Daratėja, o čia jau pas tave dramos su fejererkais

Sveikos

Sveikos

Labas rytas,
ačiū, mielosios už sveikinimus ir linkėjimus.
Lyžuka, man tokia pati naktis. nemiegota beveik.
Kolje!
Aciu labai

Daratėja, o čia jau pas tave dramos su fejererkais
Atrodo normalų gyvenimą gyvenu... Bet kai pagalvoji geriau, ar iš šalies pažiūri, tai jo, kaip muilo opera kokia .
Daratėja, tai žiurint kokio pobūdžio skambutis
, ar susipažinimui skirtas ar ginti "nuskriaustą" vaiką
Čia tas gerasis skambutis
Norėjo susipažinti su manim. Sako aš tau siūlau savo pagalbą, abi kažką kartu sugalvokim ir padarykim , kad tą mano išlepusi vaiką atvestumėm į protą, ar kažkaip panašiai ji pasakė. Aš buvau taip pasimetusi, kad nepamenu nieko
KOLJE su gimtadieniu!!!!
Mano mažajai antra diena kaip ausis paskauda, lašinu lašiukus, nuo skausmo vaistų duodu, bet nepraeina...

na mano galva, jei jau pati mama savo laiku į protą nepastatė,

o bet tačiau toks skambutis paglostė tavo "kailiuką "

Kolje, būk sveika laiminga ir turtinga

Daratėja, nieks su te nebus jei jau mama taiko ir t.t. Rasi geresnį.... o aplamai kam jie reikalingi...

Pas mane tikras pirmadienis. Darbai iš visų pusių. Visokių klaustukų daug, visi nervuoti.... ir dar lietus ryte lyjo. Nu betvarkė....
Daratėja, nieks su te nebus jei jau mama taiko ir t.t. Rasi geresnį.... o aplamai kam jie reikalingi...
Aš irgi galvoju, kad jei jau mama, kuri tavęs nepažįsta, pasiruošus įsikišt, tai negeras ženklas.
<div>
<p>

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Aš irgi galvoju, kad jei jau mama, kuri tavęs nepažįsta, pasiruošus įsikišt, tai negeras ženklas.</p>
beviltiškas jau jis, jeigu jau mama tave laiko paskutiniu išsigelbėjimu

o jei ir buvo kada normalus tai gal mamelė su tokiu savo reguliavimu išbalamutijo ir tau ramybes neduos taip pat

Ačiū už sveikinimu ❤️😘