Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2017 07 23, 19:32)
vakar praplaukėm dvigubai daugiau nei planavom, tai šiandien skauda viską  biggrin.gif ir dar neišsimiegojau normaliai, nes sodyboj visiškai lieva patalynė buvo.

Kur plaukiate?
Atsakyti

Nu kai pridirbau vakar. Turėjom svečių ir papjausčiau tokį vaflių pyragą Moka. Galvojau kad kaip ir visur tos kavos ten tik kvapas ar skonis, bet ne tikra kava (nors ir tai rašo, kad 2%), tai leidau dukrai du mažus gabaliukus suvalgyti vakare. Tai žinokit neužmigo labai ilgai, net iki 00.30. Vis lakstė, tai pas mane, tai pas vyrą, kad neužmiega, tai kad gerklę skauda, tai bloga jai. Nors viskas tik dėl to, kad miegot nenorėjo, amžinai tada prisigalvoja visokių nesąmonių. Laukiu ko atsikels, žiūrėsim kaip šiandien jausis, bet turėtų jau būt viskas gerai. Ir net nepagalvočiau kad gali taip suveikti.

Atsakyti

Labas rytas ;) 

as su kavyte, tuoj i darbeli keliausiu :) geros visoms dieneles :) 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 07 23, 22:25)
Kur plaukiate?

Merkiu plaukėm smile.gif
Atsakyti

Pas mane kieme ruduo, lapai krenta 😮

Labas

Atsakyti
O pas mus iš nakties lijo, o dabar jau ramu, nors apsiniaukę. Mažoji sraiges dresuoja biggrin.gif

Kaži, pikkolo, ar nuo kavos, greičiau nuo cukraus, esančio pyrage, jis juk žvalina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 07 24, 11:29)
O pas mus iš nakties lijo, o dabar jau ramu, nors apsiniaukę. Mažoji sraiges dresuoja biggrin.gif
Kaži, pikkolo, ar nuo kavos, greičiau nuo cukraus, esančio pyrage, jis juk žvalina mirksiukas.gif

Na kofeinas taip pat, nors abejoju kad kiekis didelis ten jo, vakare visad už valgau kokių saldžių slyvų jei rimti darbai nusimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 07 24, 08:47)
Merkiu plaukėm smile.gif

Užsirašiau ir aš truputį paplaukti, bet net nežinau, ar noriu, kiek prisibijau. Nemoku plaukti . Gylio bijau. Plaukimas Šventąja Anykščių ir Utenos rajonuose. Gal žinai, kaip ten?
Atsakyti
Pempe, ramybė ten, nėra ko bijot. smile.gif čia buvo kaip tik delfy straipsnis prieš savaitgalū, kaip ten įspėja neplaukt, kaip baisu kaip skendo ir pan. Tik kad ten varė chebra be patirties sportine trasa. O tose ramiose, tai gali net 2 nemokantys vienoj baidarėj blūdyt. Pirmas pusvalandis bus melduose vis, o paskui jau norma biggrin.gif
Atsakyti
Labos.
Pikkolo netikiu tikrai kad suveikė pyragas dukrai. Galtaip pavargo pervargo salduškių padaugino...ar fazė keitėsi ☺ aš irgi lb blogai miegojau. Bet gal todėl kad vyrui reikėjo 2 val keltis ir važiuoti tai gal toks neramumas kad nepramigtų -ar žadintuvas nesygalvotų nenuskambėt. nu vž. O šiaip priešdarbinė ryški depresija man. Tikrai....vėl žmonių ir darbų bijau....

Bigbang - o tu dar dirbi ? Ką dirbi ?

Pas mus tvanku iki beproto. Lietaus nei lašo. Sausa žemė labai o upės patvinę...kažkaip keistai šiaip.... O rytoj dar sausiau ir karščiau žada..

Aš agurkus koncervuoju.fe.
Atsakyti
Vakar įkando į koją gylys. Šiandien ji sutino. Alerginė reakcija?
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 07 24, 17:15)
Vakar įkando į koją gylys. Šiandien ji sutino. Alerginė reakcija?

Tai jo. Tepk spiritais ir gali tabletką kokią nuo alergijos. nors ir be jos praeis. Mano vaikui buvo įkandę kažkas tai irgi kojoj gūzas buvo.
Nu o jei kas - aš ne daktarė. Aš tik iš bendro išprūsimo.
Ai pasakykit čia diskutuojam - ką mergina gali dirbti pabaigusi kolegijoje biomediciną ? Nežinote ? ☺ aš tai neįsivaizduoju....
Atsakyti