QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 15, 07:15)
Grange ar tik sofa bus ar ir kokie foteliukai? Ar kampas? kokiu spalvu ?
pasirodo kompe liko uzzymeta citata, kai paspaudziau, ja ismete...
kazkada nebeatrasiau. nebus foteliu, tik kampas mazdaug U formos tik su viena dalim trumpesne. su miegama istraukiama ir pasidejimui dar kad butu pakeliamas. Spalva tai tokia melanzas maisytas pilka-juoda atspalviai, balta. galesiu kada jau kai bus imest i grupe jei idomu.
QUOTE(Sunflowers @ 2018 02 22, 08:26)
Pas mane ryte -15 rode. Bet as guliu lovoj, sirguliuoju. Dukra darzelyje, vyras darbe.
nu gal neisisirgsi..
as Lt budama nieko, nors ir nedaug buvo -8 viskas buvo gerai, tik gryzau, lauke pastovet reikejo prie +1 bet toks saltis bjauresnis, nei LT net su daugiau, nu ir jau jauciau gerkle vakar, siandien ciaudau brrr tiek ir uzteko matyt. gerai, kad siandien is namu dirbu, bet kaip bus ryt tai nzn .nebegaliu realiai antra d. per sav dirbt is namu, kolege i laidotuves iseina,taip tai nedvejodama sakyciau kad sergu
bet jei ir bus blogiau, neisiu, kosyt ten tai ir.
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 22, 13:47)
Sutikus sako tai kada ji čia jau išskrenda, sako skiepus jau senokai susirinko..... ir žiūriu kaip kiaulė į mėnulį nesuprasdama... Ir vaikai nueina vos ne kasdien ir vyras (sūnus jos

) dažnai susitinka...o sužinome iš kažkur. Kaip visada paslaptys
nu ir istuacija./..
tegu skrenda kur nori, bet tai bent pasakytu jau savo sunui, kad ne taip is kitu suzinot.
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 22, 13:51)
ypač man pasityčiojimas atrodo kai duoda sūnui pvz tą lauknešėlį kur lėktuve už dyką dalina (šepetėlis, dantų pasta, kojinės ir šlepkės paskutinį kartą buvo). Man kaip ant pasityčiojimo....
ne kaip, o tik pasityciojimas. Savo anukui galiausiai

nezinau, sunku aisku sprest is sono.. bet as tai seniai jau turbut buciau dejus taska. nei eiciau, nei kalbeciau, jei taip elgias. vaikams gal labai neuzdrausi, patys turi atsirinkt, jau sunus ir nebe toks mazas.
siuo klausimu man visiskai neaiski tavo vyro pozicija kazkaip. jam tai tevai, aisku, nu bet pakalbetu kazkaip kitaip.