vėl vargsim kol sugis. Sakiau teks auklei primokėt, kad dar ir katinu rūpintųsi.

Atsakyti
Labos, saulutė šviečia į lauką kviečia? kur visos? jei kas neapsigaukit- lauke nešilta, net šaltoka sakyčiau smile.gif
kaip pirmadienis?
smile.gif

man tai nuotaiką kolegė sugadino iš kito rajono...tai dar toks siutas/š... verda ir nemoku atsiriboti smile.gif

va valgau pietums baltą mišrainę su dešra ir galvoju- kiek man reik į mišrainę dėt agurko kad skonio nepermuštų, dedu minimaliai ir vistiek jaučiu pagrinde agurką smile.gif ir visada taip smile.gif

Pikkolo nervų ir sveikatos jums ir katukui. Čia tą dėl tos kraujagyslės operavo ar ką? pasimečiau jau, ar sterilizacija kokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 lapkričio 2017 - 12:37

Taip, V-Rine, ausį operavo, persiuvo kraujagysles, kad daugiau taip nebūtų. Po 10 dienų išims siūlus. Praeitą kartą labai ilgai ir sunkiai gijo. Labai prabangus tas katinas mūsų, už viską 130

Atsakyti
Pikkolo, sveikatos katinukui smile.gif

dar dar gana normaliai, klinikos gyvūnėliu daug ima už nakvynę jose smile.gif

mes pamenu anai katei vien už apžiura ir tyrimus palikom apie 100eur tik už viena kartą verysad.gif

į kačių temą kur kažin geriau kaune sterilizuot kates? kad ir kaina nebut aukšta ir keti viskas gerai praeitu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 lapkričio 2017 - 13:10

Už tyrimus daug ima. Kadangi senukas tai darė pilną kraujo tyrimą. Juk anam katinui kelis kartus darė pilną, tai nemažai suplojau.

Atsakyti

senukams jau netiks, bet mačiau kažkuri draudimo bendrovė, berods compensa, gan pigiai siūlo gyvūnų sveikatos draudimą. Nesigilinau, kokios sąlygos, bet jei normalios, turbūt jauniem gyvūnam apsimoka.

aš tai buvau papietaut su buvusia bendradarbe :)

reiks biskvitą  iškept tortui į B ofisą.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 11 27, 13:48)
<p>senukams jau netiks, bet mačiau kažkuri draudimo bendrovė, berods compensa, gan pigiai siūlo gyvūnų sveikatos draudimą. Nesigilinau, kokios sąlygos, bet jei normalios, turbūt jauniem gyvūnam apsimoka.
</p><p></p><p>aš tai buvau papietaut su buvusia bendradarbe smile.gif
</p><p></p><p>reiks biskvitą  iškept tortui į B ofisą.
</p>

tai jau kaip minimu reiks pažymos iš vet gydytojo apie šuns būklę smile.gif
Atsakyti

Kaip suprantu pagal sąlygas, tai tik amžių turi atitikt (katėm iki 9 metų) ir mikročipas turi būt. http://www.lolo.lt/

Atsakyti