va žinau viena kur pakvietė naujas darbas geras, buta nusipirko, dabar nervinas iš ko mokes tuo menesius imokas kai lakstys miškais
Kažkiek moka, plius jei garai pasirodai beveik antrą tiek "stpkės" gauna
plius galima teikt prašymus tarnybos atidėjimui
Vinted forume jau mačiau mergaitės verkia.
aha, bernų. kaip kitaip o vinted yra ir normalus forumas. Aš ten kartais užsuku paskaityt kokių temų apie santykių peripetijas. Kaip koks romanas praktiškai sueina
šauktinius iki 26 metų kviečia
o vakarienei pas mane paprastai - sumuštiniai.

su tais šauktiniais tai kaip visad dramos daugiau nei realiai yra. pašaukė apie 28 tūkst. nors ims tik nepilnai 4 tūkst ir tiek išvis nereiks, nes dar dalis savanoriais nueis
Bernų verkia?
o tai vintedų forumas ne vien apie bliuskas ir sijonus- ir apie bernus dar kalba?
ką vakarienei gaminat?
Sunfl. o tai kiek taviškiui metų?
MB broliai dvyniai senberniai (vakar 34 suėjo) tai jų nieks net nejudina....o kodėl kaži?
Virs 30
man tai iš vis toks retorinis klausimas, kur mes einame , pasiskaičius tokius straipsnius, taip ir norisi kišt galvą po kaldra

Nesinervink, nieko nebus. Man jau nemažai mazgelių yra, jų daugėja ir po truputį didėja. Bet nepikti, bent jau dar. O rado pirmąjį, kai buvau 25.
Su džiugesio pareiškiu- baliai baigti. Kolegė iš nedarbingumo grįžo- už du nebearsiu....Ačiū dievui

Einu paskaityti delfį, nes nei žinių žiūrėjau nei aplamai ...

Sveikinu,nuoširdžiai

va žinau viena kur pakvietė naujas darbas geras, buta nusipirko, dabar nervinas iš ko mokes tuo menesius imokas kai lakstys miškais

Maniškis jau ten dirbti pasiliko, o dabar dar ir studentas yra, išvažiavo sesijon.
o tai vintedų forumas ne vien apie bliuskas ir sijonus- ir apie bernus dar kalba?

ką vakarienei gaminat?

Sunfl. o tai kiek taviškiui metų?
MB broliai dvyniai senberniai (vakar 34 suėjo) tai jų nieks net nejudina....o kodėl kaži?
Kebabai ir gruzdintos bulvės iš kebabinės

Pempe nu man gydytoja sake, kad pakitimai gali buti ir del nestumo 🤔
Man , kad padidėjusi skydliaukė, irgi po pirmo nėštumo pastebėjo(tada buvo persileidimas). Gal nėštumo metu tiesiog viską tikrina, stebi, tai ir pastebi tokius dalykus.
Pempe gaila

Echoskopa dare ne pirma karta, guzeli pastebejo pirma kart. Jau senai turiu problemu su skydliauke ir hormonais. Na nepergyvenu labai, visvien dabar dazniau reiks tikrintis.
Labas rytas

Sveikos
bet nesitiriu toliau
oliau