Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

pikkolo, jei ne šiandien vakare, tai ryt turėtų būt žvalesnis katinukas, su amžium ne taip greit iš po narkozės atsipaipalioja.

Atsakyti
Cartman kaip tortas- pavyko? kokį gaminai, pasidalink smile.gif kaip biskvitus kepi? smile.gif

Sunfl. kaip tave- pykina dar? smile.gif

Lyžuka- o kokios tau problemos su nevalgymu? sveikatos ar šiaip? ko čia dietiniesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 lapkričio 2017 - 10:27

Cartman, žinau, juk pernai turėjo tokią operaciją, tai kelias dienas neėdė, ir paskui kol su gaubtu buvo reikėjo padėti paėsti. Bet ir kvapas tuoj nuo katino atsiras, šįkart niekas jo nenulaižys (aš nepasirašau), siūlus po 10 dienų išims tiktai.

Atsakyti

Vakar biskvitus kepiau, šiandien tepsiu. Darau Red Velvet. Šiaip jaučiu recepte kakavos įtariu daugokai parašyta, nes nesigavo stipriai raudonai, nors dažai tikrai geri, iš profesionalių serijos.

Atsakyti

Aciu visom.

V-Rine ne kasdien bet pykina. Siandien skrandi skauda ir nakti skaudejo. Labai miego noriu, negaliu akiu atmerkti. Jau ir pamirsau ka reiskia visa tai :D

Atsakyti
Pradėjo snigti bigsmile.gif
Labas 4u.gif

Sun, oh bigsmile.gif o, kaip faina. Laikykis, motin mirksiukas.gif

Nepriėjau vakar pas LOR, ilgai pas akių užtrukau, bet susitariau ketvirtadieniui. Tai jau puiku, nereiks laukti sausio. Tik vėl važiavimas.

Lyžuka, prirašiau, bet nutryniau. Vis tiek nieko įdomaus, tu pati viską žinai wub.gif
Atsakyti
Pempe, žinau mirksiukas.gif , bet galejai ir netrint mirksiukas.gif nors ka čia kas ir pakeistų, o dar iš šalies sugeba kas pagruzint bigsmile.gif , na bet sako moterys stiprios tai ne tie ištežėliai vyrai biggrin.gif
Atsakyti
Cartman, pagal kurį receptą kepi?

Pempe jojo galėjai ir netrint. nes aš nelabai atgauddau apie ką jūs čia abi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 lapkričio 2017 - 12:54

Pagal New York times receptą darau https://cooking.nyti...red-velvet-cake

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 11 28, 12:50)
Cartman, pagal kurį receptą kepi?

Pempe jojo galėjai ir netrint. nes aš nelabai atgauddau apie ką jūs čia abi.

Apie ką apie ką- apie gyvenimą ax.gif

Aš jau ir baigiu į depresiją įkristi, kai negaliu, ko noriu, ir ko reikia, tai ir nieko nenoriu, ir nieko nedarau, ir ko reikia nebenoriu, ir išvis ūpas kažkur iškeliavo. Ir žmonių jau pradedu bijoti. Ir gėda , kad nieko nenoriu, ir dar graužiuosi, kad nenoriu ir kad nedarau. Žodžiu blink.gif
Atsakyti

Pempe, užsiimk kažkuo. Kad ir rankos nekyla, kad ir noro nėra, judėk, kad ir po biškiuką, nes baisesnę ligą nei prapuolęs balsas įsivarysi :4u:

Atsakyti

Mano katinui pablogėjo. Nieko neėda, negeria, čiaudo ištisai ir vos paeina. Nuvežiau pas tą pačią gydytoją kur operavo. Padarė kraujo tyrimą, nustatė viršutinių kvėpavimo takų infekciją ir dehidrataciją. Palikau lašines atlašinti, ryt pasiimsiu. Paskirs kitus antibiotikus. Vėl bus krūva pinigų, na bet negaliu leisti va taip numirti, kai liga lengvai išgydoma.

Atsakyti