Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2018 02 06, 15:14)
</p><p></p><p>Šalčiūtės skaičiau. Man įdomu, koks ten kosminis valymas už 800 eur. Aš galėčiau tą butą išvalyt, ir už pigiau, už kokius 700 eur lotuliukas.gif
</p>

tai ir komentuoja kažkas- kad minkštų baldų valymas apie 120 o toliau jau mažmožiai. dar ir tu Cartman čia perbrangiai užsiplėšei smile.gif

man ta atrodo jei jau nuomoji tai ir žinai kad ten gyvens o ne per išeigines dulkių ateis valyt.... tai ir nenorėk kad būtų kaip naujas.

nors kai mes nuomojom butą vyras irgi buvo triukšmą pakėlęs- nes nuomininkai buvo prgręžioje skylių sienose ir prisikabinę Rankšluostinių koridoriuj, lentynų kambary....cartman o tokie dalykai šiaip turi būti derinami su savininkais (medvarščių įsukimai į sienas)? beje nuomavau tuometinei draugei su kita panele ir po nuomos mūsų draugystė taip ir nutrūko.... vat .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 vasario 2018 - 15:57

Mes į sienas niekad negrežėm. Kažkaip net mintis tokia kilo, nelabai net žinau, ką šiais laikais būtų galima ant sienų kabint. Tiesa, šitam bute lubas gręžėm, kai projektorių kabinom, su šeimininkais nederinom, nes pati vieta projektoriui prie lubų (rozetės, visi reikalingi laidai) buvo paruošti pas juos ir jie patys pasiūlė užsibaigt jų neįgyvendintą projektą, jei norim :D

Atsakyti
Labos, kur dingot, ko tylios, tikiuosi ne gripai kokie užpuolė????
žiūriu kitą savaitę jau užgavėnės. Vos sulaukėm žiemos jau reiks vyti. Kaip greitai atrodo smile.gif
Atsakyti

Aš po sporto ir pietų. Reiks susikaupt iki pardės nueit :)

Atsakyti

Dukros klasei paskelbė karantiną. Tai vat sėdės dabar namie iki vasario 26 d.

Atsakyti

Mes namie dar savaite busim, nu gydytojas sake iki kada as noriu istikruju. Nes as labai bijau gripo labai. 

Laba diena

Atsakyti
Labos,
bet nieko dėl medikų kaltės nerašo. Nejaugi ant tų nelaimingų tėvų galvos nuleis. Protelis psimaišyt nuo širtgėlos gali.
https://www.tv3.lt/n...ia-viena-detale
Atsakyti

Aha ir as skaiciau, kad tevus kaltina  :unsure: 

Atsakyti
aha yra tų straipsnių dabar ir delfi mačiau. po teisybe- kas ten žino.... mes matom viena, kaip yra ką gali už kitą pasakyt. Tik jau faktas kad ligoninėj savaitę gulėjo ir nenustatė nuo ko- jau keistai. O gal aplamai pats vaikas užsigavo... nes na apie smurtą nesinori tikėt niekaip. Bet vėl- na ką tu už kitą gali pasakyt...
Tėvus kaltina tik visažiniai komentatoriai. Bet labiau už tai kad prisidirbo nepilnamečiai smile.gif Daugiau nemačiau kad taip tiesiai tėvus kaltintų. Atės nuorodos neatidarau darbe, namuose pažiūrėsiu.

Nors pvz MB irgi yra mušęs sūnų su diržu. Net vieną kartą plojo per šikną. va ir smurtas.... atsiminsiu visą gyvenimą gal nes ir pati verkiau tada ir MB neteisinau...bet "mačyjo" konkrečiu atveju labai ir ateity to ko darė daugiau nebedarė ...
Ir pati esu gavusi nuo mamos žabos, ir klūpėjusi esu pamenu smile.gif smile.gif vž prieš mane irgi smurtavo smile.gif....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 vasario 2018 - 13:25

Eina sau, bet paskaičius kažkaip labai jau teisinasi daktarai... labai liūdna istorija..

Atsakyti

Kažkaip pagooglinau kaip maždaug atrodo mažų vaikų galvos smegesnų sutrenkimas/kraujo išsiliejimas, tai visi požymiai kaip traukuliai ir pan, išsišaukia kelių valandų bėgy, o ne po kelių dienų.

Atsakyti
jei tai tikrai padarė kažkas iš medikų, tai šansų nulis kad tai išlys į viešumą, nebent tai būtų nufilmuota

pagal ta straipsni ir gaunasi kad trauma jis patyrė ( jei aplamai patyrė) arba namuose arba jau pakliuves į ligoninę dėl visiškai kitos priežasties, bet tai jau didelis vaikas ar jis galejo nuo kažko nukristi pervystant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 vasario 2018 - 14:26