Turiu draugą per kūčias gimusį, tai jam liūdna, kad jis niekad nepatyrė, ką reiškia tas tikras gimtadienis, nes visad visi su šeimom kūčias valgo, o tas gimtadienis kažkur antram plane

</p>
nu tas tiesa.
mano mamos siand gimtadienis, jau atrodo antra diena kitaip, bet kai ji jaunystej buvo tai ir taip pat, viskas bendrai,tuo labiau tais laikais gimtadieniu nesvesdavo taip kaip dabar.
ką šiandien veikiat?
aš grįžau į Vilnių, dabar sėdžiu po pledu su kompu. Reiks paskui apžiūrėt šaldytuvą, kaip likučių naikinimą organizuot
</p><p></p><p>o jūs kaip???
</p><p>Lyžukos stalą ir tris moteris jau mačiau, Cartman merginas gražuoles irgi mačiau...o kitos?
</p><p>mane tai pafotografavo dukra prie eglutės, bet kai sprandas skauda tai žiūriu paakiai juodais ratilais, pilvas irgi ne vietoj... tai nėr ko lysti į eterį žmonių gąsdinti

</p><p></p>
Aš tai neapsikraunu galvos dėl išvaizdos užeina noras pasirodyt ir rodaus fb
Mano stalas ypatingas

kokia be ryšio diena.
toks jausmas kad norisi galvą į smėlį įkišt ir nieko nesinori.... ir išnykt.
šiaip turėjom svečių ir paskui patinginiavau. Bet va dūšioj negera...kažkokia nuojauta kaip negera būt......
ryt darban, bus sunki diena - gerai galvą apkrausiu ir nenuotaikos baigsis.
Labos, gal nesisveikinau.
Rašiau iš telefo...ir užlūžo. Kaip supykau.... nesuprantu iš telefo man SM dažnai stringa....ypač kai parašai postą dažnai.
Lyžuka, aš tai jei matau kad baisi esu tai nededu. Ko ten juokinti žmones.
Vrine, dėl nerimo, tai turbūt šventinio nuovargio, buvusių nenuotaikų pasekmė.
Nu, 2018 planų, tikslų ir pažadų nekuriat?
</p><p></p><p>Nu, 2018 planų, tikslų ir pažadų nekuriat?

</p>
Oi ne aaa, nes turiu liūdna patirti kad išsipildo priešingai

Tiesa nerašiau turbūt per šias Kalėdas turėjom trejas laidotuves, į vienas nevaziavau pas klasioke

Lyžuka o kitos dvejos kieno ?
Dėl klasiokės baisu. Kas per liga baisi ir medicina bejėgė.....
Tai daug likučių maisto liko po švenčių? Kelias savaitės dar valgysit ?aš sujarinuotą vištieną sukišau atgal ☺ vyras grįžo pietų šnd sako nuuuu kur ta vištytė... sakau silkes valgyk....vištytė kitoms šventėms bus 😅😅😅😅

Cartman, na tikrai ne kažką gimti 24 ar 25 ar 26

Lyžuka, žiaurūs dalykai.

Vrine, pas mus mažai likučių liko, tik saldumynų daaaug

O šiaip pavartok ką nors, kad nesmuktum giliau su nuotaikom. Mano nuomonė. Aš dvi savaites ne visai reguliariai, bet gėriau kažkokius jau tikrus naujoviškus antidepresantus. Tik trečdalį dozės, o kartais pusę, bet atrodo, kad tikrai šiek tiek susitupėjau. Nes jau buvau visai pasikeitusi. Nei dirbti, nei namie būti nebegalėjau.
Pas mane likučiuose dabar saldumynai (turiu galvoj tie kur gendantys, tortai, pyragai). Dar kažkokių užkandinių reikalų yra ir aguonpienio su kūčiukais

Sveikos