Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Daratėja, o čia jau pas tave dramos su fejererkais :D

Atsakyti
Daratėja, tai žiurint kokio pobūdžio skambutis smile.gif, ar susipažinimui skirtas ar ginti "nuskriaustą" vaiką biggrin.gif

Sveikos smile.gif, sunkiai miegojosi vis kas pora valandų prabusdavau ir sapnai tokie be ryšio sukosi kaip filme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 29, 09:41)
Daratėja, tai žiurint kokio pobūdžio skambutis smile.gif, ar susipažinimui skirtas ar ginti "nuskriaustą" vaiką  biggrin.gif

Sveikos smile.gif, sunkiai miegojosi vis kas pora valandų prabusdavau ir sapnai tokie be ryšio sukosi kaip filme  unsure.gif

Labas rytas,
ačiū, mielosios už sveikinimus ir linkėjimus.
Lyžuka, man tokia pati naktis. nemiegota beveik.
Atsakyti

Kolje!

happy-birthday-balloons-tumblr-images-8.

Atsakyti

Aciu labai  :wub:  :4u:​ 

Atsakyti
Kolje, sveikinu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Daratėja, o čia jau pas tave dramos su fejererkais :D

Atrodo normalų gyvenimą gyvenu... Bet kai pagalvoji geriau, ar iš šalies pažiūri, tai jo, kaip muilo opera kokia .

Daratėja, tai žiurint kokio pobūdžio skambutis smile.gif, ar susipažinimui skirtas ar ginti "nuskriaustą" vaiką biggrin.gif

Čia tas gerasis skambutis  :) 

Norėjo susipažinti su manim. Sako aš tau siūlau savo pagalbą, abi kažką kartu sugalvokim ir padarykim , kad tą mano išlepusi vaiką atvestumėm į protą, ar kažkaip panašiai ji pasakė. Aš buvau taip pasimetusi, kad nepamenu nieko  :laugh: 

KOLJE su gimtadieniu!!!! :oro_buckis: 

Mano mažajai antra diena kaip ausis paskauda, lašinu lašiukus, nuo skausmo vaistų duodu, bet nepraeina...

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2018 01 29, 12:15)
abi kažką kartu sugalvokim ir padarykim , kad tą mano išlepusi vaiką atvestumėm į protą, ar kažkaip panašiai ji pasakė. Aš buvau taip pasimetusi, kad nepamenu nieko  laugh.gif </p><p>KOLJE su gimtadieniu!!!! oro_buckis.gif </p><p>Mano mažajai antra diena kaip ausis paskauda, lašinu lašiukus, nuo skausmo vaistų duodu, bet nepraeina...</p>

na mano galva, jei jau pati mama savo laiku į protą nepastatė, tongue.gif, tai dabar jai prašytis pagalbos beviltiška biggrin.gif , o tau dar kažką užsiimti pareigą "vedžioti" į/iš protą irgi tik laiko gaišinimas bigsmile.gif

o bet tačiau toks skambutis paglostė tavo "kailiuką " bigsmile.gif
Atsakyti
Labos,

Kolje, būk sveika laiminga ir turtinga smile.gif Sveikinu sveikinu smile.gif

Daratėja, nieks su te nebus jei jau mama taiko ir t.t. Rasi geresnį.... o aplamai kam jie reikalingi... smile.gif

Pas mane tikras pirmadienis. Darbai iš visų pusių. Visokių klaustukų daug, visi nervuoti.... ir dar lietus ryte lyjo. Nu betvarkė....

Atsakyti

Daratėja, nieks su te nebus jei jau mama taiko ir t.t. Rasi geresnį.... o aplamai kam jie reikalingi... smile.gif

Aš irgi galvoju, kad jei jau mama, kuri tavęs nepažįsta, pasiruošus įsikišt, tai negeras ženklas.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 01 29, 13:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71980106" data-time="1517224788">
<div>
<p>

Daratėja, nieks su te nebus jei jau mama taiko ir t.t. Rasi geresnį.... o aplamai kam jie reikalingi... vartotojo įkelta nuotrauka

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>

Aš irgi galvoju, kad jei jau mama, kuri tavęs nepažįsta, pasiruošus įsikišt, tai negeras ženklas.</p>

beviltiškas jau jis, jeigu jau mama tave laiko paskutiniu išsigelbėjimu biggrin.gif< bek kuo toliau nuo tokio

o jei ir buvo kada normalus tai gal mamelė su tokiu savo reguliavimu išbalamutijo ir tau ramybes neduos taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 sausio 2018 - 14:11

Ačiū  už sveikinimu ❤️😘

Atsakyti