Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos

pas mus tuoj neliks dirbančiu vieni sirgimai,

Avoniuke 4u.gif

Vrine man kieti sūriai l tinka užbarstymams ant visokiu picų, lazanijų, apkepų ir pan. dalykų
Atsakyti
Jau Lyžuka paminėjo pagrindinius. Dar galima daryt iš šaldytos tešlos visokius suktinukus - padažas, mėsytės, sūris. Kaip užkandis gerai sueina. Vištienos suktinukai su sūrio įdaru, kotletai su sūrio įdaru. Čili troškinį skanu apsibarstyt sūriu.
Atsakyti

Miegat ? ☺ a kode ☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 23, 21:46)
<p>Miegat ? ☺ a kode ☺</p>

A va ir neatspėjai, ne miegam bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas. Miego noriu belenkaip  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 24, 08:49)
<p>Labas rytas. Miego noriu belenkaip  4u.gif </p>

blogai miegojai? kaip dukrai ?

labas is ryto.

darbuke pusryciauju ax.gif

big bang - aciu mirksiukas.gif
avoniuke, nefainas jausmas, aisku kai taip gali grest verysad.gif et... na bet gal tai i gera, gal rasi kas labiau tinka ir patinka.

vrine, suri tarkuok ir saldyk, o daugiau panaudosi kokiam apkepui, lazanijai ar spageciams uzbarstyt, jei taip nesivalgo ir nesunaudosi. smile.gif
Atsakyti

Grange, man dabar nuolat truksta miego. Jauciu del  :nestuke 

Geriau jau dukrai. Aciu 

As siandien plova gaminu su vistiena  :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos įlipusios į 200 psl smile.gif

pas mus kokia pūga. Siaaauuubas. Nesitikėjau kad taip dar gali būt... Planavau per pietus iki banko, bet neisiu jei šitaip...

Sunfl o nebūna sausas plovas su vištiena?

Lyžuka- ko tu naktinėji, ko nesimiega? smile.gif

Dėl kietojo sūrio- nesugalvojau kad jį galima picoms ir t.t. Sakau gal ir liks kietas. Tai jei šitaip galima, tai suvartosim smile.gif
Atsakyti

V-Rinė ne. Man su vistiena pats skaniausias. Kazkaip paskutiniu metu retai valgom kiauliena.

Pas mus irgi jau pusto. Sirdis verkia, kad tuoj nuleis sniega  :cray:   :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 24 sausio 2018 - 10:58

Pas mus ramu :)

Vakarienei ale kotletukai. Reiks užsimarinuot faršą.

Atsakyti
oo plova priminet, seniai bedariau..
maniskis ji vadina "Lithuanian rice" biggrin.gif jau ana karta sake kad seniai bedariau.
su vistiena esu darius ir, skanu ir man, bet as siaip visada darau su jautiena. bet reiks gal kada pakeist su kiauliena, bet nzn kuria dali pirkt mesos. man neaisku cia kaip jos vadinas
Atsakyti

Jautiena mes aplamai labai retai valgom 😊

Atsakyti