Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

tai manau, kad pati neprasytum, nors yra tokiu, kurios ir nori.........
uzdengia, nereiktu zet biggrin.gifne juokas juokais, geriau jau ir nepatirt 4u.gif

Tai va, kad mamos labiau galvoja apie save o ne apie vaika, kas liecia cp.

Manau, kad uzdengia. Bet jauciu man cp butu  baisiau nei gimdymas.

Atsakyti

As irgi esu tik extra atveju uz cp, kai yra pavojus gyvybei. O siaip tik paciai gimdyt. Jetus man tokia nostalgija apie tai kalbet. Tie visi planavimo metai tarsi nubluko. Guli va 4iu menesiu kudikis salia lovytej  :wub: dar net kartais galvoju ar nesapnuoju ir klausiu kur tas laikas taip greit lekia :) 

Atsakyti

Laba diena. Dukra apsirgo, sloga pasigavo. Tokia idomi, nebega, bet nosis uzsikimsus 🤔 Tempa pakilo iki 37 🤔 

Kaip jus nesergat? 

Atsakyti

Labos.koks oras...pasaka. pagaliau saulė 😊😊😊😊 vaikas pirmą kartą su draugais šią žiemą į kiemą nusiduot išėjo ☺ Guliu žiūriu koncertą per rusus.buvom su vaiku bažnyčioj - pasiėmėm parašą ☺ 16 val eisim uošvienės su gimtad sveikint.

Dėl cezarių - šiaip jei nesi kokia turtinga žvaigždė tai pagal norus jo nieks nedaro. Jus čia paskaičius tai galima susidaryti nuomonę kad va tingiu gimdyt tai davai cezarį. Na nėra taip tarp eilinių mirtingųjų. ir aplamai ta nuomonė va aš pagimdžiau pati tai esu šaunuolių šaunuolė o tos cezarinės tai jau šiaipsau tai man šypseną kelią...o kad požiūris toks yra tai tikrai yra ir nesiginčykit....   maniškiai cezariniai. Ar per ir po cezarių yra lengviau ir paprasčiau galėčiau oi ginčytis ☺

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 sausio 2018 - 13:48
V-Rinė turi pinigeliu ir gausi cezari. Tikrai daro, jei tik nori. Aisku turi susitart ir susimoketi. Turiu pavizdi gimineje smile.gif
Atsakyti

Sunfl. O gal tu visko nežinai paprasčiausiai apie tą giminaitę?  Ne visi apie priežastis kodėl negimdo pačios garsiai šaukia. O jų būna oi patikėk kiek ☺ nes nemanau kad vienintelė priežastis buvo - bijojimas.  tai vadinasi man aplamai pasisekė - net pinigų už tai nereikėjo mokėt ☺☺☺☺ tsakant grožiu paėmiau ☺☺☺☺

Ir šiaip o kodėl cezaris yra blogiau už nat.gimdymą ?  Arba natūralus gimdymas pranašesnis už cezarį ?  Čia manau tik kvailas išdidumas - o aš pati....☺ o mano kolegė po cezario pūliavo du mėnesius ir jau buvo pranešta kad viskas...gimę dvynukai bus našlaičiai - tai jūsų tie pagimdymai palyginus snulkmena su tuo kaip būna....na čia ironizuoju truputį bet tas išdidumas prieš cezarines mane visada truputį erzina. Gal todėl kad aš kitoje šiuo atveju barikadų pusėje ☺

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 sausio 2018 - 15:44
V-Rinė abi tuo metu laukemes, ji pati man sake, jau as tikrai ne gimdysiu pati, bus tik cp. Nu zodziu neissigalvoju, labai ji pati jo norejo ir turejo.
Vaikui nesveika, kai mama pati sugalvoja apie cp. Nes juk ir data pati pasirenki, vien maitinimas sunkiau uzsikuria ir dar daug visko.
Beje mano sese irgi norejo cp. Gydytoja ja atkalbejo, papasakodama kodel vaikui tai nera gerai.
O siaip tai man dzin, kaip kas gimdo. Cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 07 sausio 2018 - 16:10

As tai neskaitau kad jei cezario budu vaikas tai jau kazkas yra negerai ir pan. Bet pati cezari rinkciausi tik extra atveju. Ir taip, naturalus gimdymas yra kur kas geriau tiek mamai tiek vaikui ir priezasciu yra daug. Cia tas pats kas sveikas maistas ir nesveikas maistas. Galim valgyt viska bet skirtumas bus :)

Atsakyti

Aš tai jus kita tema geriau pakraupinsiu https://www.facebook...214832490514176

Atsakyti
Cartman apie si istatyma jau senai zinau. Net nezinau ar palaikau 🤔 Nu bet siaip jauciu nepades toks istatymas 🤔
Atsakyti

man su tais žurnalų plėšymas tai visiškas absurdas. Tipo nusiperki anglišką Vogue žurnalą už 10 eur, pamatai alkoholį, kurį dar klausimas ar LT išvis pirkt yra, ir užsimanai prasigert? :D

Šiaip kiek kalbėjau su žmogum, kuris leidyboj dirbo, tai ner realu, kad užsienio leidėjai išvis Lietuvai žurnalų nebetiek dėl jų gadinimo.

Atsakyti

Man tai tas pagrindinis uždavinys šio seimo susijęs su alkoholiu aplamai juokingas. Pas mane jo namuose yra ištisai. Kokis 10 butelkų visada. Tai man dzin tas pardavimų trumpinimas ar reklamų draudimas. Išgersim - nuvažiuosim į latviją ir vėl atsargas pasikaupsim ☺ atrodo didesnių bėdų lt nebėr be alkoholio.....

Atsakyti