Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 11, 07:57)
čia, kad įsiliet į temą  bigsmile.gif , turiu cistą skydliaukėj 2 cm sako jas kažkaip išsiurbia  unsure.gif

Sveikos

bet nesitiriu toliau
oliau

O kodel nesitiri?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 11, 09:18)
O kodel nesitiri?

nėr kada mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos .
ko jūs? smile.gif
Sunfl. tave gal jau mažiau pykina? gal echo ne tik tave bet ir lialių žiūrėjo?? ir ką matė? smile.gif
Pempe, kaip vakarienė- skani? smile.gif
Aš vakar kepiau kepsnių, viriau bulvių, vištienos viriau ir sultiny sriubos dar. Vat.
Šiandien dar kelis kepsnius iškepsiu kur vakar ne visus sukepiau, vyrui darban kad būtų šviežių.
Atsakyti
V-Rinė ziurejo echo jau tris kartus. Lyties dar nezinom. Maziau pagaliau pykina 4u.gif Jau apie keturias dienas jauciu judesius 4u.gif
Atsakyti

Laba. Lyzuka, blogai kai nerandi laiko pasirupint sveikata ;) 

Turiu ir as problemų su skydliauke geriu tiroksina, turiu mazgu. Krauja darau kas 3men. Echo 2 kart metuose

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 11, 10:33)
nėr kada  mirksiukas.gif

Marš tirtis ispejimai.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 11, 12:52)
Labos .
ko jūs? smile.gif
Sunfl. tave gal jau mažiau pykina? gal echo ne tik tave bet ir lialių žiūrėjo?? ir ką matė? smile.gif
Pempe, kaip vakarienė- skani? smile.gif
Aš vakar kepiau kepsnių, viriau bulvių, vištienos viriau ir sultiny sriubos dar. Vat.
Šiandien dar kelis kepsnius iškepsiu kur vakar ne visus sukepiau, vyrui darban kad būtų šviežių.

Tobulai skani buvo vakarienė, žiauriai pasiilgus buvau biggrin.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 11, 14:10)
V-Rinė ziurejo echo jau tris kartus. Lyties dar nezinom. Maziau pagaliau pykina  4u.gif Jau apie keturias dienas jauciu judesius  4u.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(KolJe @ 2018 01 11, 15:06)
<p>Laba. Lyzuka, blogai kai nerandi laiko pasirupint sveikata ;) </p><p>Turiu ir as problemų su skydliauke geriu tiroksina, turiu mazgu. Krauja darau kas 3men. Echo 2 kart metuose</p>

Kaži, ar yra pasauly dar sveikų ax.gif

Kaip jūs laikotės smile.gif ?
Atsakyti

Pempe, dekui neblogai :) pilna troba, nes iki pirmadienio atostogos. Laukiu pirmadienio kaip nznau ko. Pasiilgau ramybes 😊

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labos,
vakar mano pana teises išsilaikė . valio valio valio... džiaugiasi mano širdis ir piniginė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 12, 10:29)
Labos,
vakar mano pana teises išsilaikė . valio valio valio... džiaugiasi mano širdis ir piniginė smile.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti

Vrine, dabar su vyru galėsit baliavot poniškai :D :D

nusipirkau šią savaitę pieno putų aparatą. Jetus, koks fainas daiktas, daug patogiau nei su rankiniu plaktuvu :D

Atsakyti

Sunflowers mano pasiūlymas dėl žaisliukų vis dar galioja. Dar ir FP karuselę atiduočiau.

Antrą naktį neišsimiegu, tai kažkaip sunkiai galvojasi darbe. Viena šiandien. O šiaip tai užknisa vėl valdžios požiūris - skubu skubu, bet nieko nedaro. Pvz dėl bukletų, jau kaip ir naują sudėliojom. Tai sakau gal man čia sukilnot iš eilės ar kaip. Ai tai reik, kad dar direktorius pažiūrėtų. Jau savaitė praėjo. O paskui norės, kad per dieną sudėliočiau, dar dizainerė turės sukelti. Vienžo. Nauji metai, bet niekas nesikeičia.

Atsakyti