QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 02, 15:11)
Pempe, vadinasi trūksta įgūdžių ir tiek (balandžiams), nes šiaip tai ten viens du ir prašom
kas agurkus žiemai konservuojat, kokiais marinatais pilate kad skanūs būtų? turite savo kokį pačiausią? Mane nudžiugino- sakė atvežė kibirą agurkų. Labiausia jų man iki laimės pilnos trūko šiandien
Man nervai neneša visą dieną ėdalo gamybai paskirti

. O tai kaip jau tu trumpiau? Konsultacijos prašom

. Nes nu mali, žmogus, mėsą, mali mali, suki suki, mėsmalę plauni. Prieskoniuoji makaluoji, ryžius verdi. Jau bliūdai puodai plovimui. Toliau marmaliuoji jau su ryžiais. Toliau kaiti didžiausią puodą, kad kopūstas tilptų. Kad būt greičiauu, dar vartai jį. Tada trauki lauk, verdančius lapus kokius tris lupi, nagus rankas plikai. Vėl grūdi kopūstą atgal. Tada jau anuos vynioji, skysčiai per spinteles teka. vĖL KOPŪSTĄ TRAUKI, VĖL RANKAS PLIKAISI. Ir t.t. ir panašiai. Iki šventos pabaigos. O paskui dar dvi valandas glagini (išvarėm į "Ameriką pirtyje", tai vienas puodas 5 val

) . Ir dar bulves atskirai. Skanu. Bet ar tai ne durnizmas
Tu pasakyk, kurioje vietoje sutrumpini