Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Ačiū už sveikinimus. Džiaugiuosi, nes vienas neišlaikymas t.y. dukrai nervai + min 100 eurų smile.gif
O dėl gėrimo- tai su mano norais gert tai aaaaaiiiii smile.gif gal kaip tik blogiau- nebus priežasties dėl ko negeriu smile.gif nors aišku būna ir situacijų kai vat net šampės negali atrodo žmogus.... vž dabar jau tikrai degraduosiu smile.gif

Pikkolo, tai jei žmonės tie patys, metų kaita situacijos nepakeis smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pikkolo zinok dar nieko neplanuoju vaikui, ankstoka dar 4u.gif as pratus nuo 7 menesio kazkur viska planuoti 4u.gif nu as tu paziuriu, kad labai anksti viska planuot negerai 4u.gif as turesiu omenyje zaislus 4u.gif
Atsakyti
Vrine, smagu, kad dukrai pavyko, tikrai maziau nervu ir islaidu!

cartman, koki pirkai? nu dabar gersi skania kava smile.gif

as laukiu kada is aparato galesiu pradet gert biggrin.gif

sveikos 4u.gif penktadienis pagaliau i pabaiga, si savaite kazko labai ilgai ejo.. vakar visa diena excelio mokymuose prasedejau, nusibodoZ!
Atsakyti

Tokį ėmiau. Gal būčiau pati rinkusis kitokios firmos, bet kadangi pirkau su čekiu konkrečioj pardėj, daug pasirinkimo nebuvo :D

pieno-putu-plakiklis-zyle-cn-mf02.jpg

Kavos aparato kada nors norėčiau, bet čia gal kada su savais namais, kas reiškia negreit :D

O kava tikrai skanesnė, nei šiaip pieno įpylus.

4d170971cb495d96d283ebe571f5938939.jpg

Atsakyti
mm skaniai atrodo! tai aisku kad geriau nei taip ipilt..
Atsakyti

kažkaip pagalvoju litais tai aš tokio daikto tikrai nebūčiau pirkus. Eurais tai atrodo nieko ypatingo :D

Atsakyti
kiek isejo?
Atsakyti

40 eur (ir čia dar su 20proc nuolaida). Nėra labai daug, bet kaip nepirmo būtinumo daiktui, tai nemažai.

Atsakyti

Nu man tai atrodo daug, siaip jau, uz toki daikta.kai pagalvoji kad pvz senseo aparata gali uz 60 eur gaut. Galvojau apie 20 koki.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 12, 10:29)
Labos,
vakar mano pana teises išsilaikė . valio valio valio... džiaugiasi mano širdis ir piniginė smile.gif

Tai čia iš antro karto? Liuks tada thumb_yello.gif . Nepataikė ant sunkių situacijų, ar visur tobulai pralėkė?

Aš ir šiandien pasigirsiu biggrin.gif . Abu mano studentai iš pirmų egzų dešimtukus gavo happy.gif
Atsakyti

Nu man tai atrodo daug, siaip jau, uz toki daikta.kai pagalvoji kad pvz senseo aparata gali uz 60 eur gaut. Galvojau apie 20 koki.

šiaip amazone, kiek žiūrėjau, irgi šitų daiktų kainos panašios :)

bendrai tai toj pardėj buvo vieninteliai iš daiktų, kurie man reikalingi ir už mano kuponą įperkami. :D

Atsakyti

Aš ir šiandien pasigirsiu biggrin.gif. Abu mano studentai iš pirmų egzų dešimtukus gavo happy.gif

Irgi saunuoliai! Vaje kai pagalvoju apie gzaminu laikus.... Brr

šiaip amazone, kiek žiūrėjau, irgi šitų daiktų kainos panašios :)

bendrai tai toj pardėj buvo vieninteliai iš daiktų, kurie man reikalingi ir už mano kuponą įperkami. :D

Nu tai taip kai turi ceki is specines pardes tai aisku renkies kas tinka ir kas iseina.

Jeindb negalvotume pirkti kavos aparato tai as ir ieskociau tokio kazko pienui, nes db tai su tokiu mazyciu ikejinu plaku :D issiplaka tik ne taip, aisku.

Atsakyti