Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Kai ką nepagalvojusi pasakiau. Ai, nesvarbu. Tik pagalvojau kad jei išsiskirtume - tai arba jis visai vaikų nematytų arba praleistų su jais daug daugiau leiko nei dabar per mėnesį praleidžia.  Matyt pavargau nuo visko, plius bemiegės naktys, tai ir leptelėjau ko nereikėjo. Nors šį sykį ir jam marazmas užėjo. Būna kartais jam ir mane tada labai iš pusiausvyros išmuša, prišneku ko nereik, paskui žliumbiu ilgai.

Atsakyti

Pikkolo  negrįžo ir neskambino ?

o taviškis savo tėvų bijo ? Sakyk tuos lakstymus uošviams - na kad taip yra. Tavęs nebijo tėvai gal sugėdins.

Mano žalioj jaunystėj irgi bandė lakstyt taip. Tai pasakiau kad aš nei skambysiu nei ieškosiu o iš kart jo tėvams pranešiu. Nes nesu atsakinga už suaugusio žmogaus nervų neturėjimą. Tegu tėvai ieško tada nes o maž kas...pask aš būsiu kalta... tai kai mano uošvienė oigogo tai anos bišk pabijo ☺☺ nors aišk su amžiumi ir tryda mažėja. 

Aš tai niekada nelėkč iš namų. Mano nervai stiprūs 😅

Atsakyti
Oi, mergelikės , tikiuosi, kad visi dalykai gerai išsispręs 4u.gif

Mes jau irgi susiruošę, tuoj išvažiuosim. Ramaus Kūčių vakaro wub.gif
Atsakyti
Su šventom Kalėdom , brangiosios 4u.gif

Na, ar buvo Kalėdų senelis vartotojo įkelta nuotrauka ?
Gerų dovanų sulaukėte biggrin.gif ?
Atsakyti

Sveikos gražuolės. Su  šventėmis visas. Kaip gyvos  kaip sveikos?

Pikkolo parašyk kaip taviškis- grįžo?

Man lb skauda sprandą ir į galvą nuo jo. Tai lb prastai naktį miegojau (aišku tikroji priežastis- tykojau kalėdų senelio).

Dovanomis namai tiesiog užteršti,,,, gavau visako, o vaikai 5 kartus daugiau visako. Gavau kvepalus, rinkinuką grandinėlė su pakabuku+ auskarai, kaukių veidui, kaukių plaukams, ten maistų-riežutų, tyrių arbatoms, pagardų. 

Kūčios pas uošvienę, kalėdos iki pietų pas mamą, po pietų vėl pas uošvienę. Soti silkiėmis žuvimis 

grybais ir visokiais kitais patiekalais iki kaklo. Tai va. Ryt išsivirsiu bulvienės ir gulėėėsiu gulėėėsiu.

Įsivaizduojat- išsiviriau baltos mišrainės namams, dar nebuvo poreikio pjaustyti... :) vis po svečius valgom. Turiu prisimarinavusi vištienos kepimui, bet tai kad kepti jos visai nesinori. O kaži jei sumarinuotą sukiščiau atgal šaldiklin...kas jau jai ten nutiktų, ar ne? :)

o jūs kaip???

Lyžukos stalą ir tris moteris jau mačiau, Cartman merginas gražuoles irgi mačiau...o kitos?

mane tai pafotografavo dukra prie eglutės, bet kai sprandas skauda tai žiūriu paakiai juodais ratilais, pilvas irgi ne vietoj... tai nėr ko lysti į eterį žmonių gąsdinti :)

Atsakyti
Man ryškiai kažkoks snarglys kabinasi, nosis visiškai užimta doh.gif . Ir pati kalta - iškaitusi per vieną iš Kalėdų eglučių išpuoliau į lauką pusplikė su Kalėdų seneliu paveiksluotis... Ir kur bobos protas umn.gif ???

Vrine- užteršti dovanomis namai laugh.gif . Žinai, kad geras apibūdinimas drinks_cheers.gif . Pas mus irgi panašiai ax.gif
Atsakyti
Labas. Mes Kucias praleidom namie, netiketai mano tetis apsirgo. Siandien buvom sveciuose. Ryt vel i svecius. Dovanu gavo tik dukra.
Atsakyti

Nu grįžo grįžo. Buvom pas uošvius. Ten išklausiau priekaištų koks vaikas tinginys, kad nenori vaikščioti ir pan. Dovanų gavo tik vaikai. O namam vyras planšetę nupirko. Tai visą dieną pražaidė Futurama žaidimą  :laugh: Šiandien vėl buvom pas uošvius, šerno valgyt. Tik vat vaikiui neleido katino gainiot, nes nugi vargšas katinas, bijo. O daugiau ten ir nėr ką veikt. Ryt turbūt namie, eilinė diena.

Dukrai atostogos, o man darbe leido neit į darbą. Tai sakiau namus apsitvarkysiu - reik vonią išsivalyt, vyro marškinius išlygint, dar vaikiui koinių, soskyčių reik nupirkt, mažu žmonių jau tiek pardėse nebus.

Bijau džiaugtis, bet katinui antidepresantai lyg ir siveikė. Dabar tik dozę mažinu, o tai tik miaukia ir ėda, ėda ir miaukia  :hihihi:​  Trečiadienį siūlus išims, gal grįš į savo stovį.

Atsakyti

Aš tai gavau visokių kosmetikų, saldumynų, smulkmių visokių, pinigų. Šventėm standartiškai lietuviškai - pasidžiaugiant, prisivalgant ir šiek tiek pasipykstant :D

ryt iš ryto namo, jau noriu. Traukinys jaučiu perpildytas bus.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 12 23, 17:06)
grange, ką žiūrėsit? smile.gif

ziurejom bad moms 2. kadangi buvau macius pirma dali, tai norejau pazet sita.
as ne mama, bet patiko, prisijuokem. pamoko tas, kurios vis tik neka, kaip noretu daryt kitaip per Kaledas, bet nedaro, ir "vergauja" kad itikt kitiems.

QUOTE(pikkolo @ 2017 12 24, 13:55)
<p>Sveikos. Vyras sušiko šventes mums. Kadangi tėvai žadėjo pas mus užsukti, tai dukra atsinešė į virtuvę advento kalendorių, kad parodytų. Vyras nepamatė ir užkliuvo už jo, tai dar paspyrė, kad viskas išsibarstė. Ir aišku aprėkė dukrą, ta apsiverkė, o vyras užpykęs išvažiavo ir tipo visai negrįšiu. Tai anytai pasakiau jei jis negrįš, tai mes tikrai neatvažiuosim. Tai nežinau kuom viskas baigsis. Valgyt baisiai noriu, vaikas viską verčia, nespėju žiūrėt. Bet aš tokios privilegijos - pavalgyti ramiai neturiu.</p><p>Vo ir išsiliejau.</p>

uj nu tikiuos, isspresit nesutarimus. bet ir uzsibyzint del tokio dalyko ir dar ant vaiko saukt ...

QUOTE(pempė12 @ 2017 12 25, 17:39)
Su šventom Kalėdom , brangiosios 4u.gif
Na, ar buvo Kalėdų senelis

mes dviese apsikeitem, nors sakiau, kad nepirktu nieko. bet neklause, bet pirko is mano megiamos parduotuves rinkini masazo alieju, sveitikli plius ceki is tos pacios, bet iski pykau, kad per didele suma, daug is jos reiks imti, bet ten daro ir veido valymus, masazus tai gal kazka tokio reiks pasiimt, ta jis ir sake, nes kazkada sakiau kad reikia veid valyma pasidaryt. o as jam pirkau 7 loto bilietus trinamus, tai buvo smagu trint ir tiketis. na realiai nelaimejom, bet isleidau 28eur ir laimejom 24 tai tik 4 eur pralosiau.

QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 25, 18:49)
Lyžukos stalą ir tris moteris jau mačiau, Cartman merginas gražuoles irgi mačiau...o kitos?

24tos vakara buvom mano mylimam mieste, pavaiksciojom, Kaledine muge apziurejom, nors jau baigias, idomu kodel nelaiko iki nauju metu.suvalgem po hamburgeri lauke ant zariju kepta, vsai nesveika, bet labai skanu biggrin.gif gryze isgerem vyno ir baiges vakaras.
o siandien po namus, kelis inus ziurejom, plepejom, ramiai, kazkaip nieko ypatingo, bet patiko diena. i fb grupe idejau foto pietu biggrin.gif ziauriai skaniai gavos, kepiau versiena orkaitej, galvojau bus sausa, bet ne. zo pavyko. dvejojom tarp kalaktuko ir to gabalo,bet kalakutas buvo nemazas, tai gerai, kad neemem. ryt dar laisva diena ir i darba. bet 6 dienos buvo poilsio, gana.
Atsakyti

Beje, ta panelė, kur baby shower buvau, vakar pagimdė. Sakiau po 16os metų dukra keiks juos už gimtadienio datą :D

Grange, visai faina dovana savęs pasilepinimui :)

Atsakyti

Tai jo fainai, sunaudosiu.

Nu gimimo datos nlb pasirinksi, apsipras :D 

24 dar geriau nei 25, qle tikra Kaledine dovanele mamai.

Atsakyti