Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 24, 15:53)
Labos.
Pikkolo netikiu tikrai kad suveikė pyragas dukrai. Galtaip pavargo pervargo salduškių padaugino...ar fazė keitėsi ☺ aš irgi lb blogai miegojau. Bet gal todėl kad vyrui reikėjo 2 val keltis ir važiuoti tai gal toks  neramumas kad nepramigtų -ar žadintuvas nesygalvotų nenuskambėt. nu vž. O šiaip priešdarbinė ryški depresija man. Tikrai....vėl žmonių ir darbų bijau....

Bigbang - o tu dar dirbi ? Ką dirbi ?

Pas mus tvanku iki beproto. Lietaus nei lašo. Sausa žemė labai o upės patvinę...kažkaip keistai šiaip.... O rytoj dar sausiau ir karščiau žada..

Aš agurkus koncervuoju.fe.

Ką čia nusišneki, beveik vis dieną lyja fool.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 07 24, 12:44)
Pempe, ramybė ten, nėra ko bijot. smile.gif čia buvo kaip tik delfy straipsnis prieš savaitgalū, kaip ten įspėja neplaukt, kaip baisu kaip skendo ir pan. Tik kad ten varė chebra be patirties sportine trasa. O tose ramiose, tai gali net 2 nemokantys vienoj baidarėj blūdyt. Pirmas pusvalandis bus melduose vis, o paskui jau norma biggrin.gif

Tai mes nemokantys. O vaiką į tarpą bandyti įkišti jau visai kvaila ar kaip?
Atsakyti
Pempe pas mus saulė žeme ridinėjas
, dušniakas neišpasakytas ir +23. Vat. Lietaus nei lašo....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 24, 18:19)
Pempe pas mus saulė žeme ridinėjas
, dušniakas neišpasakytas ir +23. Vat. Lietaus nei lašo....

Tai gal man pas tave atostogauti atvaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 07 24, 20:21)
Tai gal man pas tave atostogauti atvaryt ax.gif

Liuks min tis ☺ gaila kad agurkai dar tik po truputį...prie darbų pristatyč. Kaip sakoma padaryčiau iš tavęs žmogų 😅😅😅😅😅😅 tik paskubėk.maniškės atostogos tai į pabaigą.....
Atsakyti

Vrine - puse nestumo nedirbau, dabar pasuule porai savaiciu padirbt idarbinimo agenturoj, tai va nuo ketvirtadienio nueinu i ofisa pasedet :) 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 24, 19:36)
Liuks min tis ☺  gaila kad agurkai dar tik po truputį...prie darbų pristatyč. Kaip sakoma padaryčiau iš tavęs žmogų 😅😅😅😅😅😅 tik paskubėk.maniškės atostogos tai į pabaigą.....

va va, bijau, kad tavo atostogavimo neatlaikyčiau biggrin.gif
Atsakyti

Ir pas mane galit atvaryt agurkus sutvarkyt :D Siandien jau neblogai priskyniau ☺

Atsakyti
Sveikos.
Bet tai koks dušniakas nors mirk žemėn. O sako sostinėj lyja. Pas mus bei lašo ir duuuušššššnaaaa😕
Ku darat.
Aš tai šnd po poliklinikas lakstau - vaikui siuntimų, kraujo tyrimų ir tt. Ryt lūpos pasaitėlį vaikinui kirpsim. va kai šį darbą atliksim visus suplanuotus atostogų privalomuosius darbus būsiu įvykdžiusi...
Dar kirpykloje buvau. Pasikirpau. Savaitgalį reiks nusidažyt....
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 07 24, 18:55)

Tai mes nemokantys. O vaiką į tarpą bandyti įkišti jau visai kvaila ar kaip?

klauskit nuomotojų, kai kurie gali ir baidarę su vaikiška kėdute tarpe pasiūlyt smile.gif

Vilniuj vakar lijo. šiandien lyja. tiksliau šiandien jau net pila.
Atsakyti

Siuskit ta dusnuma man nors kiek. +16 tik ir lyyyyyjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa  :aggressive:​ 

Atsakyti

Siuskit ta dusnuma man nors kiek. +16 tik ir lyyyyyjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa  :aggressive: 

Leisk lietuvoj zmonem saule pasidziaugt ir vasara, juk mes jau turejom tos silumos ;)

Atsakyti

labas rytas. 

pametus tema buvau, kazkas vel daros su forumu :( 

praejo mano ilgasis savaitgalis, kaip viskas greit, kodel kai reikia laikas neina :D 

patiko vel pabuvot Londone. Iki kito karto dabar :) 

Siuskit ta dusnuma man nors kiek. +16 tik ir lyyyyyjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa  :aggressive: 

palauk ateina karsciai, as tai dziaugiuos kad atveso, na tas atveso iki 23-25 :D tai pats tas, idealiai , nenoriu 30+.. bet jau savaitgali zada daugiau. 

BigBang, fainai, kad gavai kazkoki darbuka dabar, vis dar kol gali ir neilgai, galima padirbt. 

negali zinot,. gal kada po atostogu gryzus vel galesi priims, jei truks ten darbo. 

tokie trumpi darbukai padeda uzmegzti daugiau pazinciu, daugiau sansu. 

Atsakyti