Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Sunflowers @ 2018 02 22, 13:49)
ta prasme fb nuluzo?

na sakykim užsitrigo, nežinau ką esu prispaudus nes man ant ekrano meta iš delfio pranešimus tai esu kurse diel tongue.gif
Atsakyti
taip taip striginėja. ir pas mus buvo išmetę ir vėl leido. Jau net manėm kad darbe gal blokuot pradės blink.gif blink.gif , bet dukra sakė ir namuose tas pats. Dabar vėl nebeleidžia. tai gerai kad visuotinis smile.gif smile.gif

o dėl Venskienės tai keisčiau buvo kad tiek laiko "nerado". Odabar kaip suėmėm manau taip ir paleis...ar senai su antrankiais Viktariuką pargabeno. nu ir kas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 vasario 2018 - 13:57
Pas mane fb veikia idealiai ax.gif
Atsakyti

Man buvo pristrigę, bet atsigavo.

S4Exl6t.png

Atsakyti
Cartman, ką čia įdėjai? smile.gif

jau veikia FB.

O mes netyčia sužinojom kad mano uošvienė išskrenda vasarą į Šri Lanką ilsėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 22, 14:33)

jau veikia FB.

O mes netyčia sužinojom kad mano uošvienė išskrenda vasarą į Šri Lanką ilsėtis smile.gif

Kaip fainai bigsmile.gif
Atsakyti

Čia į Venskienės aktualiją :D

Ale tavo uošviai gerai gyvena. :D

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 02 22, 14:34)
Kaip fainai bigsmile.gif

nu fainai gal jai smile.gif
tik įdomiai sužinojome. Va tas faktas užmuša kaip visada. IŠ pažįstamos seselės kuri skiepijo nuo tų kažkokių ligų (dėl kelionės). Sutikus sako tai kada ji čia jau išskrenda, sako skiepus jau senokai susirinko..... ir žiūriu kaip kiaulė į mėnulį nesuprasdama... Ir vaikai nueina vos ne kasdien ir vyras (sūnus jos smile.gif ) dažnai susitinka...o sužinome iš kažkur. Kaip visada paslaptys smile.gif
matote kaip gerai LT pensininkai gyvena smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 vasario 2018 - 14:50

Tai praneši jum, tai sėdėsit dantis pakabinę ant lauktuvių :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 02 22, 14:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72009828" data-time="1519302824"><div><p>Cartman, ką čia įdėjai? vartotojo įkelta nuotrauka

O mes netyčia sužinojom kad mano uošvienė išskrenda vasarą į Šri Lanką ilsėtis vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Čia į Venskienės aktualiją biggrin.gif
</p><p></p><p>Ale tavo uošviai gerai gyvena. biggrin.gif
</p>

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 02 22, 14:49)
<p>Tai praneši jum, tai sėdėsit dantis pakabinę ant lauktuvių biggrin.gif
</p>

jo. nespėjam imti kai veža smile.gif smile.gif
ypač man pasityčiojimas atrodo kai duoda sūnui pvz tą lauknešėlį kur lėktuve už dyką dalina (šepetėlis, dantų pasta, kojinės ir šlepkės paskutinį kartą buvo). Man kaip ant pasityčiojimo....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 22, 14:47)
nu fainai gal jai smile.gif
tik įdomiai sužinojome. Va tas faktas užmuša kaip visada.  IŠ pažįstamos seselės kuri skiepijo nuo tų kažkokių ligų (dėl kelionės). Sutikus sako tai kada ji čia jau išskrenda, sako skiepus jau senokai susirinko..... ir žiūriu kaip kiaulė į mėnulį nesuprasdama... Ir vaikai nueina vos ne kasdien ir vyras (sūnus jos smile.gif ) dažnai  susitinka...o sužinome iš kažkur. Kaip visada paslaptys smile.gif
matote kaip gerai LT pensininkai gyvena smile.gif smile.gif

Nu ne visi taip gyvena 4u.gif O jei ir gyvena, gal susitaupe 4u.gif Nu nors senatveje gali sau ka nors leisti, jeigu aisku sveikata leidzia 4u.gif
Atsakyti