Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Dar tvarko vis 😃 galvoju į ikea pabėgt su vyresnele. Bet jaučiu ir anie bėgs kartu 😃

Atsakyti

Nu tais labas rytas. Mes ankstyvi kaip visada. Vakare ilgai neužmigo, labai rėkė, ypač kai paėmiau panešiot, tai taip ir užmigo berėkdamas. Tai taip sunervino, kad ir aš nuėjau verkdama gult. O vyrui kas, jis šašlykus su draugais kepė, tai net nesirodžiau, nusiprausiau, atsiguliau, pažliumbiau kol nurimo viskas viduj. Naktį dar 3 kartus kėlėsi vaikis. Smagu.

O vakar taip blogai jaučiausi, lyg prieš mm. Tai vat naktį ir sugrįžo bjaurybės. O taip gerai be jų buvo.

Atsakyti

Jetau,stogs nuciuoz. Ieskok būdu jo tam jautrumui. Pamenu Gabrielė buvo tokia kol ne atradau kad dušas maudynės nuramina. Maudziaus kas dien dzin buvo vandens sąnaudos, įsivyravo ramybe. 

As paskutinės pora dienų miegu kaip pritrenktą.  Šiąnakt griaudejo, žaibavo,  lijo nko negirdėjau. Vyras sako daves gerai,drauge ir parasius,kad miegot negali,žemė su dangum maisos. As ne trupucio negirdejau :) Ir 9h. Prikele laiptinės valytojai su bildesiu,  jei ne jie būčiau dar miegojus.

Atsakyti

Labas visoms  :4u: 

atkeliavo suntinys is lt su vezimu  :wub:  :wub:  eisiu kuistis tarp vaiko ribeliu kuriuos sesuo pridejo  :wub: 

Atsakyti

BigBang,smagus rupesciai  :wub: 

As su sluota praskridau,dulkes nusivaliau,dukra balandeliu pridare,issitroskins ir vaziuosim iki ezero,vaikai issimaudys,as pabraidysiu,sian paskutine grazi diena, nuo ryt atves ir lietus :) Gal dar brolis atvaziuos su seimyna :) 

Atsakyti

Mano vaikas irgi neramiai miega. Ir nezinau ka daryt. 

Buvau siandien Kaune. Nusipirkau dzinsus ir virves. Gavau uzsakyma padekliukus nunert.

Karsta lauke, sedim lauke, saslus kepem 😄

Sveikos

Atsakyti
Labas rytas sako tau kavos puodukas. Labas rytas sako saulės spinduliukas ☺
Atsakyti

Labas rytas suraitytas :)

Atsakyti
Jau ir vakaras biggrin.gif .
Poilsiaujame sąžiningai vacation1.gif . Namie. Bet ir tas gerai.
Atsakyti
O mes atidirbom. Nors koks ten ir darbas - medų ėmėm. Tai pusė knygos perskaičiau ir medų išėmėm. tik tiek kad ne namuose. O vaikams mano sodyboje jau kančia.... tai ne nuo darbo o nuo vaikino zyzimo " kada važiuosim namo " pavargau....
Ir galvą skauda. Ir liūdna - ateinanti savaitė paskutinė atostogų. Kai pagalvoji kiek mes laiko praleidžiam darbuose..nu siaubas.
Atsakyti
O aš pradedu atostogauti. Dvi savaites. Nieko konkretaus nenumatyta, kai mano Norvegija nuplaukė. Bus gerai vistiek. Tik gaila, kadd nepavyks visų iš namų išsiųsti, kad galėčiu veikti ką noriu biggrin.gif . Gėda pelėda man , ane, už tokius norus blush2.gif
Atsakyti
vakar praplaukėm dvigubai daugiau nei planavom, tai šiandien skauda viską biggrin.gif ir dar neišsimiegojau normaliai, nes sodyboj visiškai lieva patalynė buvo.
Atsakyti