Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Mūs kaskart klausia ar nedraustas.

Atsakyti

Sveikos. As jau po gydytojos. Viskas gerai tik kur kas mazesnis nei tikejaus.

Atsakyti

Liuks tada ;-)

Atsakyti

Liuks tada ;-)

Tikrai, labai pergyvenau del tu vaistu.  Bet sake jie nekenkia. 

Atsakyti

Va va Sunfl kaip gerai. O tai kokio to mažumo? Beje o tu jau čia kalbi apie tai ?  ☺ nežinau kaip elgtis😊 

Prikepiau kotletų +bulvių košė + salotos žalios. Išsipūčiau. Vž ant švenčių figūros tikrai nepasitaisysiu....

Pempe ko to ? 

Atsakyti

aš tai persimoną vakarienei :D

niekaip nepakeliu šiknos biskvitą eit kept.

Atsakyti

V-Rinė kad nematau reikalo slepti. 7 savaites ir 4 dienos dar tik :)

Atsakyti
vakar vakarienei nieko , ir čia ne del kokiu dietu tiesiog nelenda niekas, o jei valgau kad tik valgyt tai paskui galuojuosi, šiandien pietums slyvu atsinešiau, tai juokias bendradarbes ne vakar kažkokia per tv laida apie tas slyvas rodė ir ne iš pačios geriausios puses mirksiukas.gif

Sun, tai jau ir ne tiek mažai mirksiukas.gif , sveikatėlės tau ir ne tik tau wub.gif
Atsakyti

Lyžuka aciu.

Labas rytas

Atsakyti

Labas labas. Sunflowers lengvo nesiojimo.

O mus katinas liudnas. Vaikis vis bande nuo ausies katinui ta plokstele nukrapstyt ir gaubta nuimt. O katinas vis prie musu ir prie musu, draugijos iesko. Aisku nieko needa, bet man padedant vandens gere. Ir i dezute vakar 2 kartus ejo. Matyt jam lasine ten sulasino. Labai liudna ji toki matyti, bet ka padarysi. Suleidau vaistus.

Saule lenda. Pasidarau kafkes ir akuojuosi jau i darba.

Atsakyti
labas rytas,
Pikkolo na kaip nebus katinas liūdnas... o aš nesuprantu kas jam ten būna ir kaip jūs pamatot kad ta gysla trūksta....

Sunfl. sveikinu, lengvo nešiojimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu kaip fainai smile.gif

aš darbe su antra kava ir vafliukais.
Atsakyti

Hematoma susidaro - pūslė pilna kraujo. Jei nedidelė, tai išsivaikšto pats tas kraujas, o jei didelė, tai pradeda gangrenuoti audiniai, nes tas kraujas pūti pradeda. Foto iš interneto kaip atrodo ausis su hematoma.

dogearpinna_hematoma640.jpg

Atsakyti