Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas. Ate su svente jus 🎈

Atsakyti

23 gyvenimo metai kartu - berilo vestuvės.

Berilas nėra brangus, tačiau, kai kurios jo rūšys kainuoja tikrai nepigiai. Taip pat ir šeimos gyvenime: ne kiekviena santuoka, triukšmingai atšventus vestuves tampa tvirta. Tačiau jai pora laimingai išgyveno 23 metus - tokią santuoką galima vadinti vertinga.

Tai su tom vertingom, ate! :mirksiukas:

Daratėja, Vrine, pravėdinkit galvas kažkuo, gal bus kiek geriau :4u:

Mes tik po pusryčių. Žemės riešutų sviesto blynai su bananais.

Atsakyti
Ate sveikinu ir aš 4u.gif

Cartman kaip kepei tuos blynus?

Turiu to sviesto nežinau kur panaudoti kad sunaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti

1 trintas bananas, 3 dideli šaukštai riešutų sviesto, kiaušinis, biškį cukraus, stiklinė miltų ir pieno tiek, kad blynų tešla standartinio skystumo gaustųs.

O šiaip riešutų sviestas skanu ant duonos su bananu arba džemu, galima į vaisų kokteilius įsidėt vištienos marinatui tinka, sausainius galima kept.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 01 28, 13:00)
<p>1 trintas bananas, 3 dideli šaukštai riešutų sviesto, kiaušinis, biškį cukraus, stiklinė miltų ir pieno tiek, kad blynų tešla standartinio skystumo gaustųs.
</p><p></p><p>O šiaip riešutų sviestas skanu ant duonos su bananu arba džemu, galima į vaisų kokteilius įsidėt vištienos marinatui tinka, sausainius galima kept.
</p>

Ačiū, apie marinata nepagalvojau unsure.gif
Atsakyti

Man labai skanu ir vienas riesutu sviestas  :geda:​ 

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2018 01 27, 19:56)
<p>Aš įsijungiau M.A.M.A apdovanojimus pažiūrėt smile.gif</p><p>Kalbėjot, jog beveik nieko nepažįstat , tai galvoju reik pažiūrėk kas per do žmonės  biggrin.gif </p><p>Nu viską pažinau smile.gif</p><p>Kadangi žurnalą "Žmones" perku nuo pat pirmo numerio, ir nesu praleidusi nė vieno (čiūju jau čia man apdovanojimo reikia  laugh.gif​  ) tai visus pažinau, ir visi girdėti .</p>

Aš irgi žinojau, bent jau tiek, kiek žiūrėjau.

QUOTE(Cartman @ 2018 01 27, 19:58)
<p>Aš geriu chai latte ir tingiu biggrin.gif
</p><p></p><p>pempe, čia turizmo paroda, nuo išvykstamojo turizmo organizatorių, iki užsienio valstybių ir Lietuvos miestų ir regionų turizmo prisistatymo smile.gif
</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Tai visai įdomu. Aš vis noriu daugiau pamatyti, bet reiktų turėti dvigubai daugiau atostogų ir būti mažiau užsiėmusiai. Ale nepavyksta, vis įsikinkau į įvairias veiklas.

QUOTE(ate42 @ 2018 01 27, 20:40)
Ką tik sparnelius rytojui sumarinavau ir Tiramisu padariau. Ryt švęsim.

QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 27, 20:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="71978223" data-time="1517078427"><div><p>Ką tik sparnelius rytojui sumarinavau ir Tiramisu padariau. Ryt švęsim.</p></div></blockquote><p>Ka svesit? </p><p>Pempe ko i Vilniu? </p>

Krikštasūniui 18 sukako smile.gif . Neseniai grįžom ax.gif . O Vilniuje sniego yra wub.gif . O pas mus tik liūtis liūtis, visai neįdomu.

QUOTE(ate42 @ 2018 01 27, 21:18)
Šeimos gimtadienis. 23 sukaks 14 val. biggrin.gif

Sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tai mes kaip ir vienodai, dabar galvoju, ar pernai ne 22 buvo. Ai, ne, MB sako, kad 25. Kaži, ar galėjo tiek būti. Nors gal ir galėjo ax.gif .

Papildyta:

QUOTE(-Darateja- @ 2018 01 27, 21:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71978306" data-time="1517082067"><div><p>. Bet kažkaip net pabodo...noriu kažko tik nežinau ko. Bet jau nusibodo...vat. </p></div></blockquote><p>Nžn tiksliai apie ką tu čia, bet toks jausmas kad parašei, tai kaip aš jaučiuosi...</p><p>Atrodo viskas nusibodo, kažko noriu, bet ko-nžn  unsure.gif </p><p>Viskas per gerklę jau lipa.</p><p>Bet čiūju čia tokia savijauta dėl išsiskyrimo su draugu  laugh.gif </p><p>ATE sveikinimai !!!!!!! Ech kaip gražu... wub.gif​ </p>

Och ax.gif . Su dramom ar be dramų?

QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 27, 22:08)
<p>Daratėja tai pas tave veiksmas vyksta vadinasi -  meilės seilės skyrybos susitaikymai....☺ o pas mane niekas - t.y. tas pats per tą patį. Tik bandai atskaičiuot ryte pabudus kokia diena - ar išeiginė ar darban eit...ir scenarijus aiškus ...o pas tave vadinasi pavasaris širdy..... galvoju gal ir man kavalierių kokį įsitaisyt ar ką...gyvent būtų ryškiai įdomiau ☺</p>

Tai, jei įvairovės trūksta, gali skirtis biggrin.gif . Juokauju, jei ką laugh.gif
Atsakyti

Pempe pas mane kieme irgi yra sniego, nedaug bet yra  :4u:​  Ir dar siandien snigo kelias valandas  :4u: 

Atsakyti

Vilniuj dabar kiekvieną rytą sninga, kiekvieną vakarą lyja :D

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 28, 16:52)
<p>Man labai skanu ir vienas riesutu sviestas  blush2.gif​ </p>

Man riešutų sviestas su bulkyte irgi labai skanu

Jau vyresnioji vemia scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 sausio 2018 - 21:56

Och ax.gif. Su dramom ar be dramų?

Pasirodo mes vis dar pora  :laugh: 

Šnd vakare netikėtai visiškai į FB sulaukiau skambučio iš draugo mamos  :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Mes nesam susipažinusios, bet ji man paskambino  :laugh: 

Tai ką, istorija tęsiasi, žiūrėsim kas bus toliau  :laugh:​ 

Atsakyti

Man riešutų sviestas su bulkyte irgi labai skanu

Jau vyresnioji vemia scare.gif

Eina sau, sveikatos 🎈

Atsakyti