Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos dar kartą smile.gif Ilsitės biggrin.gif ? Nuo kompo? biggrin.gif

Na ką, Palanga yra gėris, ten yra jūra, ten yra parkas, ten yra kopos ir nuostabūs gėlynai. Ten yra kinoteatras blogesniam orui, nuostabaus grožio bažnyčia, muzikiniai fontanai ir puiki rotonda, kurioje groja Palangos orkestras wub.gif . Žodžiu- viečnyj kaif, tik trijų dienų mažai biggrin.gif
Dar matėme "Vaivos juostos" repeticiją, Jampolsis tik repetavo, repetavo smile.gif . Nežinojau, kad tai vyksta prie pat tilto.

Džiaugiuosi, kad pagaliau atšilo smile.gif . Lyg ir perdaug žada įkaitinti bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos. Mes dirbome visa savaitgali. Karsta ir netgi labai. Laukiam lietaus, lyg zadejo. Tikiuosi nebus skvalo, nes as jo bijau 😊Nu arba lai buna vakare, kai vyras bus jau namie 😊

Atsakyti
Mes vakar grįžom iš sodybos. Oi kaip buvo gerai rytais ant lieptelio kavytę gert smile.gif ir šiaip toks žiauriai geras atsipalaidavimas ir atsijungimas nuo visko buvo.
Ir net trobos nepadegėm pirtį kurdami biggrin.gif
Atsakyti
Nu jooo, gerai lotuliukas.gif

Pas mus nulijo, nužaibavo, bet dabar taip drėgna ir karšta, kol kas tuo mėgaujuosi biggrin.gif , vis dar neperdaug. Man biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Vakar dar buvom iki Jūrmalos nulėkę. Oras ir jūra tiesiog puikūs - puikiai subalansuoti poilsiui ☺ šiandien jau dirbu 😣😣😣😣😣 žinokit ryte sėdėjau ir nebemokėjau ką daryt. Pati pradžiai - prisijungimo duomenų net nebežinojau ☺ poto gaunu dokus ir nzn ką su jais daryr. Ryškiai pailsėjau per atostogas 😅 vakare dirbt moku viską jau 😅 bet viena kolegė taaaaip sunervino kad likau nesupratusi ir ryt ryškiai iškoliosiu... nes pati kalta pati rėkia....vat.
O šiaip lietus šiandie nudavė kad maža nebūtų....gerai kad kai namo ėjau lietus nustojęs buvo nes skėčio net neturėjau ☺
O dabar eisiu kepsnių kept ir bulvių lupt. Fe.
Atsakyti

Pas mus ledukais nulijo per pietus, saule pasviete, dabar vel apniuke.

Atsakyti
Sunfl ką taip dirbote savaitgalį ?

Aš irgi šeštad nuvažiuoju pas mamą o ten atvežę 3 tonas tų kažkokių anglių briketų. Ruošiasi viena moterytė susinešti.....😨😨😨😨 tai kaip čiupom ir sunešėm. ĮKERTAT kokia aš stipruolė ☺ nes jie dėjo į kibirus o aš nešiau. Ir nieko. Ir keista buvo kodėl nieko taip ir neskaudėjo ☺☺☺☺
Atsakyti
Neee, ledukų pas mus nebuvo. Ir jau daugiau nelijo.

Paskaičiau mažutei truputį poezijos, vis reikėjo išversti biggrin.gif . Nes labai jau gražiai rašo , pvz :
Šypsos, šalpusnių pritūpę,
Miško retmės guviai.

arba

Blindžių medum alsuoja
Gauruota girios galva.

Atradimas man, kokia faina knygelė - Onos Jautakės "Maži paklydimai" . Ir rimuota, ir šiuolaikiška, ir labai gražu, poetiška. Kas turit vaikų- rekomenduoju smile.gif . Ir mažiukams ir nemažiukams.

Dabar jau miega, po dar dvejų skyrių "Mažų ežiuko sapnų" biggrin.gif

Vrine, tu baisinė darbininkė showoff.gif showoff.gif . Aš būč sulūžusi unsure.gif
Atsakyti

V-Rinė darem sildomas grindis kolidoriuje, paskui betonavom.  Ta diena man rodos ir perkaitau, visa diena lauke. 

Pempė12 kaip pavydziu. Maniskei nepatinka, kad as skaityciau jai 😢

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 07 31, 21:53)
<p>V-Rinė darem sildomas grindis kolidoriuje, paskui betonavom.  Ta diena man rodos ir perkaitau, visa diena lauke. </p><p>Pempė12 kaip pavydziu. Maniskei nepatinka, kad as skaityciau jai 😢</p>

Manoji reikalauja net, vis negana ir negana, nebent užmiega beskaitant smile.gif . Siunčiu kartais ir pas tėvą, ir pas brolį. Bet neleidžia man namie dainuoti. Negražu jai unsure.gif . Išskyrus lopšines, jei pati užsinori.

Galvoju dabar, skaityk ir viskas. Tarsi sau. Tik garsiai. Nedaug, bet kad būtų įdomiai. O gal pamėgs ax.gif
Atsakyti

Laba, as vakar vaikus i kina vedziausi,paskui mamos uzejom aplankyt ir pusbrolio, tai prabuvom parke, sedejau vaiksciojau,vel sedejau,sian nugara lauze ir tokia isleipus jauciausi, dar nakti streso apturejom,audra uzejo,tai galvojau langus ispus, ryte vyras masina rado leduku iskapota, draudimas jau zino,lauksim kol paskirs termina apziurai ir zalos ivertinimui.. O masina stovi skelbimuose kaip parduodama  :oh:  :oh: nuostolis tik... 

Ledu naminiu padariau, tai nors biski atgaivins :) Vaikis skrandi spardo ties saules tasku,net saldu pasidaro :D 

Atsakyti

KolJe eina sau tos audros 😮

Sveikos

Atsakyti