Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 26, 21:46)
<p>Lyžuka o kitos dvejos kieno ? </p><p>Dėl klasiokės baisu. Kas per liga baisi ir medicina bejėgė.....</p><p></p><p>Tai daug likučių maisto liko po švenčių? Kelias savaitės dar valgysit ?aš sujarinuotą vištieną sukišau atgal ☺ vyras grįžo pietų šnd sako nuuuu kur ta vištytė...   sakau silkes valgyk....vištytė kitoms šventėms bus 😅😅😅😅</p>

kaimynu mamos, vienai 74 kitai 99 grazus amžius bet 6 metai ant patalo, tai net nežinau ar tiek sulaukt norečiau

likučiu liko bet budavo kitais metais ir daugiau dar karpio turim silkes riešutines, gendančiu ir negendančiu biggrin.gif saldumynu, tiesa turiu galvosuki del medučio, ar jis išbus iki šeštadienio šaldytuve ar geriau ji užšaaldyt iki tada? Žiuriu gi Rimi daug visokiu gatavu pyragu buna šaldytu tai gal ir jam nieko nenutiktu?
Atsakyti

Manau, kad užšaldyk, nes laikyt tiek gal ir laikys, bet šaldyto šviežesnis skonis bus :) šiaip net iš pažiūros prašmatnios kepyklos savo daugumą produkcijos šalda ir pardavinėja atitirpintus :)

Atsakyti
Sveikos.
pempe nieko man nereik, viskas gerai smile.gif tik gal taip melancholiškai parašau tai baisiai atrodo. VŽ nupasakoju baisiau nei yra smile.gif
o šiaip tai ta šventinė depresija tai vadinasi atrodo smile.gif o kai tų švenčių daug nebeliko tai ir viskas tuoj baigsis.
Žiūrėkit kokia graži diena šiandien lauke... biggrin.gif ir vis ta diena bus ilgyn ilgyn...apsidairysim ir pavasaris smile.gif

Lyžuka, dėl užšaldyto medučio nežinau smile.gif kam tokį didelį kepei? aš tai kiek išdalinau, kiek suvaišinau , kiek suvalgėm tai ne kažkas ir beliko smile.gif
aš tai šaldytuve nemėgstu laikyt- man tuoj kvapą kažkokį įgauna kito maisto...

šiąnakt kažkur name aukštai kaimynai festivalius kėlė. Muzika šokiai ir vaikų rėkimai. Maniau išprotėsiu. Norėjau 12 val eiti ieškoti pas ką tie baliai... bet nuėjau valerijono gert smile.gif
Ir svarbiausia neįsivazduoju kas ten galėjo taip triukšmaut, nėr nei tokių baliavotojų, jaunimas visi su mažais vaikais, na nėr buvę tokio bordako..

Atsakyti
na didokas gavosi smile.gif, receptas toks pakliuvo, bet ne kažkas ir liko tik va šeštadieni i svečius dar važiuosim butu gerai nusivešti kažka savos gamybos, nes tie pirktiniai pabodę, o jau pačiai kepti irgi tingisi po visi tu kučių maratono smile.gif, beje jau užšaldžiau būt kak būdiet bigsmile.gif
Atsakyti

pas mus tai aguoninio gabalas voliojas didžiulis, reiks kažkaip sukišt :D

Atsakyti
MAno aguoninis tai vaikų buvo suvalgytas ir susipešta dar ... smile.gif
bet vat nešiausi silkę pataluose pas uošvius kūčioms tai šuds totalus. Nei pačiai valgyt neskanu nei gėda žmonėms siūlyt. Vž fe, dariau pirmą ir paskutinį kartą gyvenime....
ai o kūčios tai prasidėjo fainai- uošvio dejavimais kaip mama visą dieną virtuvėj prasėdėjo, pavargo ir t.t. ir viskas dėl mūsų smile.gif vyrs sako tai kitais metais nebeisim kad nepavargtų smile.gif
Atsakyti

aš jaučiu tos pataluose net ir nesu valgius, manrods pas mus nėr ji labai populiari.

Ką naujakui gaminsit?

Kažkaip dar nesinori apie maistą galvot. Bet primečiau, kad nenorint paskui labai eilėse stovėt, tai jau ryt jaučiu apsipirkt reiktų :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 12 27, 15:29)
<p>aš jaučiu tos pataluose net ir nesu valgius, manrods pas mus nėr ji labai populiari.
</p><p>Ką naujakui gaminsit?
</p><p></p><p>Kažkaip dar nesinori apie maistą galvot. Bet primečiau, kad nenorint paskui labai eilėse stovėt, tai jau ryt jaučiu apsipirkt reiktų hmm.gif
</p>

turiu liežuvi užšaldzius tai virsiu ir vaikai lazanijos lyg nori, tai jeigU neperdegs tai bus lazanija, aš tai nieko nenoriu bigsmile.gif o ir minčiu jokiu kolkas smile.gif, tiesa mačiau vienoj fb grupej iškepta apelsinini pyraga apversta sukilo noras kept, bet tai kad dar kalediniu kepiniu sočiai yra
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 12 26, 19:19)

</p><p></p><p>Nu, 2018 planų, tikslų ir pažadų nekuriat? smile.gif
</p>

kuriu, bet kas is to.
mano to do list nuo 2011 vis koreguojamas biggrin.gif vis dar liko 6 neispildyti norai! omg

QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 26, 20:20)

Tiesa nerašiau turbūt per šias Kalėdas turėjom trejas laidotuves, į vienas nevaziavau pas klasioke  unsure.gif toli Marijampolės r. Vėžys per du mėnesius...

uj..

QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 26, 20:46)
Tai daug likučių maisto liko po švenčių? Kelias savaitės dar valgysit ?

vakar pabaigem mesa pasildyt, nieko daugiau neliko, nes dariau tik tam kartui.
saldziu nieko negaminau pirkau saldytus mazus pyragaicius, 6 suvalgem, 6 liko naujakui, ir bus psio.

QUOTE(Cartman @ 2017 12 27, 14:29)
<p>aš jaučiu tos pataluose net ir nesu valgius, manrods pas mus nėr ji labai populiari.
</p><p>Ką naujakui gaminsit?

tai kad seniau turbut nei vienos KAledos ar nauji neapseidavo be to, nebent jusu pusej nea. as nemegstu silkiu, tik tetes gaminta su svogunais ir tomatu padazu megstu, na megau, dabar jau atpratau, tai man per daug aliejaus atrodo, nu paragauciau, bet nebe taip, kaip seniau.

o ka gaminsiu nezinau, nezinau ar namie busim ar eisim kur. siaip nenoriu, nenoriu but lauke, nes baisu tie fejerverkai.. tai gal namie. is vis tai noreciau prie juros sutikt, salta, bet kazkaip jei nelyja, butu fainai, bet naktis viesbuti kainuoja dabar nenormaliai, gali I kokia sali nuskrist uz ta kaina, tai kazkaip neverta.
Atsakyti

Sveikos :) 

mes nieko nemetam nepasitare. Bet dazniausiai argumentai kodel tas daiktas yra nereikalingas vienas kitam nugali ir ko nereik ismetam :) 

Atsakyti
jei apie skudurus esu kažkad vyro išmetus kokius tai super duper marškinius tai jau dejavo dejavo ax.gif , na aš megeja pamažint visko aplink save bigsmile.gif

silkes ir mes nedarom pataluose, nežinau neskani ji gal net man butu esu kažkada nusipirkus iki sveriamos paragaut kas tas yr...ir baltos mišraines kaledoms nedarom užtenka raudonos dar kokiu žoliu pasigaminam ir gana, balta labiau gal ant nauju bet šiemet nedarysiu turbut atsisake jau dabar šeimyna
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 27, 18:50)
jei apie skudurus esu kažkad vyro išmetus kokius tai super duper marškinius tai jau dejavo dejavo  ax.gif , na aš megeja pamažint visko aplink save  bigsmile.gif

silkes ir mes nedarom pataluose, nežinau neskani ji gal net man butu esu kažkada nusipirkus iki sveriamos paragaut kas tas yr...ir baltos mišraines kaledoms nedarom užtenka raudonos dar kokiu žoliu pasigaminam ir gana, balta labiau gal ant nauju bet šiemet nedarysiu turbut atsisake jau dabar šeimyna

apie rubus tai as tikrai neklausiu, nes zinau atsakyma. arba sakys va yra nereikia nauju. nu taip, jie nenusideveje, nu bet kai dirbi tarp zmoniu, tai man kazkaip nezinau su sesiais baltiniais visus metus nei sis nei tas.
aisku, realiai as ir pati per daug rubu turiu, zinau, nesudeviu visko, bet kazkaip paivairini, ten megztuka gali ta pati kelias d. o bliuskutes po keist, ar kelnes, dzinsus, nu nezinau. as ir neskalbiu is kart, laukiu kol prisikaupia, tai taip reiktu ir plaut po penkias bliuskes.
bet dabar kai kraustysimes tai reiks dar labai apmazint savo, nes kad ir bus didele spinta, bet jauciu kad visko nesutalpinsim vistiek, dabar tai dvi atskiros yra.
dabar diskusija, parodziau, kad "radau" betvarkydama dezes jo palta. beveik 12 metu as ji pazystu, su tuo paltu nesu macius. taip, jis geros kokybes, taip, buvo brangus, bet nedevejo!kazi kodel. nepatiko paskiau matyt, ir pamirso kad atsidure dezej... tai dabar sako nenest I konteineri, isvalys ir deves new_russian.gif nezinau kaip pasibaigs viskas, gailiuos.

as noreciau baltos misraines, mm seniai valgiau, bet kazi ar darysiu. spec naujiems tai tikrai ne. man cia ji tokia senu laiku misraine, ja gali ir paprasta diena valgyt, naujiems ka nors idomesnio.
Atsakyti