Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vrine, dėl Latvijos tik sukitės greičiau, nuo kovo 1 ten akcizas irgi kyla nemažai ir brangs.

Atsakyti
O kaip su Lenkija? Ten irgi pigiau ax.gif
Vis galvoju, kad laikas i Lenkija apsipirkti 🤔
Atsakyti

Mano viena draugė nuolat apsiperka Lenkijoj. Bet ji iš Alytaus, tai ta Lenkija prie pat. Mum kai dviem tai tiek produktų kai tereikia, tai kelionė neapsimoka, tas ant to gautųs.

Nebent B, kai turės komandiruočių ten, galės prigriebt kažko.

Atsakyti
Mes kai vaziuodavom tai ir tevam visko pripirkdavom. O jeigu ir dviem, tai viska pirkdavau i prieki. Nu aisku maisto tiek neprisipirksi, bet pvz milteliu, plovikliu, dantu pastos, sampuno ir t.t.t. i prieki prisipirkdavau.
Atsakyti

Laba tylenės. Kolegė šiandien paskambino, kad nebus darbe, nes jos brolis mirė. Nelabai supratau nuo ko, bet sakė kad skrodimą ryt darys, tai matyt neaiški priežastis. O nesinorėjo daugiau klausinėt ir nervuot žmogų. Kiekvieną kartą pagalvoju apie savo artimuosius, nes dauguma arba panašaus amžiaus ar vyresni, ir vis pagalvoju o jeigu..... Aišku veju tokias mintis lauk, bet nieko nėra amžino.

Ir pasidžiaugsiu, kad katinas jau sveikas. Pabuvo ant dietos dvi dienas (nes baigėsi šlapias maistas, o sausiukų iš mandrumo nenorėjo ėsti), baigiau leisti antibiotikus, į ausis lašus lašinti ir vuolia - ėda. Ir be vaistų.

Atsakyti
Pikkolo, kaip daug tokių naujienų aplink, kur nepasisuksi - laidotuvės. Ir seniau žmonės mirė, aišku, bet kažkaip viskas toliau būdavo.

Nupuošė panelė šiandien mūsų eglutę. Šiek tiek trūks, pripratom prie to vaizdo.

Ir dar viena naujiena - turim šunį doh.gif . Prieš mano valią blink.gif . Sakiau, rankos nekišiu, ir kad man po kojom nesiveltų. Sunervino totaliai dviem dienom, dabar truputį atsileidau, kur dingsi. Bet jau nesirūpinsiu, tegu pasisiunta norėtojai.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nu atlaikiau vakar paskutini svenciu maratona, nuo 1os kai pradejau virtuvej tai tiap iki 6, nezinau ka dariau tiek, bet tai tas, tai anas, 6 suauge.. bet viskas gavos skaniai ir gerai,iki 1os beveik prabuvom,daugiau dar viska i indaplove sumeciau kai ka praploviau ir miegot, siandien ryte sunku buvo keltis..

QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 07, 11:36)
<p>Laba diena. Dukra apsirgo, sloga pasigavo. Tokia idomi, nebega, bet nosis uzsikimsus 🤔 Tempa pakilo iki 37 🤔 </p><p></p><p>Kaip jus nesergat? </p>

nu gal neisisirgs 4u.gif
pas mus kol kas tfu tfu ok bet neaisku kaip bus, nes sako arteja rimta epidemija unsure.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 07, 12:46)
Dėl cezarių - šiaip jei nesi kokia turtinga žvaigždė tai pagal norus jo nieks nedaro. Jus čia paskaičius tai galima susidaryti nuomonę kad va tingiu gimdyt tai davai cezarį. Na nėra taip tarp eilinių mirtingųjų.

ir aplamai ta nuomonė va aš pagimdžiau pati tai esu šaunuolių šaunuolė o tos cezarinės tai jau šiaipsau tai man šypseną kelią...o kad požiūris toks yra tai tikrai yra ir nesiginčykit.... 

maniškiai cezariniai. Ar per ir po cezarių yra lengviau ir paprasčiau galėčiau oi ginčytis ☺

nu nezinau kaip ten yra isties, bet privaciose ligoninese tai tikrai gali rinktis ir eilines mirtingosios. cia pas mus tai as tik is kalbu girdejau, kad jei pagrindi savo pasirinkima, na tipo baime, ar dar ten kokios fiziologines problemos, bet ne ekstrymai, kai gydytojai patys pataria, tai gali rinktis.bet kaip ten yr is ties, nezinau.
bet dabar galvoju, ziuredavau daznai is uk laidas, 16 and pregnant nu tokio tipo, ti ten tos visos paaugles, mastymas toks, kad tik greiciau pagimdyt ir kaip cia i vakarelius iseit, tai bent jau aisku kaip rode, kad ne viena rinkos CP, kad "nesugadint" ten unsure.gif blink.gif tai tikrai ne is reikalo, bet kai cia tv laidos, tai gali sakyt ka nori..

galbut is kai kuriu ir girdisi/jauciasi tas pasakymas, na bet juk kiekviena supranta, kad tai ne pacios pasirinkimas ir jei taip gavos, tai gavos, koks gi skirtumas kaip tas vaikas gime? svarbu viskas sekmingai. cia velgi gryztama prie to, kad JEI butu galimybe rinktis, tai sakytum va pasirinko "lengvesni" varianta.. nu bet juk taip nera.

o jei tavo abu po CP, tai nelabai gali palyginti kaip butu, jeigu butu be CP man rodos. TAIP PAT, kaip as dabar tik galiu isivaizduot kaip gali but vienu ar kitu atveju.
teoriskai/vaizdiskai zinau, bet praktiskai tai ne rolleyes.gif
cia kaip ir pokalbiai del epiduro - vienos labai bijo jo, tik neaisku ko - pacio isivaizduojamo adatos skausmo, ar pasekmiu vaikui, kitos renkasi tai (na sitas tai laisvas pasirinkimas, manau, visur) kitos vel kaip..
as pvz. galvojant i ateiti, nelabai galiu pernest skausma,mane tuoj pykina,galva sukas, tai greiciausiai kad rinkciausi, bet jei galvociau, kad galiu iskest, tai gal ir neimciau, nes na tai visgi vaistai. kas yra pats epiduras ir kaip viskas vyksta tai deja, teko patirt, ir tos adatos baimes jau nebutu. as del to skaitydama sakykim, daugiau gal matau, kad va gimdziau naturaliai, be jokiu vaistu... rolleyes.gif

o kaip jau yra geriau apskritai, na turbut cia reiktu jau tikrai ziureti i gamta ir kaip yra sukurta, ir siuo atveju naturalumas, manau, nugali. juk neveltui yra taip, kad vaikas turi gimti pats, turi praeiti visa procesa, gaut visas reikalingas bakterijas ir pasiruosima i sita nezinoma ir baisu pasauli. ir moters organizmas taip sudetas kad hormonai turi suveikti ir padaryt savo, organizmas naturaliai zino kas vyksta/vyko, ir velesnis gyjimas, pieno pradzia yra susijus.
aisku ir po cp gimusius ir maitinti gali juk, bet tas pirmasis odos kontaktas pirmos sekundes yra labai svarbios kudikiui ir mamai. todel neveltui sako, kad jei negali uzdeti mamai ant krutines tik gimusio, tetis turi but pasiruoses, kad gautu ta pirma savo zmogaus kontakta. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano dukra su tempa ir isbere blink.gif Buvom pas gydytoja, sako, kad i vaistus sureagavo. Ner jokios ligos is berimo. Dabar galvoju, daviau dvejus vaistus, idomu nuo kuriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 08, 20:57)
Sveikos. Mano dukra su tempa ir isbere  blink.gif  Buvom pas gydytoja, sako, kad i vaistus sureagavo. Ner jokios ligos is berimo. Dabar galvoju, daviau dvejus vaistus, idomu nuo kuriu  unsure.gif

4u.gif

Neduok visai vaistų mirksiukas.gif . Juk nieko rimto jai nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2018 01 08, 20:26)
sveikos  4u.gif
nu atlaikiau vakar paskutini svenciu maratona, nuo 1os kai pradejau virtuvej tai tiap iki 6, nezinau ka dariau tiek, bet tai tas, tai anas, 6 suauge..  bet viskas gavos skaniai ir gerai,iki 1os beveik prabuvom,daugiau dar viska i indaplove sumeciau kai ka praploviau ir miegot, siandien ryte sunku buvo keltis..
nu gal neisisirgs  4u.gif
pas mus kol kas tfu tfu ok bet neaisku kaip bus, nes sako arteja rimta epidemija  unsure.gif
nu nezinau kaip ten yra isties, bet privaciose ligoninese tai tikrai gali rinktis ir eilines mirtingosios. cia pas mus tai as tik is kalbu girdejau, kad jei pagrindi savo pasirinkima, na tipo baime, ar dar ten kokios fiziologines problemos, bet ne ekstrymai, kai gydytojai patys pataria, tai gali rinktis.bet kaip ten yr is ties, nezinau.
bet dabar galvoju, ziuredavau daznai is uk laidas, 16 and pregnant nu tokio tipo, ti ten tos visos paaugles, mastymas toks, kad tik greiciau pagimdyt ir kaip cia i vakarelius iseit, tai bent jau aisku kaip rode, kad ne viena rinkos CP, kad "nesugadint" ten  unsure.gif  blink.gif  tai tikrai ne is reikalo, bet kai cia tv laidos, tai gali sakyt ka nori..

galbut is kai kuriu ir girdisi/jauciasi tas pasakymas, na bet juk kiekviena supranta, kad tai ne pacios pasirinkimas ir jei taip gavos, tai gavos, koks gi skirtumas kaip tas vaikas gime? svarbu viskas sekmingai. cia velgi gryztama prie to, kad JEI butu galimybe rinktis, tai sakytum va pasirinko "lengvesni" varianta.. nu bet juk taip nera.

o jei tavo abu po CP, tai nelabai gali palyginti kaip butu, jeigu butu be CP man rodos. TAIP PAT, kaip as dabar tik galiu isivaizduot kaip gali but vienu ar kitu atveju.
teoriskai/vaizdiskai zinau, bet praktiskai tai ne  rolleyes.gif
cia kaip ir pokalbiai del epiduro - vienos labai bijo jo, tik neaisku ko - pacio isivaizduojamo adatos skausmo, ar pasekmiu vaikui, kitos renkasi tai (na sitas tai laisvas pasirinkimas, manau, visur) kitos vel kaip..
as pvz. galvojant i ateiti, nelabai galiu pernest skausma,mane tuoj pykina,galva sukas, tai greiciausiai kad rinkciausi, bet jei  galvociau, kad galiu iskest, tai gal ir neimciau, nes na tai visgi vaistai.  kas yra pats epiduras ir kaip viskas vyksta tai deja, teko patirt, ir tos adatos  baimes jau nebutu. as del to skaitydama sakykim, daugiau gal matau, kad va gimdziau naturaliai, be jokiu vaistu...  rolleyes.gif

o kaip jau yra geriau apskritai, na turbut cia reiktu jau tikrai ziureti i gamta ir kaip yra sukurta, ir siuo atveju naturalumas, manau, nugali. juk neveltui yra taip, kad vaikas turi gimti pats, turi praeiti visa procesa, gaut visas reikalingas bakterijas ir pasiruosima i sita nezinoma ir baisu pasauli. ir moters organizmas taip sudetas kad hormonai turi suveikti ir padaryt savo, organizmas naturaliai zino kas vyksta/vyko, ir velesnis gyjimas, pieno pradzia yra susijus. 
aisku ir po cp gimusius ir maitinti gali juk, bet tas pirmasis odos kontaktas pirmos sekundes yra labai svarbios kudikiui ir mamai. todel neveltui sako, kad jei negali uzdeti mamai ant krutines tik gimusio, tetis turi but pasiruoses, kad gautu ta pirma savo zmogaus kontakta.  4u.gif

kaip iš knygos protingai surašei 4u.gif
Atsakyti
Pempe nu kosejo ji man vakar ir nosis buvo siaubingai uzsikimsus, vakare tempa sukilo iki 38.5. Tai as ir daviau sinupreto viena kart ir ibuprofeno skysto su skoniu. Daugiau nieko nedaviau.
Atsakyti

Grange aš ėmiau abu kartus epidūrą. Adatos tai tikrai nėr ko bijot, nes neimatai, nei jauti. Antrą kartą man nenuėmė visiškai skausmo, bet bent galėjau ramiai pagulėt ir netgi užmigus buvau. Tik kad labai trumpam, nes prasidėjo gimdymas su visais skausmais. O ir nelabai norėjo daryt, nes labai spaudimas buvo užkilęs, nors davė man akušerė 2 tabletes nuo spaudimo. Bet cp turbūt vis viena nebūčiau rinkusis. Vis tik operacija. Nors ir po gimdymo sunku ir vaikščiot, iš lovos keltis, jau nekalbu apie wc reikalus.

Atsakyti

Sunflowers bus nuo sirupo su skoniu. Mano dukrą buvo išbėrę kai apelsinų skonio daviau sirupo.

Atsakyti