Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Turiu draugą per kūčias gimusį, tai jam liūdna, kad jis niekad nepatyrė, ką reiškia tas tikras gimtadienis, nes visad visi su šeimom kūčias valgo, o tas gimtadienis kažkur antram plane :)

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 12 26, 11:01)
<p>Turiu draugą per kūčias gimusį, tai jam liūdna, kad jis niekad nepatyrė, ką reiškia tas tikras gimtadienis, nes visad visi su šeimom kūčias valgo, o tas gimtadienis kažkur antram plane smile.gif
</p>

nu tas tiesa.
mano mamos siand gimtadienis, jau atrodo antra diena kitaip, bet kai ji jaunystej buvo tai ir taip pat, viskas bendrai,tuo labiau tais laikais gimtadieniu nesvesdavo taip kaip dabar.
Atsakyti

ką šiandien veikiat?

aš grįžau į Vilnių, dabar sėdžiu po pledu su kompu. Reiks paskui apžiūrėt šaldytuvą, kaip likučių naikinimą organizuot :D

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 25, 19:49)
<p>Sveikos gražuolės. Su  šventėmis visas. Kaip gyvos 
</p><p></p><p>o jūs kaip???
</p><p>Lyžukos stalą ir tris moteris jau mačiau, Cartman merginas gražuoles irgi mačiau...o kitos?
</p><p>mane tai pafotografavo dukra prie eglutės, bet kai sprandas skauda tai žiūriu paakiai juodais ratilais, pilvas irgi ne vietoj... tai nėr ko lysti į eterį žmonių gąsdinti smile.gif
</p><p></p>

Aš tai neapsikraunu galvos dėl išvaizdos užeina noras pasirodyt ir rodaus fb

Mano stalas ypatingas mirksiukas.gif staltiese austa tikromis staklėmis is naminio lino, o zvake gryno vasko tik va pamiršau kad jos knatus reikia kirpti tai pribėgo ant stalo vaško ta staltiese tik per kucias tiesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 gruodžio 2017 - 18:29

kokia be ryšio diena.

toks jausmas kad  norisi galvą į smėlį  įkišt ir nieko  nesinori.... ir išnykt.

šiaip turėjom svečių  ir paskui patinginiavau. Bet va dūšioj  negera...kažkokia nuojauta kaip negera būt......

ryt darban, bus sunki diena - gerai galvą apkrausiu ir nenuotaikos baigsis.

Labos, gal nesisveikinau.

Rašiau iš telefo...ir užlūžo. Kaip supykau.... :) nesuprantu iš telefo man SM dažnai stringa....ypač kai parašai postą dažnai. 

Lyžuka, aš tai  jei  matau kad baisi  esu tai nededu. Ko ten juokinti žmones. :(  

Atsakyti

Vrine, dėl nerimo, tai turbūt šventinio nuovargio, buvusių nenuotaikų pasekmė.

Nu, 2018 planų, tikslų ir pažadų nekuriat? :)

Atsakyti

Kuriu planus 😅😅😅 numesti kokis 5 kg iki rugsėjo. Nes rugsėjį vestuvės bus.

bet įtariu nepavyks...kaip ir iki šiol   ☺☺☺ 

ai Cartman rašiau kai užlūžo. Dėl gimusių per kalėdas - na vaikas visada gaus  viena dovana mažiau. Nuostolis vaikui ☺

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 12 26, 20:19)
<p>Vrine, dėl nerimo, tai turbūt šventinio nuovargio, buvusių nenuotaikų pasekmė.
</p><p></p><p>Nu, 2018 planų, tikslų ir pažadų nekuriat? smile.gif
</p>

Oi ne aaa, nes turiu liūdna patirti kad išsipildo priešingai mirksiukas.gif

Tiesa nerašiau turbūt per šias Kalėdas turėjom trejas laidotuves, į vienas nevaziavau pas klasioke unsure.gif toli Marijampolės r. Vėžys per du mėnesius...
Atsakyti

Lyžuka o kitos dvejos kieno ? 

Dėl klasiokės baisu. Kas per liga baisi ir medicina bejėgė.....

Tai daug likučių maisto liko po švenčių? Kelias savaitės dar valgysit ?aš sujarinuotą vištieną sukišau atgal ☺ vyras grįžo pietų šnd sako nuuuu kur ta vištytė...   sakau silkes valgyk....vištytė kitoms šventėms bus 😅😅😅😅

Atsakyti
Labas vakarėlis. Aš tk preš gerą valandą svečius išleidau. O iš ryto dar patys svečiavomės. Tos dienos pralėkė, kaip žaibas. Dar gerai, kad į bažnyčią einame, o tai tik valgymo šventė būtų ax.gif biggrin.gif

Cartman, na tikrai ne kažką gimti 24 ar 25 ar 26 ax.gif . Net ir sausio pradžioje jau ne visai gerai, mano dukra tą laimę turi smile.gif . Kažkaip visi nuo Kalėdų ir Naujųjų jau išsikvėpę būna ax.gif . Na, be nepasirinksi ax.gif .

Lyžuka, žiaurūs dalykai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vrine, pas mus mažai likučių liko, tik saldumynų daaaug biggrin.gif .
O šiaip pavartok ką nors, kad nesmuktum giliau su nuotaikom. Mano nuomonė. Aš dvi savaites ne visai reguliariai, bet gėriau kažkokius jau tikrus naujoviškus antidepresantus. Tik trečdalį dozės, o kartais pusę, bet atrodo, kad tikrai šiek tiek susitupėjau. Nes jau buvau visai pasikeitusi. Nei dirbti, nei namie būti nebegalėjau.
Atsakyti

Pas mane likučiuose dabar saldumynai (turiu galvoj tie kur gendantys, tortai, pyragai). Dar kažkokių užkandinių reikalų yra ir aguonpienio su kūčiukais :D

Atsakyti
Mum i darba tik po nauju ax.gif Maisto likuciu praktiskai neturim.
Sveikos
Atsakyti