Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sunflowers bus nuo sirupo su skoniu. Mano dukrą buvo išbėrę kai apelsinų skonio daviau sirupo.

Va va ibuprofenas su apelsinu  :4u: Dabar nusipirkau tabletem, jei vel sukiltu :4u: 

As ir nuskausminima emiau per gimdyma. Akuseris pats liepe :D Labai skaudejo per apziura  :4u: 

Labas rytas. Siandien as keliauju pas gydytoja :4u:  Nieko rimto, tik tth reik issitirti.

Visoms geros dienos.

Ai Pempe as dabar vietoj sunu kates noreciau :4u: 

Atsakyti
Sveikos medikės mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas mergaitės :)

Du kartus pati gimdžiau, o trečią cezarį darė. Tai jei reikėtų rinktis ką, tai gimdyčiau :)

Mano abu gimdymai labai greiti ir lengvi buvo, jokių plyšimų nebuvo, tad po gimdymo savijauta labai gera buvo :)  O vat po cezario tai skausmai didžiuliai buvo.  O ir operacijos metu per mažą dozę vaistų suleido, tai pradžioj viską jutau.

Buvau pas dantistą. 

Nusipirkau naujus akinius, vat kažkaip eksprontu sumąsčiau ir užsisakiau :D Šeštadienį atsiimsiu  :ax:​ 

Atsakyti

Pritariu del istatymo apie alkoholio reklama absurdiskumo. Yra didesniu bedu. O realiai isivaizduojat bomba atsivertusi voque??? :D nu nesamone visiska. Kas jau gere tai ir gers. Sviesti reik apie alkoholio zala nuo mokyklos laiku o ne dabar drausti kaip daug kas sako lyg S. Korejoj... 

Pikkolo - smagu del katino atsigavimo  :4u:  na o del mirciu... mano tevui 60, operavo lapkriti 3trombus, aukstas spaudimas.... mamai siemet 60... bet juk nepasirinksi, o galvor apie tai beprasmiska. Tiesiog reikia dziaugtis dienom kol jie yra. Beje kol jie dar yra noriu ir del to gryst i LT. Dar kad dazniau matyti juos o ne kaip dabar - pora akrt metuose..

sun- ar praejo dukrai berimas? 

Atsakyti

apie nelaimes visokias kalbant tai praeitą savaitę mano name rado jauną merginą negyvą. Nuo 28 dienos darbe jos pasigedo, kreipės į tėvus, kurie užsieny, tiem irgi irgi nepavyko susisiekt (neįsivaizduoju, kodėl tėvai policijon nesikreipė), bet praeitą savaitę tėtis grįžo ir duris buto išlaužė. Lyg ir su smurto žymėm buvo (bet čia jau pletkų lygis), tai neišku ar ją kažkas, ar pati... Dar toks vat mažas pasaulis, kad mes tai tik žinojom, kad rado bute, bet kokios aplinkybės ir pan, kas ji tokia nieko nežinojom, kol nepaiškėjo, kad ten b mamos bendradarbė.

Aš šiandien eglę nupuošinėju. Kažkaip vis neprisiruošiau. Bet šiaip gerai tas kėnis. Mažai jo pabyrėjo, spygliai jau apdžiūvę, bet prie šakų tvirtai laikos :)

Atsakyti
Aš tai šiandien delfi atsiverčiau, tai irgi buvau nemaloniai nustebinta, iš pradziu net nesupratau kad tas apsauginis ir sargas ne tie patys įvykiai , žodžiu apart ligų dar ir saugumo nera aplamai niekur, o į ligų temą mano pažistamai (34 m. ) nustatė vežį, nežinau kur dar konkrečiai , bet jau į kepenis išplitęs, vis kraujas blogas pas ja budavo, geležis tik apie 80 laikesi, sako silpna į šonus meto, tai pageria kokiu vitaminiu ir toliau eina, nieko blogo nejaute be šito verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 sausio 2018 - 14:57

BingBang berimas mazeja. Reiskias tikrai nuo vaistu.

As stengiuosi negalvoti apie ligas ir apie tai, kad tevai jau sveikatos nebeturi. Nes jeigu galvociau isproteciau..... O man tevu ligos ir neleidzia atsipusti... 

Atsakyti

apie nelaimes visokias kalbant tai praeitą savaitę mano name rado jauną merginą negyvą. Nuo 28 dienos darbe jos pasigedo, kreipės į tėvus, kurie užsieny, tiem irgi irgi nepavyko susisiekt (neįsivaizduoju, kodėl tėvai policijon nesikreipė), bet praeitą savaitę tėtis grįžo ir duris buto išlaužė. Lyg ir su smurto žymėm buvo (bet čia jau pletkų lygis), tai neišku ar ją kažkas, ar pati... Dar toks vat mažas pasaulis, kad mes tai tik žinojom, kad rado bute, bet kokios aplinkybės ir pan, kas ji tokia nieko nežinojom, kol nepaiškėjo, kad ten b mamos bendradarbė.

Aš šiandien eglę nupuošinėju. Kažkaip vis neprisiruošiau. Bet šiaip gerai tas kėnis. Mažai jo pabyrėjo, spygliai jau apdžiūvę, bet prie šakų tvirtai laikos :)

Eina sau kaip baisu... per tiek dienu ir suput ji spet galejo... brrrrr....

Atsakyti
Labas rytas.
Vakarykštės žinios tai siaubingos. Kaip iš romano ar filmo, nesinori su realybe suvesti.

O valstiečiai jau nupušo galutinai su tuo alkoholiu. Politika visada buvo šlykšti, bet dabar virš šlykštumo
Atsakyti
https://www.delfi.lt...i.d?id=76857251

man tai iš vis toks retorinis klausimas, kur mes einame , pasiskaičius tokius straipsnius, taip ir norisi kišt galvą po kaldra biggrin.gif ir nei matyt nei girdet nieko
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 10, 06:46)
Labas rytas.
Vakarykštės žinios tai siaubingos. Kaip iš romano ar filmo, nesinori su realybe suvesti.

O valstiečiai jau nupušo galutinai su tuo alkoholiu. Politika visada buvo šlykšti, bet dabar virš šlykštumo

girdejau kioskuose pardavineja užsienietiškus žurnalus su išplėštais lapais kur a;lkoholio reklama yra unsure.gif
Atsakyti

https://www.delfi.lt...i.d?id=76857251

man tai iš vis toks retorinis klausimas, kur mes einame , pasiskaičius tokius straipsnius, taip ir norisi kišt galvą po kaldra biggrin.gifir nei matyt nei girdet nieko

Siaubas 😮

Labas rytas. Vakar darant skydliaukes echoskopa rado guzeli 0.3mm 😮  Sake gydytoja dar nestresuojam 😮

Atsakyti