Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2018 02 22, 10:16)
<p>Pas mus -16 buvo.
</p><p>Sun, kas nutiko? Peršalai?
</p>

Nesupratau kas vakar buvo, ar nestumine sloga, ar alergija, ar aplamai sloga huh.gif Visa diena ciaudejau o slogos nebuvo 4u.gif Siandien nieko nejauciu 4u.gif
Atsakyti
Pikkolo,. tai ir su fūra gali sušalti jei ant tokiu šlačiu užtaikys kus, nemanai kad jos yra šildomos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 22, 10:39)
tai jau supratau, kad nebus prekyboj kokiu nors trašų augaliukams šiemet smile.gif , žinosim kas kaltas bus jei kvietkai mūs nežydės biggrin.gif

Sun čia tau kokie virusai paveluoti  unsure.gif

Tai kad ne jauciu. Na nebent blauzdas susalau, neturiu kelniu..... visa laik su suknem ir siltom pedkelnem..... o ir pirkt jau neapsmoka 4u.gif
Atsakyti

anas irgi trąšas plukdina??? bigsmile.gif

Ne trąšas, bet irgi gamybinė įmonė, kur vieną kartą viskas vienaip, kitą kart kitaip - bet, kad kitaip jau bus tai turi išskaityt telepatiniais gebėjimais :D

Atsakyti

Pikkolo,. tai ir su fūra gali sušalti jei ant tokiu šlačiu užtaikys kus, nemanai kad jos yra šildomos unsure.gif

Fūras, būna, šildo, būna, šaldo papildomai (priklausomai nuo krovinio, aišku, ir vežimas tada brangesnis), plius, greičiau atveža krovinį.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 02 22, 11:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72009478" data-time="1519290252">
<div>
<p>Pikkolo,. tai ir su fūra gali sušalti jei ant tokiu šlačiu užtaikys kus, nemanai kad jos yra šildomos vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Fūras, būna, šildo, būna, šaldo papildomai (priklausomai nuo krovinio, aišku, ir vežimas tada brangesnis), plius, greičiau atveža krovinį.

</p>

na modernėja pasaulis, sausio gale ieškojom rožiu raudonu ir daug tai nustebino ju kainos sukile, sako labai per aukcionus rusai valentinkei supirko daug užtat subrango, viskas čia pas mus susije gaunasi smile.gif
Atsakyti

Pasirodo yra termokonteineriai ir laivu plukdant, tik reik ispanam priminti, kad nepamirštų tokius užsakyti. O fūros irgi yra šildomos. Be to, greičiau atvažiuoja krovinys (iki 5 dienų), tad gali laukti iki paskutinio ir atvežti jau prieš pat išvažiuojant į laukus. Tik kaina jau visai kita ir veža po mažiau, ribotas svoris. Tik vat pernai sako, kad Ispanijoje uostas 2 mėnesius streikavo ir 2 konteineriai užstrigo, o visa kita vėl vežėsi fūrom. Bet čia nenumatysi tokių atvejų.

Užtat dėl tikrinimo Kinijoje kaip ir sutariau, beliko tik kainą nuderėt. Ir dar dėl vieno tikrinimo Lietuvoje reik sutart. Ir dar Ispanijoje, bet ten jau nieko nepagreitinsiu. 

Dar dėl tų etikečių vis bumba ko taip ilgai darėm. Pažiūrėjau, kad pirmą kartą nusiunčiau aprašymus dizainerei 12.11, tai per du mėnesius ji padarė 10 etikečių, kurias dar kartą perdarė pagal kitus matmenis (nes ispanai du kartus pakeitė matmenis, o kartą šefas, bo jam nepatiko), padarė bukletą, 4 rusiškas etiketes, rusišką bukletą. Ir visa tai darė po darbo, nes čia jai papildomos pajamos (chaltūra liaudiškai tariant), vakarais. Nu kiek per vakarą gali padaryti? Tai skaitau kad visai neblogai ji padirbėjo. Bet po šio sezono išeina, nes šefas labai ant jos rėkia dėl visko, o ji labai jautriai reaguoja. Bet net nenoriu pagalvot kaip reiks su kitu žmogum dirbti, nes ji jau 4 metai kaip su šitu dirba, tai tik puse žodžio užsimeni ir ji jau žino kaip ir ką pataisyti. Nors jeigu galės pas mus ofise sėdėti, tai bus lengviau, nes per skype, paštą ar messenger bus prapultis.

Atsakyti
Lyžuka, dėl rožių kainų aš irgi buvau nustebusi. Kažkada prieš valentinkę. Sakom gal čia ta proga ir kainos kosmosas...bet per pačią valentinkę žiūrim tos pačios dar 20 ct brangesnės biggrin.gif na nežinau kada rožė kainavo 10 litų- už tokią kainą net mačiusi nebuvau gal niekad. .... o per valentinkes būtent po tiek ėjo vienos rūšies....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 22, 12:55)
Lyžuka, dėl rožių kainų aš irgi buvau nustebusi. Kažkada prieš valentinkę. Sakom gal čia ta proga ir kainos kosmosas...bet per pačią valentinkę žiūrim tos pačios  dar 20 ct brangesnės  biggrin.gif na nežinau kada rožė kainavo 10 litų- už tokią kainą net mačiusi nebuvau gal niekad. .... o per valentinkes būtent po tiek ėjo vienos rūšies....

o matet kada kad pomidoru ant šakeliu indelis kainuotų 2,99 eur=apie 10 lt, nu jau auksiniai ten turetu buti jie smile.gif

Pikkolo, aišku kartu dirbant šalia būtų paprasčiau bendraut, bet jei šitas darbas jai tik papaildomas tada turbut nesutiktu taip

beje matėt kuri kad dabar yra raudonu rožiu kur žiedas širdeles formos? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 vasario 2018 - 13:01

Man tai, apie gėles kalbant, baisiausia IKI supokuotos tulpės 2 eur su virš, bet visur, kiek mačiau, tai tos tulpės jau prie nuvytimo ribos, nors net neprasiskleidusios :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 02 22, 13:37)
<p>Man tai, apie gėles kalbant, baisiausia IKI supokuotos tulpės 2 eur su virš, bet visur, kiek mačiau, tai tos tulpės jau prie nuvytimo ribos, nors net neprasiskleidusios biggrin.gif
</p>

aš vasara pirkau 7 lelijas iš iki tai kai išvyniojom visi žiedlapiai nukriot tongue.gif, o atrode toj puokštej labai normaliai smile.gif

girdejot Venskienę suėmė ? ir fb nulužo
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 22, 13:48)
aš vasara pirkau 7 lelijas iš iki tai kai išvyniojom visi žiedlapiai nukriot tongue.gif, o atrode toj puokštej labai normaliai smile.gif

girdejot Venskienę suėmė ? ir fb nulužo

ta prasme fb nuluzo?
Atsakyti