Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas,
pas mus irgi ryte griaudė ir vėjas kilo siaubingai, jau galvojau kaip reiks darbą pasiekt. Bet ačiū dievui kad tik garsiai patriukšmavo o realiai truputį palijo trumpam tik smile.gif
o man šiandien kojos skauda vos apeinu smile.gif dvi dienas ėjau su kulnais- per atostogas atpratau smile.gif tai šiandien supratau jei apsiausiu vėl kulnus numirsiu. O kadangi dar mirti nesinori tai atėjau su lygiapadžiais smile.gif ryškiai senatvė....seniau be kulnų paeit negalėdavau smile.gif

Pempe, juokas suėmė...tikriausiiai negražiai dainuoji kad dukrai nepatinka smile.gif jei aš užtraukčiau tai irgi klausytojų nebūtų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lab dien 4u.gif

Ja ja, negražiai. Gal biggrin.gif . Senamadiškai gal labiau biggrin.gif biggrin.gif
Aš kulnų neturiu, ir nemoku, tai dėl to nemirsiu biggrin.gif .

Kolje, baliončiks 4u.gif .

Lyžuka, kukū 4u.gif Kaip tu?

Kažkaip tylu. Kai nedirbu, norėtųsi gal daugiau pokalbių biggrin.gif .
Vakar pasitrumpinau plaukus, t.y. kirpėja patrumpino, nes vėl buvau nutriušusi bilekokia. Šįvakar lėksim į koncertą, Amerika pirtyje,gal kaip miuziklas, neįsivaizduoju, kaip čia bus. Turėtų būti gerai biggrin.gif . Mūsųpilies kiemelyje. Ten labai jauku. Kad tik nelytų.

Pas mus nieks nelijo ir vėjo nebuvo. Tik apsiniaukę nuo ryto. bET DABAR JAU SAULUTĖ LENDA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 rugpjūčio 2017 - 11:14
aha Lyžukai ryškiai reikia papeikimą rašyt- visiškai nebedraugauja su mumis. Lyžuka aūūūūū...tikiuosi viskas gerai tik atostogauji?

dušniakas neįmanomas... unsure.gif
Atsakyti

Pas mus jau nulijo. Vesu, fainai 😎

Atsakyti
NUSTAČIAU, KAD BALANDŽIUS DARYTI YRA KATORGA ninja.gif
Atsakyti
Pempe, vadinasi trūksta įgūdžių ir tiek (balandžiams), nes šiaip tai ten viens du ir prašom smile.gif

kas agurkus žiemai konservuojat, kokiais marinatais pilate kad skanūs būtų? turite savo kokį pačiausią? Mane nudžiugino- sakė atvežė kibirą agurkų. Labiausia jų man iki laimės pilnos trūko šiandien unsure.gif
Atsakyti

Aš dirbu  :D ryte su siurblių ir savo garų šluota prašokau tango.  Tada pora skalbimu padariau. Indaplovė ir pora kart isplove ir perkrausciau pora spintelių.  Jei indėliai guli nenaudojami tai ir nebus naudojami trenkiau į šiukšles.  Dukra išnešė šiukšles,kad tėvas pamatęs atgal nesukištu :D 

Plova damusem, reiks viš tiek vakariene daryt. O tai vakare zirzalyne bus virtuvei :) 

Atsakyti

Pempe, vadinasi trūksta įgūdžių ir tiek (balandžiams), nes šiaip tai ten viens du ir prašom smile.gif

kas agurkus žiemai konservuojat, kokiais marinatais pilate kad skanūs būtų? turite savo kokį pačiausią? Mane nudžiugino- sakė atvežė kibirą agurkų. Labiausia jų man iki laimės pilnos trūko šiandien unsure.gif

As perku marinata zolelem.

Atsakyti
Sunfl. aš nesupratau apie marinatą. marinatą perki? ar žoleles marinatui? o į marinatą kiek dedi cukraus/druskos/acto?
šiemet aš aštrių negaminsiu gal, nu nzn bus matyt... kažkaip pernai labai aštrūs buvo šiemet švelnesnių lyg ir norisi smile.gif

Lyžuka apžiūrėjau kitoje temoje tavo darželius, na pašėlęs grožis.... supratau kad labai noriu to šalavijo wub.gif wub.gif nors nelabai įsivaizduoju kur sodinčiau bet didelis noras užėjo. O iš kur jų galima įsigtii kaži? babutės turguje kaži ar turės....
Atsakyti

Sunfl. aš nesupratau apie marinatą. marinatą perki? ar žoleles marinatui? o į marinatą kiek dedi cukraus/druskos/acto?
šiemet aš aštrių negaminsiu gal, nu nzn bus matyt... kažkaip pernai labai aštrūs buvo šiemet švelnesnių lyg ir norisi smile.gif

Lyžuka apžiūrėjau kitoje temoje tavo darželius, na pašėlęs grožis.... supratau kad labai noriu to šalavijo wub.gifwub.gifnors nelabai įsivaizduoju kur sodinčiau bet didelis noras užėjo. O iš kur jų galima įsigtii kaži? babutės turguje kaži ar turės....

Toki masiuka zoleliu perku, nieko nededu papildomai.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 02, 15:11)

kas agurkus žiemai konservuojat, kokiais marinatais pilate kad skanūs būtų? turite savo kokį pačiausią? Mane nudžiugino- sakė atvežė kibirą agurkų. Labiausia jų  man iki laimės pilnos trūko šiandien  unsure.gif

Man nervai neneša visą dieną ėdalo gamybai paskirti protest.gif . O tai kaip jau tu trumpiau? Konsultacijos prašom biggrin.gif . Nes nu mali, žmogus, mėsą, mali mali, suki suki, mėsmalę plauni. Prieskoniuoji makaluoji, ryžius verdi. Jau bliūdai puodai plovimui. Toliau marmaliuoji jau su ryžiais. Toliau kaiti didžiausią puodą, kad kopūstas tilptų. Kad būt greičiauu, dar vartai jį. Tada trauki lauk, verdančius lapus kokius tris lupi, nagus rankas plikai. Vėl grūdi kopūstą atgal. Tada jau anuos vynioji, skysčiai per spinteles teka. vĖL KOPŪSTĄ TRAUKI, VĖL RANKAS PLIKAISI. Ir t.t. ir panašiai. Iki šventos pabaigos. O paskui dar dvi valandas glagini (išvarėm į "Ameriką pirtyje", tai vienas puodas 5 val karsta.gif) . Ir dar bulves atskirai. Skanu. Bet ar tai ne durnizmas umn.gif
Tu pasakyk, kurioje vietoje sutrumpini 4u.gif
Atsakyti

Aš tai nevynioju. Ir faršą perku.

Mama šiandien išvažiuoja tai nuo rytdienos kelsiuosi 6 val  :oh: Šiąnakt dar ir 4 kartus kėlėsi vaikis valgyt, nu kitaip neužmiega. Dantys....

Atsakyti